i ja se slazem, mislim da i jednom za dve godine moto klub i njihovo mesto moze mnogo vise da ponudi bajkerima i ima vremene dobro da razmisli kako da sve organizuje, i da zabavi bajkere tokom celog dana, izlete, igre, nagrade, sta mozete ponuditi besplatno, da klub bude domacin a ne samo da juri po skupu jer pola njih iz kluba nece ili nemoze da pomaze i kluba, a pola njih ni neide na skupove pa ni nema drugare motoriste.
Treba napraviti nekakav kriterijume kako ce se ocenjivati skup, to treba da bude i malo komplikovaniji dokument iz kojeg ce se izvuci srz, sad dal je nekome bitno da bude svira bend od 3-4 iljada evra a nekome je bitnije da bude desavanje tokom celog vikenda, nekada je Ljuba bivsi predsednik rekao nama kad smo se uclanjivali u MAS " Nepravite svirku nego pravite moto skup, obratite paznju na to!" Sas to vise ide mozda na drugu stranu, vi ocenite..
Meni licno u Sr.Mitrovici je bilo extra organizovano, nisam bio ceo skup, bili su drugari i pricali su mi, izleti, igre ovo ono desavalo se nesto preko dana, pocelo jos u cetvrtak, rostilj....