Mart 28, 2026, 09:11:23 posle podne

Autor Tema: 27,28 SEPTEMBAR 2014 - MOTO TRKA ,,LEMEŠ 2014" - STAZA SVETOZAR MILETIĆ  (Pročitano 2477 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
  • Pol: Muškarac
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...
27,28 SEPTEMBAR 2014 - MOTO TRKA ,,LEMEŠ 2014" - STAZA SVETOZAR MILETIĆ
« poslato: Septembar 12, 2014, 08:37:48 posle podne »
Na Motokros stazi "Svetozar Miletić" 27. i 28. septembra voziće se internacionalna trka pod nazivim "Lemeš 2014" koju organizuje "Saghmeister Team".

Takmičari evropskog i svetskog nivoa pokazaće svoje umeće i takmičiće se u klasama: MX65/85, MXB, ATV, MX1, MX2, MX3.
Takođe će se voziti i promotivna trka u klasi Tomos APN i ATX. To je klasa do 50cc za koju se već prijavio veliki broj vozača i očekuju se uzbudljive borbe.

Ova trka se vozi i boduje za Šampionat Srbije, ali je otvorenog tipa pa će učešće uzeti i takmičari iz regiona.
Pored srpskih vozača očekuje se dolazak vozača iz Mađarske, Bugarske, Rumunije, Makedonije, Grčke, Turske, Hrvatske, BIH i Crne Gore.

Subota 27. septembar je dan kada će se voziti treninzi, a u nedelju 28. septembra će se voziti trke.
Prva trka u nedelju startuje u 12 sati.
Cena ulaznice je 250 dinara.
Za dodatne informacije u vezi trke evo telefona organizatora: 063/566-372
Izvor:http://www.moto-berza.com

Staza ,,Svetozar Miletić" se nalazi 7 kilometara od Sombora kada se krene ka Subotici.

MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
  • Pol: Muškarac
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...
Odg: 27,28 SEPTEMBAR 2014 - MOTO TRKA ,,LEMEŠ 2014" - STAZA SVETOZAR MILETIĆ
« Odgovor #1 poslato: Septembar 29, 2014, 11:07:28 posle podne »
USPEŠNO ZAVRŠENA OTVORENI MOTOCROSS ŠAMPIONAT SRBIJE - SVETOZAR MILETIĆ 2014!

Moto sport Srbije može s ponosom da kaže : „Mi imamo GABORA SAGMAJSTERA“ .
Sjajni motociklista Subotice, višestruki državni prvak moto krosa, učesnik na čak 7 DAKAR RELIJA, vlasnik ekipe SAGMAJSTER TIM, dugogodišnji biznismen u fahu sa delovima za motocikle, danas je izvojevao još jednu pobedu.
Na motokros stazi u mestu SVETOZAR MILETIĆ, pokraj SOMBORA, priredio je trku za OTVORENI ŠAMPIONAT SRBIJE,
uz učešće 75 takmičara iz SRBIJE, HRVATSKE, MADJARSKE i BUGARSKE, u prisistvu preko 2000 gledalaca sa plaćenim ulaznicama i nekolicine onih „poštenih“, koji su uspeli   da izbegnu trošak od 250 dinara.

Za razliku od mnogih naših priredbi na točkovima, ovo što je danas organizovao SAGMAJSTER TIM zaslužuje ne samo pohvale već i divljenje. Bezbednosne mreže, redari, sudije, merioci vremena, ekipe hitne pomoći, vatrogasci, policija, cisterna za polivanje staze, red u boksu, prodavnica sportske opreme. snažno ozvučenje, normalni a ne preveliki pehari, pobedničko postolje, tezge za piće i hranu, više higijenskih kesa za odlaganje otpadaka, poštovanje satnice, dobar voditelj programa, dobar odziv medija, odlična poseta publike i trka najmladjih motociklista, kao i trka sa starim „tomos“ motorima, karakteristika su današnjeg moto kros skupa u SVETOZAR MILETIĆU, održanog pod naslovom LEMEŠ  2014.

Ako analiziramo sve vožnje možemo slobodno reći da su ovacije doživeli učesnici revijalne trke „petlića“, posebno petogodišnji RAJEVIĆ junior iz Požege, koji će izgleda nadmašiti svog oca, šampiona Vlade Rajevića, zatim vozači sa starim „tomosima“ koji su se zalagali kao da je u pitanju prvenstvo sveta, pa potom veliki majstori u ozbiljnim klasama, JAROŠ, ČASAR, SAGMAJSTER, PANDJIĆ, ZIMONJIĆ, STANOJEVIĆ, i KARAI. Novinar RTS-a PREDRAG MILINKOVIĆ je kamerom zabeležio najlepše trenutke današnje odista perfektne trke, a prilog će za koji dan biti emitovan u večernjem SPORTSKOM DNEVNIK RTS-a. Ono što reporter mora posebno istaći jesu izjave gostiju iz drugih zemalja, a posebno ono što je pred kamerom rekao odlični moto kros as iz Hrvatske, MATEJ JAROŠ : „Pobedio sam u obe trke, ali ono čime sam posebno zadovoljan je ova prvoklasna organizacija GABORA SAGMAJSTERA i njegovog tima. U Srbiji sam se uvek osećao izuzetno, osetio sam koliko me ljudi cene, i ovde kod vas mi je izuzetno dobro, sve je zaista posebno…“

GABOR SAGMAJSTER će dugo pamtiti ovaj dan. Stotine ljudi su mu danas prilazili i stezali ruku.
Pohvale je dobio za dve potpuno ubedljive pobede i za sve ono što je učinio da moto kros u SVETOZAR MILETIĆU ostane u pamćenju.
Izvor:http://www.mojsvetbrzine.rs/2014/09/moto-kros-veliki-uspeh-sjajnog-gabora-sagmajstera-foto-galerija/

REZULTATI PO KLASAMA:

MX 1
1. MATEJ JAROŠ  Hrvatska     25 + 25

MX 2
1. BENCE ČASAR Madjarska    25 + 25

MX 3
1. GABOR SAGMAJSTER   Srbija    25 + 25

MXB
1. FILIP PANDJIĆ  Hrvatska     25 + 25

MX 65
1. MILIĆ ZIMONJIĆ  Srbija    25 + 25

MX 85
1. MIODRAG STANOJEVIĆ   Srbija     25 + 25

MX ATV
1. KRISTOF KARAI Madjarska    25 + 25
« Poslednja izmena: Septembar 29, 2014, 11:29:14 posle podne od strane MR.Čokanlija »
MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!