Ha! Mene nagovori drugar da vizir na motoru toniram sprejem za zatamnjivanje stop lampi na kolima. Kaže, radio jedan njegov pajtos i ispalo perfektno. E sad, znaš ono, kad ti ne da djavo mira k'o kad imaš crve u dupetu, i uzmem ja da probam! Mislim se, crn mi motor, još da zatamnim vizir i ima da ispadne - ludilo.
LUDILO je i bilo.
Skinem vizir sa motora, koji je kao nov, ispoliram ga, kupim taj sprej, a ima ga i u zeleoj, crvenoj i crnoj varijanti. Preduvam vizir i stvarno ispadne fantastično. Onako oduševljen, odem u kuću i pustim da se osuši. Posle jedno sat vremena, kad sam se vratio u garažu, lepo k'o čovek, padnem u nesvest.
Posto vizir nije, naravno, nov, gde god je imao kakvu pukotinu po gledji (da se tako izrazim), a to se i nije videlo okom, farba (u stvari, to mu više dodje kao toniran lak) je ispucala i napravila takve brazde po njemu kao da je neko orao.
Posle toga, skidaj sve sa razredjivačem, pa šmirgla 400, pa 800, pa 1500 i na kraju 2000. Polirku u ruke i Wuerth polir pastu, pa polako. Mašinom kad radiš i nije neki problem i ne zahteva puno vremena.
I verujte, ispao je bolje nego što je bio pre svih tih zajebancija. A uz malo strpljenja može da se dovede do perfekcije.