Evo nakon dva meseca administratorskog rada na forumu dobio sam tek danas zvanično i pristup početnoj stranici sajta MAS-a.
Red je da se sada osveže i promene stari podaci na početnoj strani koji su uglavnom stari čak i po nekoliko godina,
a u rublici moto klubovi MAS-a su neki klubovi koji nažalost nisu više tu a nema nekih novih kojima to mesto pripada,
što je složićete se verovatno i vi sramota za respektabilnu organizaciju koja pod svoju zastavu okuplja 50 moto klubova...
Pogledajte i sami o čemu vam govorim, link do početne strane sajta:
http://www.motoasocijacijasrbije.com/Ovih dana osvežiću i promeniti zastarele podatke tako da oni koji posećuju samo početnu stranu imaju uvid u sve bitne informacije,
a vas molim da mi pošaljete porukom na forumu ili i mail-om promenu podataka o vašim cenjenim moto klubovima ako ih ima,
a ja već počinjem da radim na tome istražujući na internetu sve vaše sajtove i promene da unosim za početak već sad...
Unapred hvala na pomoći oko buduće dostave i tačnosti podataka koju očekujem od vas poštovani prijatelji.
Promenu vaših klubskih podataka mi možete slati direktno odavde jednim klikom na i- mail:
mr.cokanlija@gmail.com