Mart 28, 2026, 02:59:08 pre podne

Autor Tema: 29,30 APRIL - HARD ENDURO LOZNICA ORGANIZUJE MOTO TRKU - GUČEVO CHALLENGER 2017  (Pročitano 5612 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Na mreži MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
  • Pol: Muškarac
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...
29,30 APRIL - HARD ENDURO LOZNICA ORGANIZUJE MOTO TRKU - GUČEVO CHALLENGER 2017
« poslato: Februar 17, 2017, 11:41:49 pre podne »

29 & 30 APRIL 2017 - ENDURO MOTO TRKA „GUČEVO CHALLENGER 2017“ - BANJA KOVILJAČA, LOZNICA
Cilj nam je da ceo ovogodišnji događaj bude stacioniran na ulazu u Banju Koviljaču , u samom centru turističkog mesta i da odatle obeležimo kretanje Gučevskim stazama, odnosno prvi dan 29.april (ceo dan) bi bio u Banji Koviljači, gde bi se održavao prolog, a drugog dana 30.aprila iz centra Banje Koviljaĉe bi bio polazak prema planini Gučevo gde bi se ceo dan vozili čuvenim Gučevskim stazama...

Takmičari će se takmičiti u tri klase, A, B i C.

A (EXPERT)
Namenjena je za iskusne u HARD ENDURO disciplini.
Klasa koja će od Vas zahtevati visoku fizičku i psihičku spremnost.

B (HARD)
Namenjen vozačima sa naprednijim iskustvom HARD ENDURO vožnje kao i srednje fizičku i psihičku spremnost.

C (TURIST)
Namenjena učesnicima koji imaju volju za zabavu i uživanje. Jasno obeležena trasa sa predviđenim vodičima.
Ruta od 60-ak kilometara će obezbediti vrhunsku vožnju, sa mogućnošću upoznavanja naših prelepih terena.
Za ovu klasu predviđena je pauza sa ručkom, za sve učesnike. Za one koji budu želeli na kratkoj deonici je predviđen brzinski ispit.

Prijave za ,,GUČEVO CHALLENGER 2017" su krenule i vrše se elektronski popunjavanjem online obrazca.

Cene kotizacije ove godine su sledeće:
 - Besplatna kotizacija za vozače koji su osvojili prvo, drugo i treće mesto u A, B i C klasi na Gučevo Challenger takmičenju 2016. godine.
- 5.000 dinara za vozače koji su učestvovali na prošlogodišnjem Gučevo CHALLENGER takmičenju
- 6.000 dinara za vozače koji ne spadaju ni u jednu od gore pomenutih kategorija
- 7.000 dinara ukoliko je kotizacija plaćena nakon 21.04.2017. 00:00 po lokalnom vremenu, bez obzira na prethodno učešće.
Zahvaljujući sponzorima ove godine su obezbeđene nagrade za prva tri mesta u sve tri klase.
Zvanična startna lista, koja se stalno dopunjuje se može pogledati na WEB strani organizatora:
http://hardenduro.rs/index.php/startna-lista

P.S. 
S' obzirom na veliki broj zainteresovanih učesnika, za trku ove godine,
znatno je veći nego prošlogodišnje, gde je bilo preko 150 prijavljenih vozaČa kako iz zemlje tako i iz inostranstva.
Veliki broj email-ova i telefonskih poziva od fiziĉkih i pravnih lica željnih da uĉestvuju u celom ovom događaju
nam daje podstrek i energiju, da radimo svakodnevno na kvalitetu organizacije ovog sportskog projekta koji
nameravamo da pretvorimo u tradiciju koja će se svake godine održavati u našem gradu Loznici i Banji Koviljači.

Nadamo se i očekujemo da će svi ljubitelji kross takmičenja i off road vožnje prepoznati vrednost jednog ovakog događaja
i svojim prisustvom kao publika a i takmičari svojim prijavama za trku i učešćem uveličati ceo spektakl!

ZA SVE DODATNE INFORMACIJE MOŽETE NAM SE OBRATITI NA SLEDEĆE NAČINE:
1. Preko WEB Sajta: http://www.hardenduro.rs/
2. Možete nas kontaktirati elektronski e-mail: info@hardenduro.rs
2. Možete nas kontaktirati i putem telefona: Zoran 063/325-373, Aco 063/8-151-131 i Marko 062/888-5002
Srdačan pozdrav od moto kluba ,,HARD ENDURO LOZNICA"
« Poslednja izmena: Februar 20, 2017, 02:06:51 posle podne od strane MR.Čokanlija »
MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!

Na mreži MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...
Odg: 29,30 APRIL - HARD ENDURO LOZNICA ORGANIZUJE MOTO TRKU - GUČEVO CHALLENGER 2017
« Odgovor #1 poslato: April 21, 2017, 10:22:42 posle podne »
29,30 APRIL 2017 - HARD ENDURO LOZNICA ORGANIZUJE MOTO TRKU - ,,GUČEVO CHALLENGER 2017"

U ,,C" KLASI ZA TAKMIČARSKI TIM MOTO ASOCIJACIJE SRBIJE NA TRCI ,,GUČEVO CHALLENGER 2017" VOZIĆE:

IGOR DOJČINOVIĆ ŠUSTER - YAMAHA XT 660 R - ČLAN MK EXTREM (MAS) - SMEDEREVO

STEFAN TRAILOVIĆ  - BMW R 1200 GS ADVENTURE - ČLAN MK HEROES (MAS) - KOBILJE

DARKO ĐURAŠINOV - SUZUKI DR BIG 750 - ČLAN MK MARGUM (MAS) - KOVIN

PUNO SREĆE I USPEHA TAKMIČARIMA MOTO ASOCIJACIJE SRBIJE NA PRESDSTOJEĆOJ TRCI ,,GUČEVO CHALLENGER 2017"

VIDEO SNIMAK PROŠLOGODIŠNJE HARD ENDURO TRKE ,,GUČEVO CHALLENGER" U LOZNICI:

Link do organizatora trke: http://www.hardenduro.rs/index.php/startna-lista

« Poslednja izmena: April 21, 2017, 11:55:20 posle podne od strane MR.Čokanlija »
MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!

Van mreže Shuster - MK Extrem

• Predstavnik Kluba
  • Suvozac
  • **
Odg: 29,30 APRIL - HARD ENDURO LOZNICA ORGANIZUJE MOTO TRKU - GUČEVO CHALLENGER 2017
« Odgovor #2 poslato: Jun 03, 2017, 10:27:53 pre podne »
Mas i na ovoj trci opet na postolju
Hard Enduro Klub je odlicno odradio posao organizacije iako je imao dosta otezavajucih okolnosti zbog vremenskih uslova.
C klasa u kojoj smo ucestvovali dva vozaca iz Mk Margu .Mk Heroes i ja iz Extrma je imala najteze vremenske uslove jer od starta u 13h do cilja u 19h se vozilo po kisi koja ni u jednom trenutku nije posustala a cak je neko vreme presla u provejavanje snega i temperatura je pala na 3.5 c.
Zbog losih uslova za voznju je dosta skracen specijal za C klasu na nekih 5km.
Na specijalu sam ja imao blago klizanje koje nije bilo ozbiljno ali mi je zato oduzelo 20-tak secundi sto me je delilo od postolja ali vazno je da je moj kolega osvojio 3. Mesto i opet smo jos Jednom osvetlili obraz Mas-u.
U nasoj klasi su bili i motori sa velikom tezinim od preko 250kg a to su bili Bmw Gs 1200cm i to tri vozaca su ucestvovala od kojih je bio i Stefan Trailovic koji je bio i najbolji vozac od ostale dvojice sa Gs-ovima Prva tri mesta su dobili vozaci:   C klasa
1 Milos Diskovic
2 Goran Obrenovic
3 Darko Djurasinov-Mas
Sto se tice ostalih klasa A i B mnogo malo vozace je uspelo da zavrsi trku pa tako u B klasi od 77 trku je zavrsilo 27 vozaca a prva 3 mesta su osvojili:
1 Hribernik Dejan
2 Jovanovi Bruno
3 Margit Ervin
Sto se tice A najteze klase isto je mali broj vozaca zavrsio trku od 26 stiglo je na cilj 11 vozaca i to:
1 Matovic Nedeljko
2 Blagojevic Dusan
3 Klico Alen
I svim pobednicima cestitan na plasmanu.
A Posebno Moto Asocijaciji Srbije na jos jednoj velikoj podrsci za trku i veoma sam zadovoljan jer nisam vise sam na trkama i da ce biti jos vise bajkera iz Mas-a na narednim trkama da pokazemo koliko je jak MAS!!!!

« Poslednja izmena: Jun 03, 2017, 10:46:16 pre podne od strane Shuster - MK Extrem »