Mart 27, 2026, 11:46:14 posle podne

Autor Tema: EKSLUZIVNO - RUSKI NOĆNI VUKOVI NAJAVILI SERIJSKU PROIZVODNJU MOTOCIKLA: ,,VUK"  (Pročitano 4574 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Na mreži MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
  • Pol: Muškarac
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...
EKSLUZIVNO - RUSKI NOĆNI VUKOVI NAJAVILI SERIJSKU PROIZVODNJU MOTOCIKLA: ,,VUK"
« poslato: Novembar 20, 2013, 01:27:06 posle podne »

Ruski ,,MC odnosno (kako me ispraviše:) MG Noćni Vukovi" najavljuju serijsku proizvodnju motocikla po imenu: ,,VUK"
Predak budućeg ruskog motocikla i inspiracija je izašla iz čuvene fabrike još iz vremena SSSR-a:,,Ural",
koja je u zadnje vreme ozbiljno smanjila svoju proizvodnju ali je  2009 godine izbacila model po imenu:,,Wolf"
http://www.totalmotorcycle.com/photos/2009models/2009-Ural-Wolf.htm

Inspiracija za novi model ruskih Noćnih Vukova - ,,URAL WOLF"

Što se tiče troškova sama proizvodnja bi trebalo krene 2015-te i da košta negde oko 3 miliona dolara,
a u ceo projekat proizvodnje motocikla bi trebalo da se investira negde oko 5 miliona američkih dolara...
Očekuje se velika finansijska pomoć države i počasnog člana ovog moto kluba Putina, koji je ujedno i predsednik Ruske Federacije.
Ovo su prve zvanične informacije o novom motociklu objavljene jutros najpoznatijem ruskom portalu: http://izvestia.ru/news/560970
« Poslednja izmena: Novembar 22, 2013, 10:52:37 pre podne od strane MR.Čokanlija »
MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
Odg: EKSLUZIVNO - RUSKI NOĆNI VUKOVI NAJAVILI SERIJSKU PROIZVODNJU MOTOCIKLA: ,,VUK"
« Odgovor #1 poslato: Novembar 21, 2013, 06:24:18 posle podne »

Mени лично
« Poslednja izmena: Novembar 26, 2013, 08:19:56 posle podne od strane Splinter »
Небитни пролазник

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
Odg: EKSLUZIVNO - RUSKI NOĆNI VUKOVI NAJAVILI SERIJSKU PROIZVODNJU MOTOCIKLA: ,,VUK"
« Odgovor #2 poslato: Novembar 21, 2013, 09:42:06 posle podne »
Motor mi se svidja , ima neku svoju pricu i fazon ..

ALI 3 milijona strpati u motor koncepciski zastareo sa karburatorima i 50hp ???

ovo mi se sini kao promasena investicija , jes lepo da proizvodis nesto svoje ali ovaj agregat stvarno mora da se dotera . taj agregat je iz 1978god ..
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"