Mas i na ovoj trci opet na postolju
Hard Enduro Klub je odlicno odradio posao organizacije iako je imao dosta otezavajucih okolnosti zbog vremenskih uslova.
C klasa u kojoj smo ucestvovali dva vozaca iz Mk Margu .Mk Heroes i ja iz Extrma je imala najteze vremenske uslove jer od starta u 13h do cilja u 19h se vozilo po kisi koja ni u jednom trenutku nije posustala a cak je neko vreme presla u provejavanje snega i temperatura je pala na 3.5 c.
Zbog losih uslova za voznju je dosta skracen specijal za C klasu na nekih 5km.
Na specijalu sam ja imao blago klizanje koje nije bilo ozbiljno ali mi je zato oduzelo 20-tak secundi sto me je delilo od postolja ali vazno je da je moj kolega osvojio 3. Mesto i opet smo jos Jednom osvetlili obraz Mas-u.
U nasoj klasi su bili i motori sa velikom tezinim od preko 250kg a to su bili Bmw Gs 1200cm i to tri vozaca su ucestvovala od kojih je bio i Stefan Trailovic koji je bio i najbolji vozac od ostale dvojice sa Gs-ovima Prva tri mesta su dobili vozaci: C klasa
1 Milos Diskovic
2 Goran Obrenovic
3 Darko Djurasinov-Mas
Sto se tice ostalih klasa A i B mnogo malo vozace je uspelo da zavrsi trku pa tako u B klasi od 77 trku je zavrsilo 27 vozaca a prva 3 mesta su osvojili:
1 Hribernik Dejan
2 Jovanovi Bruno
3 Margit Ervin
Sto se tice A najteze klase isto je mali broj vozaca zavrsio trku od 26 stiglo je na cilj 11 vozaca i to:
1 Matovic Nedeljko
2 Blagojevic Dusan
3 Klico Alen
I svim pobednicima cestitan na plasmanu.
A Posebno Moto Asocijaciji Srbije na jos jednoj velikoj podrsci za trku i veoma sam zadovoljan jer nisam vise sam na trkama i da ce biti jos vise bajkera iz Mas-a na narednim trkama da pokazemo koliko je jak MAS!!!!