Mart 28, 2026, 02:32:45 posle podne

Autor Tema: Honda VF 750 S pomoc  (Pročitano 1996 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Prebo_Gromovi

• Gost
Honda VF 750 S pomoc
« poslato: Maj 21, 2008, 02:59:40 posle podne »
ej ljudi imam ovu honicu i poceli su da me je.u senzori, ko ima slicnu vfr ili vf c zna da imamo senzore za
- vodu u hladnjaku,
- za poziciju svetla
- za far
- za akumulator
- ulje
- i neznam ni ja sta vise.

Meni je izgleda riknuo senzor za pozicije, posto preko njega idu kablovi i napajanje za stopaljku i za poziciju naravno pozadi, i sve funkcionise ali na tabli pokazuje da neradi, bilo bi super da se nadjem sa nekim ko ima slican motor i takav senzor ako je neko voljan sledeci vikend u jagodini ako ne moze i tamo onaj u novom sadu na skupu recimo samo da proverim da steknem njegov senzor na moj kablove posto vise neznam sta je, sad mi neradi i senzor za far, ista prica radi ali pokazuje da neradi, neznam sta da radim, jel zna nekog ko bi to znao resiti?

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
Odg: Honda VF 750 S pomoc
« Odgovor #1 poslato: Maj 23, 2008, 11:22:36 pre podne »
Kolega samo se javi dan dva pre nego krenes za N.S. pa da se organizujemo. Svratite u Valjevo i moja matora ti stoji na raspolaganju pa probaj.
Moj broj je: 064/ 263- 02- 42 Mikica
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Prebo_Gromovi

• Gost
« Odgovor #2 poslato: Maj 23, 2008, 01:31:28 posle podne »
vazi grunf svaka ti dala, u krajnjem slucaju kad budes krenuo za ns, prolazis kroz pazovu mozda jedan odmor u klopu bi vam se cefio, dogovoricemo se pre ns, ovaj vikend neidem nigde, jednostavno nemam suske,

Van mreže audiofix

• Suvozac
  • *
  • Pol: Muškarac
  • ko peva zlo nemisli
« Odgovor #3 poslato: Novembar 25, 2008, 11:25:50 posle podne »
znam da kasnim ako jos uopste imas vf-a ali sam nesto bunario po forumu pa sam snimio tvoj problem ,imam neke dokumentacije za vf i vfr pa ako ti ista znaci mogu ti poslati na mejl ,ja licno teram vfr 750f i jako sam zadovoljan nemam troska, nejede ulje i ide ko popiz....