Evo ovako...
Do pre manje od mesec dana sam bio PONOSAN vlasnik kineskog maxi scootera PEDA 250ccm. Za tri sezone koiko je bio kod mene, presao sam 8000 km, sto i nije neka kilometraza, ali je 95% bila gradska voznja + mojih 135Kg i povremenim suvozacem, znaci full drndanje. Za te tri godine sam promenuo zadnju gumu, na kojoj je iskocio balon i redovno radio servise. U servisu kada mi je menjana zadnja guma, ljudima je bio interesantan motor i posle malo zagledanja u masinu i kataloge, shvatili su da je masina kopija Hondinog proverenog agregata.
Iskustva su razlicita sa kinezima generalno. Cuo sam da se razlikuje od slucaja, do slucaja. Ako radi u prva dva meseca dobro, verovatno neces imati probleme. Razlika je u odnosu na Japance u tome da su Kinezi dosta losijeg kvaliteta zavrsne obrade, tako da ces imati gluposti sa sitnicama: retrovizori popuste, a ne mozes ih steci, dotegni tocak koji u odredjenom broju slucajeva ne bude dotegnut, sastav plastike na plastiku cvrci pri vibracijama i sl.
Ja sam postao vlasnik Yamahe TDM, a Pedu sam prepustio novom vlasniku. Sada se sigurno ne bih vraca na Kineza, ali za prelaz na neki ozbiljniji (skuplji) motor mislim da je ok, kao i za drndanje po gradu.