Imao sam HD 1200 sportstera 5 godina .Kupljen nov 1998 godine u predstavnistvu u Beogradu. Motor izuzetno malo trosi ide odlicno za takav tip motora ne kvari se i najrokerskije izgleda od svih motora. Mane su mu dosta slabe kocnice, neudoban za dalja putovanja imao je vibracije koje su na novijim modelima otklonjene promenom sistema vesanja agregata,original gume na njemu ne vrede nista pa sam ih promenio na 2800km jer su tvrde i klize kao na ledu .Kad sam stavio Michelin makadam kao da sam progledao. Najveca mana ovog motora je cena koja ne opravdava ono sto on daje ovaj motorcikl ali brend se placa. Takodje ako hocete da date notu individualnosti na njemu morate ugraditi dodatnu opremu koja uopste nije jeftina.Ja sam na mom odmah dodao opreme za 4000maraka u samom servisu koji se nalazio u podrumu salona.Licno mi se ne svidja mali rezervoar koji cini ovaj motor minimalisticki u odnosu na kubikazu. Da umalo da zaboravim menjac je radjen kao sekirom uopste nema finocu i trazi stalno menjanje brzina sto nije slucaj kod drugih motora velike kubikaze. Sve gore navedeno nije tako bitno za one koji hoce da voze HD jer ce se na njemu ipak osecati posebno samim tim sto je HD brend,a da li je izvikan ili nije to je pitanje za neku drugu diskusiju.Sve ovo pisem iz licnog iskustva posto sam sa istim presao 40000km.ismatram da sam u pravu,ma da verujem da ima ljudi koji se nece sloziti samnom.