Septembar 28, 2023, 06:06:29 pre podne

Autor Tema: Igor Dojcinovic "MK EXTREM" Smederevo, trening  (Pročitano 3003 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Dak-Y MK Midnight Riders

• Moderator
  • Moto Manijak
  • *
  • Pol: Muškarac
    • FaceBook
Igor Dojcinovic "MK EXTREM" Smederevo, trening
« poslato: Mart 19, 2017, 09:35:04 pre podne »
Drug Igor, juče je iskoristio priliku da sa Husqvarnom isproba stazu tj. vrši jedan trening dok su džipovi bili u stand by..  ;) Džipijada Bare, 2017.godine!

Dalibor Daky Ilić

Na mreži MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...
Odg: Igor Dojcinovic "MK EXTREM" Smederevo, trening
« Odgovor #1 poslato: Mart 19, 2017, 11:50:39 pre podne »
Svaka čast  *34
Koliko se vidi sa ovih fotografija naš brat Igor se zainatio da i ove godine postigne dobre rezultate na stazi!
Nadam se da će se uskoro i sam Igor pojaviti ovde i ovoj temi napisati detaljan izveštaj sa ovog treninga... *200 *525 *605
DOBRODOŠLI SVI - JEDNIM KLIKOM REGISTRUJTE SE NA FORUM MOTO ASOCIJACIJE SRBIJE:
http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=13614.0

MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!
PRATITE MOTO ASOCIJACIJU SRBIJE NA FACEBOOK-U:
https://www.facebook.com/MotoAsocijacijaSrbijeMAS

• Moderator
  • Moto Manijak
  • *
    • FaceBook
« Odgovor #2 poslato: Mart 19, 2017, 08:06:34 posle podne »
Giga je ocigledno resio da postane najjaci i najbolji! A ja posto sam bio na dzpijadi, iskoristio sam priliku da ga zabelezim (paparazzo) foto aparatom, i ovde naravno uz njegovu saglasnost predstavim da se sprema ozbiljno.. ;-) Rekao sam mu danas da pogleda ovde forum, i nadam se da ce se uskoro i pojaviti.. :-)
Dalibor Daky Ilić

Van mreže Shuster - MK Extrem

• Predstavnik Kluba
  • Suvozac
  • **
« Odgovor #3 poslato: Mart 20, 2017, 12:51:57 posle podne »
Slike su extra zahvaljujem se braci na tome,u Subotu je odrzana Dzipijada u Barama a pored dzipova stazu su oprobali vozaci motora i qvadova a za to su bili zasluzni momci iz Moto Kluba Vatreni Pozarevac .Imali su dva brzinska ispita na kojima je mereno vreme i posle sabirano sa oba brzinca.Nisam uspeo da doteram Yamahu jer je jos u pripremi za Trku u Loznici ali sam dosao starom dobrom triumfalnom Afrikom ali bez guma za stazu pa sam dobio od Saleta Borkanovica da isprobam stazu sa Swedjankom,vise puta sam izprobao stazu ali mi je krivo sto me paparaco nije slikao na skakaonici jer Swedjanka leti kao tica inace naj laksi motor u klasi 6oocc.Bio je to jedan lep trening u nizu koji me ocekuje pre trke.

• Moderator
  • Moto Manijak
  • *
    • FaceBook
« Odgovor #4 poslato: Mart 20, 2017, 09:09:21 posle podne »
Hehehe, neka si ti nama ziv i zdrav, divio sam ti se kako lepo i mocno vozis stazu.. Da, nazalost nisam slikao, ajde da kazem neki najvazniji deo a to je skakaonica koja je najzanimljivija, a ni moj Zlaja nije, i onda ....., ali ne brini se, nacicu te na drugo mesto ja iznenada i videces, duzan necu ostati sigurno! :) Nema na cemu, bilo je fenomenalno, i meni se mnogo slike svidjaju, bas u onako jasne i fokusirane na tebe i na motor, nadam se da ces uspeti u tome sto planiras i da se vidimo i druzimo jos mnogo, mnogo godina i na stazi i na skupovima i svuda! Ziv bio! :-)
Dalibor Daky Ilić