Mart 28, 2026, 08:47:32 posle podne

Autor Tema: Pozz braci na dva tocka  (Pročitano 1219 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže paff

• Suvozac
  • *
Pozz braci na dva tocka
« poslato: Jun 07, 2016, 11:46:59 pre podne »
Pozz svim ljubiteljima dvotockasa i motoristima.
Moja trenutna lokacija je svuda i nigde na bukvalno proputovanju sam pa mi je reon kretanja od grcke do hrvatske.
Motore obozavam i shvatam ih vrlo ozbljinjno inace sam inzenjer drumskog saobracaja i imam malo vise svesti o saobracaju, motore vozim vec par godina imao sam fzr 1000 sad trenutno imam zx9r, ali na prvom mestu mi je bezbednost svoja pa i tudja volim brzinu ali to radim tamo gde mi uslovi puta dozvoljavaju da to uradim na 100% bezbedan nacin, ne volim voznju po gradu prevelika guzva odsutni vozaci cetvorotockasa i izbegavam situacije gde zbog tudje greske mogu da budem oboren sa motora.
Svaki pa i ovaj zx9r sam ja sredjivao preradjivao maske onako kako se meni svidja. Sad trenutno mi je kawa rasturena skroz sredjujem plastike menjam iz zelene u crnu boju i sredjujem celu masinu detaljno podmazivanje kontrola stanja motora ako ima sta da se dotegne pritegne.
Volim neki bajkersi kodek i volim prave bajkere koji znaju sta to znaci pristalica sam nosenja full protect opreme iako mi vecina ljudi kaze da izgledam kao svemirac ne obracam paznju na praznoglave ljude i njihove komentare ljudi koji poseduju opremu nose je i znaju sta ona znaci.
CILJEVI hmmm cilj samo uzivanje i sto vise lepih kilometara upoznavanje sa drugim bajkerima i druzenje.
Ja sam Ilija i bajker sam zajedno sa mojom curom Stelom

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: Pozz braci na dva tocka
« Odgovor #1 poslato: Jun 07, 2016, 11:55:47 pre podne »
Dobro ti nama dosao ! I samo polako :D
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
  • Pol: Muškarac
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...
Odg: Pozz braci na dva tocka
« Odgovor #2 poslato: Jun 07, 2016, 05:53:48 posle podne »
Pozdrav brate Ilija i dobrodošao  *611
Bilo bi super da podeliš sa nama svoja putovanja kroz neki putopis... :-)
MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!