April 24, 2026, 03:21:25 posle podne

Autor Tema: Da li jos neko vozi HARLEY DAVIDSON????  (Pročitano 2735 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
Da li jos neko vozi HARLEY DAVIDSON????
« poslato: Novembar 18, 2009, 08:49:54 posle podne »
OVAJ JE MOJ.  A NA PRODAJU!!!!!!

« Poslednja izmena: Novembar 26, 2009, 08:36:52 pre podne od strane WOLVERINE »

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: Da li jos neko vozi HARLEY DAVIDSON????
« Odgovor #1 poslato: Novembar 18, 2009, 09:53:30 posle podne »
Imao sam HD 1200 sportstera 5 godina .Kupljen nov 1998 godine u predstavnistvu u Beogradu. Motor izuzetno malo trosi ide odlicno za takav tip motora ne kvari se i najrokerskije izgleda od svih motora. Mane su mu dosta slabe kocnice, neudoban za dalja putovanja imao je vibracije koje su na novijim modelima otklonjene promenom sistema vesanja agregata,original gume na njemu ne vrede nista pa sam ih promenio na 2800km jer su tvrde i klize kao na ledu .Kad sam stavio Michelin makadam kao da sam progledao. Najveca mana ovog motora je cena koja ne opravdava ono sto on daje ovaj motorcikl ali brend se placa. Takodje ako hocete da date notu individualnosti na njemu morate ugraditi dodatnu opremu koja uopste nije jeftina.Ja sam na mom odmah dodao opreme za 4000maraka u samom servisu koji se nalazio u podrumu salona.Licno mi se ne svidja mali rezervoar koji cini ovaj motor minimalisticki u odnosu na kubikazu. Da umalo da zaboravim menjac je radjen kao sekirom uopste nema finocu i trazi stalno menjanje brzina sto nije slucaj kod drugih motora velike kubikaze. Sve gore navedeno nije tako bitno za one koji hoce da voze HD jer ce se na njemu ipak osecati posebno samim tim sto je HD brend,a da li je izvikan ili nije to je pitanje za neku drugu diskusiju.Sve ovo pisem iz licnog iskustva posto sam sa istim presao 40000km.ismatram da sam u pravu,ma da verujem da ima ljudi koji se nece sloziti samnom.

Van mreže HD

• Dobar Vozac
  • **
  • HD Dyna Low Rider
« Odgovor #2 poslato: Novembar 18, 2009, 10:23:13 posle podne »
Ovaj je bio moj i, nazalost, vise nije... :'(  883 standard 2005

Ovaj je sada moj i NIJE NA PRODAJU ;) Dyna Low Rider 1600  2008

Ovo su samo fotografije.. Za sve drugo, kao sto rece Rendi, "verujem da ima ljudi koji se nece sloziti samnom", zato bolje da i ne pokusavam ;)

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #3 poslato: Novembar 18, 2009, 10:44:02 posle podne »
Ja se nesto preterano ne razumem u HD ovaj primarak koji sad ja posedujem je vecini ljudi piznat. Koliko znam na njemu je sam ram i agregat fabricki sve je ostalo dodatna oprema ili sa nekih drugih Harleya. Nisam nesto presao sa njim cak sta vise nisam nista, par stotina kilometara.Kod mene je dosao na jako cudan nacin, mislio sam da ce to biti ono pravo ali sam shvatio da sm i dalje divljak i da me jos uvek raduju stvari poput R, SM, i STRITA. Slazem se sa Rendiem oko vibracija i menjaca, ali stvarno kad se provozas  po centru a inace ima Devill izduve i jako dubok glasan zvuk, vidis da si u ocima svih prolaznika i tacno im vidis na usnama kako izgovaraju ono veliko HARLEY. Jer ipak tradicija od 150 g mora da se plati.  ;)

Van mreže HD

• Dobar Vozac
  • **
  • HD Dyna Low Rider
« Odgovor #4 poslato: Novembar 18, 2009, 11:02:07 posle podne »
Slazem se sa Rendiem oko vibracija i menjaca, ali stvarno kad se provozas  po centru a inace ima Devill izduve i jako dubok glasan zvuk, vidis da si u ocima svih prolaznika i tacno im vidis na usnama kako izgovaraju ono veliko HARLEY. Jer ipak tradicija od 150 g mora da se plati.  ;)

Ako je ovo razlog da neko vozi Harley, onda bolje da ga proda  *541
P.S. Tradicija je duga "samo" 106 g ;)

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #5 poslato: Novembar 18, 2009, 11:14:00 posle podne »
Ako je ovo razlog da neko vozi Harley, onda bolje da ga proda  *541
P.S. Tradicija je duga "samo" 106 g ;)

Greska u kucanju trebalo je da ispadne 105g.  A sto se tice voznje, ja ga ne vozim stoji, za dve god koliko je kod mene presao je jedva 650 kilometara. I to po gradu.  :) :)

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #6 poslato: Novembar 18, 2009, 11:24:22 posle podne »
Ovaj je bio moj i, nazalost, vise nije... :'(  883 standard 2005

Ovaj je sada moj i NIJE NA PRODAJU ;) Dyna Low Rider 1600  2008

Ovo su samo fotografije.. Za sve drugo, kao sto rece Rendi, "verujem da ima ljudi koji se nece sloziti samnom", zato bolje da i ne pokusavam ;)Ovo je zaista lep primerak pravi rokerski motor upadljiv i svuda rado vidjen.

Van mreže MIKA ARHANGEL

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #7 poslato: Decembar 10, 2009, 12:28:43 pre podne »
Ja sam posedovao nekog HD-a jos 80-ih godina i drzao sam ga 3 meseca dok sam ziveo vani.Hvala bogu da sam ga se resio posle moje prve duze voznje.Ne mogu da pricam mnogo o tom motoru jer ako bih poceo da pricam uvredio buh ostale ljubitelje ovih motora a i nisam ga posedovao dugo niti napravio neke kilometre sa tom masinom.
Sve u svemu meni se nije svidela koncepcija tog motora ni sve resto,napomenuo bih da mi to nije bio motor medju prvim motorima.Jos da kazem da bih pristao da posedujem takvu masinu ali u izlogu.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #8 poslato: Decembar 10, 2009, 12:42:52 pre podne »
bravo miko sliko :D ja imo par komada ima vibracije to je draz harlea :D malo trosi :D i i ima lose kocnice >:( sve u svemu kad god mi se ukaze prilika da ga imam :Di\vozicu ga :D ;)
« Poslednja izmena: Decembar 11, 2009, 12:00:18 pre podne od strane Sveta SD »