Pored Une

U blizini Otočca

Gojko je ustvari hteo da slika nas

Umag

Bungalovi

Gde sad da me izda aparat

Dino Rađa i ja

Inače Dino Rađa je sekretar MK Fibra iz Splita!!!

U drustvu sa Marjanom,Predsednikom MK Highlander-Nova Vas koja se nalazi 20-ak km. od Umaga.Kad sam ja malo osetio asfalta,on naisao i insistirao da budemo njegovi gosti.Da nije bilo nista strasno može se videti i po mojim farmerkama.Motor malo oguljenje desne strane.

Atmosfera sa skupa

Prisutno je bilo oko 5500 motora iz cele ex-Yuge kao i većeg dela Evrope,od toga oko 250 iz Srbije!
Sam skup se po sadržaju nije razlikovao od većine skupova.Motori,rock'n'roll,pivo,druzenje...Organizacija i gostoprimstvo zaista fenomenalni.
Ali prateca infrastruktura skupa je nesto zaista impresivno.Pocevsi od tzv. bungalova,gde je smestaj bio 7,5eura po coveku dnevno,preko mesta za kamp koje je uredjeno do perfekcije sa sanitarnim cvorom na kojem mogu pozavideti i hoteli vrhunske kategorije.Broj WC kabina i tuseva je ogroman,a cistoca neverovatna.Prostor ogroman,dobro ogradjen i obezbedjen,pri cemu se motorima nije moglo prici bini ni delu gde se odvijalo glavno zezanje.
Prodajni standovi sa vrhunskom opremom kao i novim Hondinim i Aprilijinim motorima.
Treba reci da veci deo skupa finansira Opstina Umag,tako da tako nesto u Srbiji je u dogledno vreme tesko ocekivati,s obzirom da gradske vlasti u vecini gradova nemaju sluha za organizovanje ovakvih desavanja na ovakvom nivou!