Mart 30, 2026, 07:42:23 posle podne

Autor Tema: novi sad moto skup ??  (Pročitano 3984 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Prebo_Gromovi

• Gost
novi sad moto skup ??
« poslato: Maj 30, 2008, 12:11:12 posle podne »
Ej ljudi sta je sa novim sadom i ns riders? niko ne spominje? sta se tamo desava? jel vredi tamo otici ili je tamo samo fensi skup, dodjes platis  ulaz a  dobijes svirku i defile i to je to?

Prebo_Gromovi

• Gost
Odg: novi sad moto skup ??
« Odgovor #1 poslato: Maj 30, 2008, 12:18:36 posle podne »
15 MOTO FEST u Novom Sadu ce biti odrzan 29.05.2008. - 01.06.2008.
Na ulazu ce vas toplo docekati devojke koje ce deliti rakiju za dobrodoslicu.
Cena ulaznica za bajkere je 400 din. po motoru!
   - bez obzira da li ima suvozaca ili ne. Ako postoji suvozac, on takodje biva zigosan narukvicom da kasnije moze da udje slobodno.
Cena ulaznica za pesake je 400 din. po lobanji.
Cena piva:
    - limenka je 100 din.
    - plasticna od 1L je 120 din.
Klopa:
   - pasulj uz koji bi trebalo da se podeli nekih 30 gajbi piva
   - za pljeskavice sam cuo da ce prodavati sa 150gr mesa za 150 din. (ALI NISAM SIGURAN)
Muzicki program ce biti prenosen na radio 202, a bice nesto i na pinku. Sto se tice muzickog programa, jos neznam tacno ko svira.

preuzeto sa bj bikers

Prebo_Gromovi

• Gost
« Odgovor #2 poslato: Maj 30, 2008, 12:24:03 posle podne »

Raj za bajkere od četvrtka na Petrovaradinskoj tvrđavi
A. Vukovac |||| - 27.05.2008. - 22:25
U Novom Sadu će tokom četiri dana „NS moto festa“ biti najmanje 10.000 motoraša iz zemlje i okruženja...
Petnaesti „NS moto fest” biće održan na Petrovaradinskoj tvrđavi od četvrtka do nedelje. Organizatori, klubovi „NS tajm” i „NS rajders” očekuju dolazak oko 10.000 motoraša iz zemlje i okruženja.

MOTORI - Mi organizujemo najveći i najstariji moto skup u Srbiji - tvrdi Dragan Gligorić poznatiji kao Cirkus, iz auto moto nautičkog kluba „NS tajm“, uz napomenu da će se ove godine paziti da sve bude čisto i uredno, kako dolikuje Novom Sadu, kao festivalskom gradu.
Bina za koncerte biće postavljena na mestu Exitove Glavne bine, a kamp kod „Dens arene”. Prve večeri sviraće „Batiskaf”, „Šinobusi” i „Sveti gral”. Za petak je najavljen dolazak „Karavana Radija 202” sa demo bendovima, a iste večeri nastupiće i „Vlada Džet bend“. Sutradan će, pored ostalih, koncert održati i Prljavi inspetkor Blaža i Kljunovi, ali i čuveni bend „Balkan“ iz Veternika, čiji frontmen sada živi u Austriji. Kao i obično, neće izostati ni ženski, ali ni muški striptiz.
Muzički program pvog dana počeće u 20.30, sutradan u 20, a u subotu u 19 sati. Prateći program činiće takmičenje u sporoj vožnji, ali i u „kupljenju suvozačice”. Ulaznica košta 400 dinara, bez obzira na broj dana provedenih na festivalu i prodavaće se na ulazima na Tvrđavu. Za suvozače na motociklima i decu mlađu od 13 godina ulaz je besplatan.
Na ulazu će motorciklisti biti posluženi pogačom, solju i rakijom, a za njih je u subotu obezbeđen ručak, odnosno „opasuljivanje” i pića – „koliko bude”. U nedelju će dobiti besplatan doručak i kafu.
Organizatori apeluju na sve motoraše da ne voze pod dejstvom alkohola, da ne divljaju i da smire strasti kako ne bi došlo do neke nezgode, koje se, nažalost, svake godine dešavaju. Gligorić, ipak, naglašava da je broj nezgoda mnogo manji nego što je recimo u Opatiji, gde za jedan vikend pogine tridesetak motoraša. On ističe da, za razliku od sličnih skupova u drugim gradovima, obezbeđene su i medicinska i vatrogasna služba, a neće izostati ni cisterna sa pijaćom vodom i hemijski toaleti.

preuzeto sa 24sata

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #3 poslato: Maj 30, 2008, 02:54:13 posle podne »
Prebo svaka tebi cast na informacijama....ali stvarno ne mogu da verujem da  na jednom jedinom zvanicnom sajtu MAS-a klub kao sto je NS RIDERS nista ne napise niti pozove ljude na svoj moto skup....doduse moram da primetim da ni jagodinci nista nisu najavili za svoj skup prosle nedelje....nije dovoljno biti samo termin u kalendaru vec bajkere treba srdacno pozvati i proslediti im program, plan skupa, mesto odrzavanja..... i to ne samo na sajtu....

Van mreže ice indy

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #4 poslato: Maj 30, 2008, 03:06:15 posle podne »
Prebo svaka tebi cast na informacijama....ali stvarno ne mogu da verujem da  na jednom jedinom zvanicnom sajtu MAS-a klub kao sto je NS RIDERS nista ne napise niti pozove ljude na svoj moto skup....doduse moram da primetim da ni jagodinci nista nisu najavili za svoj skup prosle nedelje....nije dovoljno biti samo termin u kalendaru vec bajkere treba srdacno pozvati i proslediti im program, plan skupa, mesto odrzavanja..... i to ne samo na sajtu....

djox apsolutno potpisujem tvoje reci , klubovi koi imaju susrete i zurke trebalo bi bar da obaveste o tome
LIVE TO RIDE , RIDE TO LIVE
2 SU NAM TOCKA , A 1 ZIVOT
NE BRZE OD ZIVOTA

Zmajcek79

• Gost
« Odgovor #5 poslato: Maj 30, 2008, 03:46:25 posle podne »
Svuda sam trazio neko obavestenje o skupu ali nisam mogao da nadjem nikakvo obavestenje. Hvala na informacijama!

Prebo_Gromovi

• Gost
« Odgovor #6 poslato: Maj 31, 2008, 08:08:55 posle podne »
ja sam bio juce na danas, fino je tamo, mi smo se interno super zezali, cene su kao i sto sam pisao, imate rock i house stage, bilo je mnooogo ljudi ali kad sam se ujutru probudio delovalo mi je nekako slabasno, i ne puno motora, napominje odatle sam otisao u 13h, motori dolaze normalno, kad sam odlazio ns ridersi su nam dali da tocimo dzabe pivo u satoru tamo pored de se kuvao pasulj, kolko je istoceno neznam onda sam otiso. Zamislite bedak, bio sam kod Otpisanih u klubu zato sto mi je Vili iz tog kluba poklonio polovnu ali jako dobru gumu zadnju, moja je vec bila strasna, i ja magarac pijani upalim gumu i izdergeljam je sve to zica i jedva idem kuci i reku nema veze zamenim gumu idem po woman i vracam se tamo, kad ono neki sraf sto drzi korpu s paknama da se neokrece zapeceeeeeeeeeee, strasno ondak sam ga i posteno ostetio i nemogu sad nista, bojim se na takoj gumi da se vracam idem kolima, eeeee strasno! I nemam ideju kako sraf da odvrnem sobzirom da je unutra u zadnjoj viljuski samo moze gedora i ona se okrece kolko je sjeban,

Runner_grom

• Gost
« Odgovor #7 poslato: Jun 01, 2008, 02:10:14 posle podne »
Odlican skup, sve pohvale... A ono pivo sto smo tocili.... uf.... *109

Van mreže markoni

• Moto manijak u usponu
  • live to ride, ride to live BMW :)
    • www.www.mkcivija.com
« Odgovor #8 poslato: Jun 02, 2008, 09:40:01 posle podne »
elitne skup sa elitnim cenama.lepo je bilo u NS,ali dole u gradu,ne i gore na tvrdjavi

Van mreže WARU

• Bajker Bez Granica
  • SLOVENIJA
« Odgovor #9 poslato: Jun 03, 2008, 09:33:22 pre podne »
 :P Dali kod vas treba naplatiti ulaz i motoristi? Nedaj bože kodnas ovoga!  :icon_scratch:
:police: come in peace or stay at home *3

Van mreže markoni

• Moto manijak u usponu
  • live to ride, ride to live BMW :)
    • www.www.mkcivija.com
« Odgovor #10 poslato: Jun 03, 2008, 02:02:13 posle podne »
motorista je ove godine imao gratis ulaz  :D ;D ;D

Van mreže CRNI

• Suvozac
  • *
    • BLACK SEVEN SERBIA
« Odgovor #11 poslato: Jun 04, 2008, 11:50:28 posle podne »
Hvala svima koji nas uvazavaju i koji su nas ispostovali svojim prisustvom na tvrdjavi u NS-u. Zelim samo da napomenem, uz svo duzno postovanje prema nasoj braci i prijateljima, da ne zelim nikakve komentare da ostavljam na ovom forumu jer nas vrhovnici MAS-a verovatno smatraju za neozbiljne klince, posto su svesno izmenili ime naseg kluba i pored apela da se ispravi oni su odbili. Puno ime nase kluba je MC NS RIDERS a ne MK NS RIDERS kako stoji na kalendaru koji je prosledjen mnogim klubovima... Niko osim nas samih nema pravo da nam menja ime... pogotovo ne posle 15 godina postojanja... to se kod nas zove nepostovanje...
Jos jednom se izvinjavam svima koji nas uvazavaju kakvi god da smo...  8)

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #12 poslato: Jun 05, 2008, 09:25:19 pre podne »
 Na sajtu ce biti ispravljeno,uz izvinjenje za nenamernu gresku !
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #13 poslato: Jun 05, 2008, 05:43:50 posle podne »
ne zelim nikakve komentare da ostavljam na ovom forumu jer nas vrhovnici MAS-a verovatno smatraju za neozbiljne klince, posto su svesno izmenili ime naseg kluba i pored apela da se ispravi oni su odbili. Puno ime nase kluba je MC NS RIDERS a ne MK NS RIDERS kako stoji na kalendaru koji je prosledjen mnogim klubovima... Niko osim nas samih nema pravo da nam menja ime... pogotovo ne posle 15 godina postojanja... to se kod nas zove nepostovanje...

A bas zato postoji zvanicni forum MAS-a pa lepo postavis temu i neko odreaguje.
Da si ovakav tekst postavio ranije, ranije bi bilo promenjeno.   *118

Nepostovanje ??? *320