Kakav lanac kakav japanac najbolji je BMW kardanac.
ALI u tvom slucaju je ipak jako bolje Japanac ne pada vrednost tako lako a ima i delova
i sigurno ces uzivati vece postovanje neko na kinezu ne znam dali me razumes
kinez je tesko odrzavati stalno se kvare izradjeni su od jako losih materijala i po iskustvu drugih
jako su losi
Ako već pričamo o kvalitektu onda sam i ja za BMW ili Suzanu

Ali kao što vam je već neko rekao Kymco nije Kinez, zemlja porekla je Taiwan velika ralika je u kvalitetu i ne kvare se, možda je malo glupo ja sam žensko a držim vam predavanja ali malo se bolje informišite

Imam skuter Kymco koji je 2002.god i u odličnom je stanju a prešla sam mnogo km sa njim čak i van grada i uopšte se ne kvari i ogromna je razlika u kvalitetu izmedju njega i nekog Kineza. To sam se pre kupovine raspitala kod nekih bajkera koji uopšte ne vole skutere još manje Kineze ali se razumeju u kvalitet.
Zbog neznanja imam problem sa prodajom čopera koji je Daelim i nije Kinez, ali ga ljudi mešaju sa Keway-om koji sam ja htela da kupim ali sam ubrzo odustala zbog njegovih mana. Meni je ovaj motor iskočio povoljno a i početnik sam pa sam ga zato kupila, ali ako već devojka bira izmedju kymco i yamahe onda joj preporučujem yamahu. Sve zavisi koliko je novca spremna da iskešira za svog ljubimca

Pozzzzzzzzz