Januar 28, 2025, 11:41:19 posle podne

Autor Tema: VIDEO PREZENTACIJA - ,,SHARK SKWAL" - PRVA MOTO KACIGA SA LED SVETLIMA...  (Pročitano 4714 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
  • Pol: Muškarac
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...
VIDEO PREZENTACIJA - ,,SHARK SKWAL" - PRVA MOTO KACIGA SA LED SVETLIMA...
« poslato: Avgust 11, 2015, 12:02:09 posle podne »

INOVACIJA - ,,SHARK SKWAL" - PRVA MOTO KACIGA SA LED SISTEMOM

Tokom noćnih vožnji, motociklisti žele da budu što je moguće više primentniji za ostale učesnike u saobraćaju.
Nova Shark kaciga dolazi sa ugrađenim LED svetlima koja mogu da se podese na trepere ili da konstantno rade...

Rezultat 25-godišnjeg kreativnog i inovativnog rada kompanije SHARK, SKWAL kaciga je novi član Puls linije,
agresivnog dizajna, udobna i pre svega, bezbedna. Karakterišu je izuzetno elegantne i fluidne linije profila,
odlične aerodinamičke osobine i maksimalna stabilnost. Njen oblik posebno naglašavaju a može se reći i ukrašavaju
tri integrisana LED svetla - čime je SKWAL postala prva ful-fejs kaciga ovog brenda na kojoj je upotrebljena ovakva tehnologija.

Kako navode u proizvođačkoj kompaniji Shark , SKWAL ima dinamički instinkt za brzinu,
jer je pri njenoj izradi posebno vođeno računa o sportskim karakteristikama i performansama.
Glavne karakteristike nove SKWAL kacige su: - prvi SHARK-ov model sa LED svetlima - baterije traju do 5000 ciklusa punjenjenja,
a u zavisnosti od moda rada traje od 5-10 sati - “Pinlikm Maksvižn” vizir - težina 1470 grama - novi sistem zatvaranja...
Izvor:http://www.moto-berza.com

VIDEO PREZENTACIJA - SHARK SKWAL - KACIGA SA LED SVETLIMA:

PALI I ZASIJAJ BRATEEE... *200

Cena je koliko vidim oko 200 britanskih funti, znači danas negde oko 282 eura...
Za više detalja pogledajte na web sajt-u proizvođača - link dole:
http://www.shark-helmets.com/product.php?code_sous_gamme=SKW
« Poslednja izmena: Avgust 11, 2015, 12:31:39 posle podne od strane MR.Čokanlija »
MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!

Van mreže Mare_FZ

• Suvozac
  • *
Odg: VIDEO PREZENTACIJA - ,,SHARK SKWAL" - PRVA MOTO KACIGA SA LED SVETLIMA...
« Odgovor #1 poslato: Oktobar 03, 2015, 02:49:05 posle podne »
Probao sam je pre desetak dana u barelu u sava centru, super kaciga, lepo izgleda, jos bolje cuci na glavi.
Ima mali kablic za punjenje baterije pozadi.
Bila je oko 30 hiljada, rekose da bi dali za 27...
razmisljam se izmedju nje i exo 500... u dilemi sam  ???

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
  • Pol: Muškarac
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...
Odg: VIDEO PREZENTACIJA - ,,SHARK SKWAL" - PRVA MOTO KACIGA SA LED SVETLIMA...
« Odgovor #2 poslato: Oktobar 03, 2015, 04:37:20 posle podne »
Мени ова кацига
MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!