dali imate prikolicu za vucu motora,ja je imam i naravno pravim ih,kome treba uvek moze da svrati da skine dimenzije ,prekopira itd pa da je napravi i sam
ja mogu ovakvu prikolicu da napravim,naravno to bi bila kopija,ova je fabricka,imam radnju pecat,bla bla.moze bez torzije,znaci kruta veza,a moz i sa torzijom,ma moz sve po dogovoru . uglavnom je srafljiva,retko sta se vari,kazu majstori var puca,sraf uvek mozes da proveris
srafovi su uglavnom 8,8minimum,10mm..felne jedino 13cola,tesko je naci gume za manje felne kao sto su 10cola i 12 cola....
posto imam reg radnju moze i na atest da ide,mada se kod nas jos uvek treca tablica vadi i bez prikolice i bez atesta,odes na tehnicki procitaju br na kuki,i izdaju trecu tablicu,juce moj kum tako u sv u izvadio tablicu za prikolicu,nije je ni tero na tehnicki,naravno potrebno je imati i instalaciju,itd,motor se posle utegne spanerima,i to je to,
na slici nema daska za navoz,ali je sa strane to jest usrafi se strane po obavljenom utovarivanju,i,ovo je francuska prikolica,
pa ako nekom treba nek se javi ili neka svrati na casicu pica,moz i na rostilj,pa tek onda da uzima mere itd