nemoj bmw da mi diras

Zašto se vlasnici BMW-a tako lako daju isprovocirati?

Evo, BMW RULEZ

Šalu na stranu, nisam ja rekao da je BMW loš, već da ne postoji najbolji motor, niti najbolji auto, niti najbolji hamburger, već zavisi šta ko voli, šta kome treba, šta ko može sebi da priušti, dakle zavisi od konteksta ili ugla posmatranja. Zato ne mislim da je kardan najbolje rešenje, niti da je to lanac, ali da ne zaplićemo priču o tome, da je nešto najbolje, ono drugo bi prestalo da se proizvodi, to je jasno nadam se.
olji bih preporucio kardan ako ima para za 535 zbog lakog odrzavanja,mnogo lakseg nego lanca,pogotovo na duzim turama
Koliko sam ja primetio, olja pokušava da nauči da vozi motor, ne verujem da joj je glavni kriterijum da ne mora da podmazuje lanac, niti da vozi dugačke ture u samom startu. Možda će lanac da joj podmazuje dečko ili tata, baš je briga.
ja bih iskreno pre uzeo yamahu
Potpuno se slažem, ja vozim Yamahu. Ja nisam ni savetovao Kymca, već sam potvrdio zodiacov post da Kymco nije Kinez, već Korejanac i da je za dve klase bolji od Kineza i da ga ne treba gurati u istu vreću. Opet kažem, da su im agregati lom, ne bi ih ugrađivao Malaguti.
u grupi ide decko sa nekim kimkom 250 kruzerom i u jednom momentu bammm odlete mu prednji pranik iz cista mira
Da nije bio Keeway? Kod nas nema puno Kymco motora, a Keewaya ima na svakom koraku. Još jednom da ponovim, daleko je Kymco od Japanaca, ali je daleko i od Kineza. I onaj Hyosung je daleko bolji od Kineza, ali i dalje ne tvrdim da je blizu Japanaca.
Ovakva pitanja se uvek pretvore u raspravu šta je bolje, a time najmanje pomognemo onima koji su pitali

Dakle, olja ima reč