Mart 27, 2026, 11:45:27 posle podne

Autor Tema: Nasem Bajkeru potrebna pomoc  (Pročitano 1995 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Nasem Bajkeru potrebna pomoc
« poslato: Decembar 17, 2013, 10:54:33 posle podne »

POMOZIMO PRIJATELJIMA Jer je HITNO POTREBNA POMOC!!!!!!: NASEM DRAGOM VOODO IVICI,MARI a ponajvise njihovoj prelepoj princezi Sofiji. NEMOJMO SE OGLUSITI!!!!!!!!
Drugari, BRACO BAJKERI i SESTRE BAJKERKE a i ostali ljudi plemenitog srca !

NAS BRAT Voodoo Sljam ima divnu cerku Sofiju.Sofija ima malih problema i mora otici na operaciju na VMA, ali da bi ti problemi nestali moramo svi da pomognemo koliko ko moze. Sofija je divno dete, sve pohvale za nju i brata Vudua i naravno nasu Maru....
NISTA NIJE ODREDJENO, KOLIKO KO IMA, IPAK JE VOODOO NAS BRAT,BAJKER KOJI JE TU ZA SVE UVEK, NE DAJMO MU DA PRODA MOTOR, A MALA SOFI DA OPET BUDE SRECNA!!! ZAHVALJUJEM SE U NJIHOVO IME SVIMA I U NAPRED...!!!
- Voodoo je otvorio racune.
Ovo su brojevi racuna na koji mozete da uplatite iznose !

-za SRBIJU
250410004028150010 EUROBANK EFG ,
Mitrovic Ivica ,
Janka Katica 37 ARANDJELOVAC

- ZA ONE IZ INOSTRANSTVA:
DEUTSCHE BANK AG
FRANKFURT MAIN,GERMANI
ERBKRSBGXXX
EUROBANK AD
VUKA KARADJICA 10
BEOGRAD SRBIJA
RS35 250410001173121074
IVICA MITROVIC
JANKA KATICA 37 ARANDJELOVAC,SRBIJA

"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
Odg: Nasem Bajkeru potrebna pomoc
« Odgovor #1 poslato: Decembar 17, 2013, 11:00:57 posle podne »

"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Na mreži MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...
« Odgovor #2 poslato: Decembar 29, 2013, 11:50:15 pre podne »

Da malo osvežim ovu temu i damo još malo podrške ovoj humanoj akciji malo ako mogu,
svih ovih dana otkad akcija traje mnogi humani bajkeri su samostalno ali i ujedinjeni dali svoj novčani i moralni doprinos s ciljom da pomognu našem bratu i njegovoj porodici u nevolji koja ih je snašla.
Woodoo koga verovatno svi znamo je takav čovek koji pomoć od nas nije niti bi tražio ali prijatelji su videli oglas da prodaje svog ljubimca za male pare i pitavši ga zašto to radi bili preneraženi činjenicom da se odriče svog motora koji ne bi sigurno skoro ponovo mogao da kupi a kada smo čuli da je razlog prodaje lečenje deteta novac se počeo skupljati na sve strane!
Juče u klubskim prostorijama MK Knez u Aranđelovcu su skupljeni novac predali MK Knez i MK Oplenac,
a ovaj vikend su u Pančevci i prijatelji organizovano u petak Gaučosi a u subotu tj sinoć su i Gremiumi skupljali novac ,
a takođe sinoć u Čačku na fenomenalnoj moto žurci MK Mančula, na kojoj sam i sam bio, takođe se skupljao na ulazu novac za malenu Sofiju,
ali pored pomoći koja stiže sa svih strana još uvek suma nije kompletno skupljena, iako je skupljen veći deo sredstava od potrebne sume za operaciju koja košta 2500 eura.
Woodoo je presrećan podrškom svakog od nas i svi mi koji njega i njegovu porodicu toliko volimo ćemo biti presrećni kada posle Božića mala Sofija ozdravi!
U vreme Božićnih praznika koji simbolično nose sva praštanja i darivanja pomozimo svi mi našem dragom i poštovanom bratu Woodoo!!!
MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #3 poslato: Decembar 29, 2013, 07:31:48 posle podne »
Vozdrav za Ivicu i njegovu cerkicu, velike bratske zelje za ozdravljenje i skromna materijalna pomoc ali prikupljena od srca.

LA moto Lazarevac.