Mart 30, 2026, 10:31:36 posle podne

Autor Tema: ,,MOTO ASOCIJACIJA SRBIJE" - U ULOZI DEDA MRAZA...  (Pročitano 1672 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
  • Pol: Muškarac
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...
,,MOTO ASOCIJACIJA SRBIJE" - U ULOZI DEDA MRAZA...
« poslato: Decembar 08, 2013, 08:41:51 posle podne »
 *200 HO,HO,HOOO...
I ove godine kao i prethodnih godina dosta naših bratskih klubova najveće Moto Asocijacije Srbije,
tradicionalno organizuje u svojim gradovima dodelu paketića deci širom naše prelepe Srbije...
Za razliku od nekih moto organizacija koje organizuju ovakvu akciju u jednom jedinom gradu a to sve televizije prenesu,
MAS to radi svake godine u celoj zemlji ali to prođe manje više nezapaženo jer to uglavnom prenose samo lokalni mediji...
Državna televizija RTS i druge televizije sa nacionalnim frekvencijama kao i brojna pisana štampa
su mesta gde bi po značaju trebalo da budemo ubuduće zastupljeni neuporedivo više nego bilo koje druge slične moto organizacije,
a da bi se to desilo bilo bi lepo da za početak pokušamo da se dogovorimo i da odredimo zajednički datum i da u isti minut započnemo ovogodišnju akciju dodele paketića u svojim sredinama, a da se to publikuje u javnim medijima u kojima smo do sada bili gotovo nezastupljeni,
za šta smo po meni sami za to krivi jer smo pre svega u tom medijskom predstavljanju onog što radimo nažalost poprilično neorganizovani.
,,Razmišljaj globalno a deluj lokalno" -  bi mogao biti možda dobar moto ove naše zajedničke novogodišnje akcije,
u kojoj bi se nekoliko stotina deda mrazeva na motorima u isto vreme svojski potrudili da obraduju decu širom naše domovine Srbije...
P.S.
Bilo bi lepo da datum i termin akcija uskladimo sa terminima svih bratskih klubova i da onda svi zajedno u isto vreme počnemo širom zemlje veliku zajedničku Moto Deda Mrazijadu Moto Asocijacije Srbije koju bi ovaj put siguran sam brojni mediji ispratili senzacionalno ako im to zajedno na pravi način prezentujemo...

RAZMIŠLJAJ GLOBALNO - DELUJ LOKALNO...
SREĆA NA LICU MALIŠANA ZAISTA NEMA CENU...
« Poslednja izmena: Decembar 31, 2013, 05:28:02 posle podne od strane MR.Čokanlija »
MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
Odg: ,,MOTO ASOCIJACIJA SRBIJE" - U ULOZI DEDA MRAZA...
« Odgovor #1 poslato: Decembar 13, 2013, 11:15:17 pre podne »
La moto i ove godine organizuje akciju "Deda mraz na motoru".
Ovog puta to je utorak 31.12.2013. Skupljamo se u klubu i oko 12,00 krećemo u vožnju ulicama Lazarevca. Prvo do porodilišta i doma zdravlja de ćemo uručiti poklone za porodilište (pelene i ćebad), novorođenčad (pelene, benkice, igračkice) *17 i za decu koja se zateknu u Domu zdravlja (bombone, čokolade...)
Posle idemo na glavnu ulicu gde će već biti u toku priredba za decu, mi delimo bombone i čokolade.
Na kraju idemo do ustanove za nedovoljno razvijenu decu, deci dajemo paketiće a ustanovi televizor.
Na kraju ponovo do kluba da se malo zagrejemo. (Hladno pivo, vruća rakija...)