Mart 30, 2026, 12:24:05 pre podne

Autor Tema: zastita zena suvozaca  (Pročitano 11510 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže CveleZEC

• Moto Manijak
  • Pol: Muškarac
Odg: zastita zena suvozaca
« Odgovor #40 poslato: Jul 16, 2008, 09:34:25 pre podne »
POPIJES KOJE PIVCE I MOZE DA VOZI KO HOCE,
JEDNOM SE ZIVI I JEDNOM ....
MA UOSTALOM .... *520 *520 *520 *520 *520 *520 *520 *520 *520 *520

Van mreže riderlady

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Žena
  • Moto Klub VARJAK Srbija
« Odgovor #41 poslato: Septembar 16, 2008, 01:19:28 posle podne »
Ja mogu da se pohvalim da imam najpazljivijeg decka bajkera koji je prvo obezbedio mene kao njegovog suvozaca time sto mi je kupio FLM-ov kombinezon. A sada kada je povremeno on moj suvozac ja moram da mu se oduzim time sto cu ja njemu kupiti jaknu koju sam mu obecala :)))))))) Salu na stranu mislim da i vozac i cuvozac moraju da budu dobro opremljeni pogotovo ako je u pitanju dalji put, jer niko na drumu nema obzira prema bajkerima.
Moto Klub VARJAK Srbija

Van mreže Baffy

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Žena
  • Live to ride...
« Odgovor #42 poslato: Maj 05, 2011, 09:35:43 pre podne »
jako je tesko zastititi zene kao suvozace,tu su razni problemi,od kise,zamrsavanja kose,vetra,pada...za sve to treba dobra oprema koja kosta,ne treba se igradi,neciji zivot je u vasim rukama.najbolja zastita je ostaviti ih kuci i sve im to lepo objasniti,bolje da sedi kuci mirna nego nedaj boze nesto da joj se desi  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;) ;) ;) ;)
ako neko ima adekvatniju zastitu neka preporuci

Mislim da one žene koje odluče da budu bajkerke znaju šta sve može da se desi i prihvataju moguće rizike. Zato nevalja sputavati nekog ako želi da vozi motor ili da bude vožena. Dobra oprema i to je to... Ako voziš žensko isto je kao da voziš bajkera.... Nismo mi napravljene od drugačijeg "materijala" već isto od krvi...kostiju...i mesa.... Ako nećeš da je voziš...Pa nabavi joj opremu,motorče i nauči da vozi pa brate nek se vozi........
Hajd živeli  *109 *109 *109
NE BRŽE OD ŽIVOTA......PUN GAS PA POLAKO...
NEVER ride faster than YOUR angel can FLY!!!