Mart 28, 2026, 04:06:13 posle podne

Autor Tema: prikolica za motor  (Pročitano 7035 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže bokilic

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Muškarac
  • brmmmm brmmmm
prikolica za motor
« poslato: Mart 24, 2009, 09:32:31 posle podne »
dali imate prikolicu za vucu motora,ja je imam i naravno pravim ih,kome treba uvek moze da svrati da skine dimenzije ,prekopira itd pa da je napravi i sam
ja mogu ovakvu prikolicu da napravim,naravno to bi bila kopija,ova je fabricka,imam radnju pecat,bla bla.moze bez torzije,znaci kruta veza,a moz i sa torzijom,ma moz sve po dogovoru . uglavnom je srafljiva,retko sta se vari,kazu majstori var puca,sraf uvek mozes da proveris   
srafovi su uglavnom 8,8minimum,10mm..felne jedino 13cola,tesko je naci gume za manje felne kao sto su 10cola i 12 cola....
posto imam reg radnju moze i na atest da ide,mada se kod nas jos uvek treca tablica vadi i bez prikolice i bez atesta,odes na tehnicki procitaju br na kuki,i izdaju trecu tablicu,juce moj kum tako u sv u izvadio tablicu za prikolicu,nije je ni tero na tehnicki,naravno potrebno je imati i instalaciju,itd,motor se posle utegne spanerima,i to je to,
na slici nema daska za navoz,ali je sa strane to jest usrafi se strane po obavljenom utovarivanju,i,ovo je francuska prikolica,
pa ako nekom treba nek se javi ili neka svrati na casicu pica,moz i na rostilj,pa tek onda da uzima mere itd  ;) ;) ;)

brm brmmmmmmmm

Van mreže bokilic

• Totalni Moto Manijak
  • brmmmm brmmmm
Odg: prikolica za motor
« Odgovor #1 poslato: Mart 24, 2009, 09:33:49 posle podne »
uh,malo teze se snalazim sa kompom,pa nek moderatori smanje slike,meni stvarno neide bas od ruke...
malo su prevelike... :) :)
brm brmmmmmmmm

Van mreže p0peye

• Suvozac
  • *
  • ko se čuva i Bog ga čuva
« Odgovor #2 poslato: Mart 26, 2009, 01:40:41 posle podne »
Ma ne - što - baš su dobre veličine - kako bi inače primetili da su gume za zamenu i upozorili te...   ;D ;D :police:
 ;D
Nego...
Imam neku prikolicu koja dosta dugo stoji na tastovom ranču (čitaj - žena ima, kod babe na selu, ali njoj ne treba, pa rek'o - što da propada...  ;D ), i već neko vreme se premišljam da je prepravim za pametnije svrhe  ;)
Doduše, ja sam to malo drugačije zamišljao - sa stranicama koje mogu da se skidaju, pa će biti "višenamenska" ;)
U svakom slučaju će morati da ima pod - kako nateruješ bike ovako bez "patosa" ???
Prvom prilikom kada odemo do babe, slikam je i uzimam osnovne mere, pa ću videti šta se da uraditi sa njom...
A onda će verovatno i tebi da usledi poneko pitnjce... :)

Do onda pozdrav, i hvala na predlogu...
:)
Ko se čuva i Bog ga čuva - pamet u glavu kacigu na glavu i oprezna-sigurna vožnja!

pozz,
p0peye

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #3 poslato: Mart 26, 2009, 04:12:21 posle podne »
Imam prikolicu kupljenu sa ciradom moze da stane motor malo iskosa posto je 210cm duzine.Ali ako transportujem motor mogu kombijem jer staje 2komada i jedan skuter popreko, tako da nemam problema sto se transporta tice.

Van mreže p0peye

• Suvozac
  • *
« Odgovor #4 poslato: Mart 26, 2009, 04:37:58 posle podne »
Imam prikolicu kupljenu sa ciradom moze da stane motor malo iskosa posto je 210cm duzine.Ali ako transportujem motor mogu kombijem jer staje 2komada i jedan skuter popreko, tako da nemam problema sto se transporta tice.

Ih bre Rendi, podseti me ti na onaj vic o Crnogorcu:
Oglas u novinama: "kuću od 200 kvadrata, vikendicu na moru, jahtu i najnoviji BMW - ništa ne prodajem, no se samo hvalim..."
 :D :D :D
Pa ova tema nije za srećnike kao što si ti, već za nas obične smrtnike... ;)
Sad, ako si hteo da se ponudiš da prevezeš motor (ne daj Bože da zatreba) dok ja ne sredim onaj krš - onda je to već druga stvar...Hvala unapred...  ;D

Pozz
:)
Ko se čuva i Bog ga čuva - pamet u glavu kacigu na glavu i oprezna-sigurna vožnja!

pozz,
p0peye

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #5 poslato: Mart 26, 2009, 04:54:08 posle podne »
Brate ne hvalim se dosad sam prevezao makar 20 motora prijateljima i nikad ne odbijam uslugu ako neko ostane negde.Mislim da ovaj forum i sluzi da se zna ko sta ima i radi da bi eventualno pomogli jedni drugima. Davao sam i svoja kola sa prikolicom da drugar doveze motor iz Horgosa a ja sam u Nisu pa sad vidi sta sam u stanju da uradim za prave ljude.Sto se tice imanja i nemanja ja sam sigurno taj koji bi voleo da svi mi imamo jer da je tako onda ima i posla i para za sve nas.

Van mreže p0peye

• Suvozac
  • *
« Odgovor #6 poslato: Mart 26, 2009, 11:44:55 posle podne »
Brate ne hvalim se dosad sam prevezao makar 20 motora prijateljima i nikad ne odbijam uslugu ako neko ostane negde.Mislim da ovaj forum i sluzi da se zna ko sta ima i radi da bi eventualno pomogli jedni drugima. Davao sam i svoja kola sa prikolicom da drugar doveze motor iz Horgosa a ja sam u Nisu pa sad vidi sta sam u stanju da uradim za prave ljude.Sto se tice imanja i nemanja ja sam sigurno taj koji bi voleo da svi mi imamo jer da je tako onda ima i posla i para za sve nas.

Ma iskreno rečeno - tako si mi i delovao. Al' sam se setio vica pa rek'o da ne propadne štos ;)
Stara garda bajkera je čini mi se mnogo bolji "drug na putu" od ovih novih fensi vozača... (čast izuzecima - ne bih da nekog uvredim...)  :)
Nego - odosmo mi u off...
Pozdrav :)

p.s. - što se tiče "imanja" - iz tvojih usta u Božje uši... :)

pozz,
p0peye

zver_bre

• Gost
« Odgovor #7 poslato: Maj 01, 2009, 12:27:44 pre podne »
Meni prevoz motora bas pravi veliki problem a i trosak jer svako malo idem za CG a nemam prikolice pa uvjek saljem TNT-om koji me izadje oko 90 evra za Cagivu Mita od Banja Luke do Herceg Novog, a bez motora ne mogu ni 5 dana! Pa me interesuje koliko kostaju te fabricke prikolice a koliko bi izaslo da se naprave?

Van mreže bokilic

• Totalni Moto Manijak
  • brmmmm brmmmm
« Odgovor #8 poslato: Maj 01, 2009, 12:49:23 pre podne »
oko 200 do 300 e pravljena prikolica.naravno mogu po zelji da je napravim  :) :) :)
brm brmmmmmmmm

zver_bre

• Gost
« Odgovor #9 poslato: Maj 01, 2009, 12:52:52 pre podne »
OK! Cim se malo obogatim moracemo da se dogovorimo ;D