Mart 31, 2026, 09:58:43 posle podne

Autor Tema: Generalni strajk !!!!!  (Pročitano 22022 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dule Ekvideti bugs

• Gost
Odg: Generalni strajk !!!!!
« Odgovor #60 poslato: Januar 09, 2009, 04:13:19 posle podne »
U nasem klubu je bila pominjana ta tema i hteli smo da pozovemo predsednike svih zainteresovanih klubova da napravimo neki sastanak i da odlucimo sta cemo.
Varijanta da se ode ispred skupstine po nama nam ne pomaze puno, izaci ce iz skupstine neki ljudi saslusace nas i sve ce ostati isto najverovatnije.
Pre par godina, Nenad Canak je ne znam tacno povodom cega napravio protest tako sto je zaustavio auto put na neko vreme, al svi sad kontate dodje 3-4 marice i isprebijaju nas i mi odemo, postoji savrsena mogucnost blokiranja auto puta a da nam nista ne mogu...ovako: Skupe se svi clanovi iz svih zainteresovanih moto klubova, svi nezavisni bajkeri i svaki ucesnik protesta usitni tih nekih 200-300 dinara koliko je putarina u kovanice od po 1 dinar...
I tako se pojavi na nekoj naplatnoj rampi sto je vise moguce bajekera na sto vise motora sa tom sicom, i sigurno ce proci nekih pola sata blokade auto puta dok putari izbroje svu tu sicu...Jel ima zainteresovanih...mogli bi da krenemo sproleca pa kad se prvi put nista ne desi odemo za nedelju dana opet tako...i posle nekog vremena ce morati da razmisle o visini cena registracija...

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #61 poslato: Januar 09, 2009, 04:17:50 posle podne »
To su vec uradili bajkeri kod tunela Ucka u HR i uspeli da znatno smanje putarinu za motore ali to je Hrvatska mozda ovi nasi  :police: :police: :police: bolje biju pa najebasmo

Dule Ekvideti bugs

• Gost
« Odgovor #62 poslato: Januar 09, 2009, 04:20:50 posle podne »
Pa nemaju pravo da nas biju, tom akcijom bi se nadam se skupio veliki broj bajkera posto nam to svima znaci i ta gomila bajkera bi dosla da uredno plati putarinu samo sto bi placali sicom i cika putari bi morali da jebu sebi kevu dok ne prebroje svu tu kintu...
Mislim da nikome nece biti problem da izdvoji 1000din i da odemo svi zajedno dva tri puta tamo...

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #63 poslato: Januar 09, 2009, 04:25:32 posle podne »
A sta mislis ako nas zajebu pa ne broje sicu vec je samo ubace u kasu

Dule Ekvideti bugs

• Gost
« Odgovor #64 poslato: Januar 09, 2009, 04:29:49 posle podne »
Nemogu da te zajebu ako ti insistiras da prebroje pare zato sto ti nisi siguran koliko tu ima para, i cak mislis da ima vise para tako da mora da prebroji kako bi mogao da ti vrati kusur...zar ne...ti imas pravo da insistiras da prebroji novac...
Samo zamislite ako uspemo da se organizujemo da se svakih nedelju dana nadjemo kod nekog grada i zaustavimo saobracaj na auto putau na pola sata sat...akcija mora da uspe...
Nista vise nam ne treba, samo da nas oslobode luksuza... ;D

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #65 poslato: Januar 09, 2009, 08:16:02 posle podne »
Pa to je bar prosto dajes im dinar po dinar. Jedan, dva, tri, cetri....... >:D >:D >:D >:D

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #66 poslato: Januar 09, 2009, 09:12:26 posle podne »
Ja nemam obicaj da placam putarinu ali sam probao super stvar.Izadjem sa autoputa pre Beograda na jednom mestu onda izvadim krupnu novcanicu na rampi i ponudim.Treba da platim 10 din i onda nece da se maju da vracaju kusur.Ovo pisem zbog toga sto moze da se desi kad izvadis sitninu da te pusti a sta ces onda sa protestom/

Dule Ekvideti bugs

• Gost
« Odgovor #67 poslato: Januar 10, 2009, 11:01:52 pre podne »
Ne sme da propusti 200-300 bajkera posto ce dobiti otkaz, a jednostavno kad neko dodje na red ako mu ovaj kaze da prodje, bajker moze da insistira da plati i da insistira da mu prebroji sicu...nesto niste bas zainteresovani, ha?
Znam samo da varijanta ispred skupstine ne resava problem...

Van mreže Damir-Junior

• Totalni Moto Manijak
  • Vozi srcem i dusom
« Odgovor #68 poslato: Januar 10, 2009, 11:29:00 pre podne »
Mislim da mi se ovo dinar po dinar svidja. Ali vojvodjani su bas preterali generalno sa putarinom. Skoro sam bio kolima i bila je300din. a do zajecara je 490 sto je za 200 km dalje.

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #69 poslato: Januar 10, 2009, 11:36:02 pre podne »
Zapad prijatelju ;)

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #70 poslato: Januar 10, 2009, 11:42:02 pre podne »
Ne sme da propusti 200-300 bajkera posto ce dobiti otkaz, a jednostavno kad neko dodje na red ako mu ovaj kaze da prodje, bajker moze da insistira da plati i da insistira da mu prebroji sicu...nesto niste bas zainteresovani, ha?
Znam samo da varijanta ispred skupstine ne resava problem...

A odakle znas da skupstina ne resava problem? Nesto nisam video da si probao, pa pises iz iskustva. Dok ne probamo necemo ni znati, a uostalom skrenucemo paznju javnosti na nas kao redovne ucesnike u saobracaju i teskoce sa kojima se susrecemo( od predrasuda do omalovazavanja ostalih ucesnika). A smatram da bi prvi korak morao biti skupstina gde ce se izmedju ostalog traziti i smanjenje putarina, a tek posle toga kao i braca hrvati na naplatne rampe. Naravno uz najavu svim medijima.
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže marta63

• Bajker Bez Granica
  • Lutalica na dva tocka!!!
« Odgovor #71 poslato: Januar 10, 2009, 12:08:53 posle podne »
Podrzavam brate grunfe ideju o skupstini mislim da im nece biti svejedno kad vide najmanje 1ooo motora pa kad mogu pederi da traze svoja prava  mozemo i mi samo treba da budemo slozni a ne kao do sada svi hoce a kad dodje vreme za akciju nedodje ni petina *337 nego braco samo slozno u  *48

djera

• Gost
« Odgovor #72 poslato: Januar 11, 2009, 12:38:25 pre podne »
Brate zaboravio si jednu stvar,kad su pederi pravili protest cela Srbija se ujedinila da ih bije.

Zmajcek79

• Gost
« Odgovor #73 poslato: Januar 11, 2009, 01:29:38 pre podne »
 Pa, sto nas ne ubije samo ce nas ojacati.  :D U sustini ne idem auto-putem, ali to nema veze. Uskoro ce prolece i pocece za mesec dva i voznje. Treba malo skrenuti paznju javnosti i na nas, koliko se to moze, da ne bi opet poceli u martu motorasi da padaju ko kruske i da nam se siri crna hronika. Setite se samo prosle godine. Ja sam samo u jednom danu tokom Marta naleteo na 3 sudara od kojih su 2 bila pogubna. Mislim da ove godine, ako se nista ne promeni, moze biti samo jos gore jer je sve vise motora na drumovima.

Dule Ekvideti bugs

• Gost
« Odgovor #74 poslato: Januar 11, 2009, 02:37:52 posle podne »
Kako god hocete, nisam naravno probao ideju sa skupstinom al sam rekao da je po meni bolje da zaustavis kretanje po auto putu na neko ne bas kratko vreme. I to je moje misljenje sto ne znaci da je ispravno.
Nisam bas najbolje shvatio kakve mi veze imamo sa pederima i zasto smo uporedjeni sa njima, a ne vidim ni razlog zasto se neko boji da ce nas neko prebiti, ako nas neko prebije imacemo jos vecu naklonost medija a opet ko ima ...... da krene na neki veci broj bajkera?
Iako nemam pojma uglavnom sa kim se dopisujem mislim da bi trebalo da budemo slozni i da se odlucimo na bilo koju od ove dve varijante ili na neku trecu i da pocnemo da resavamo nas zajednicki problem...

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #75 poslato: Januar 12, 2009, 02:00:18 pre podne »
podrzavam sve to i vidim da je problem oko varijante skupstina ili putarina
ALI zasto ne jednostavno obe varijante jer dok ja dolazim za beograd na strajk ispred skupstine mogu da iskoristim da platim putarinu dinar po dinar ali bi isto tako na bubanj potoku trebalo vise bajkera da naleti kako bi blokirali sto vise naplatnih mesta..
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže Vladan_BC

• Moto Manijak
  • Bela Crkva
« Odgovor #76 poslato: Januar 12, 2009, 08:11:11 posle podne »
Nemogu da te zajebu ako ti insistiras da prebroje pare zato sto ti nisi siguran koliko tu ima para

Ako citaju nase postove i nabave brojacicu za kovani novac. :)

djera

• Gost
« Odgovor #77 poslato: Januar 13, 2009, 01:47:57 pre podne »
Ja sam za blokadu skupstine ili zgrade vlade srbije.Ti ljudi su izabrani na izborima da zastupaju interese naroda a samim tim i nase.
Mi treba da pokupimo simpatije naseg naroda a ne da ga jebavamo blokadom puteva.
Ukoliko nam ne ukinu porez naLUKSUZ pozivam vas na gradjansku neposlusnost-necemo ni da registrujemo motore pa oni nek vide sta im se vise isplati.

Van mreže mica bmw mk spid

• Moto manijak u usponu
  • MK SPID
    • mk spid
« Odgovor #78 poslato: Januar 20, 2009, 01:13:53 pre podne »
Ja sam za blokadu skupstine ili zgrade vlade srbije.Ti ljudi su izabrani na izborima da zastupaju interese naroda a samim tim i nase.
Mi treba da pokupimo simpatije naseg naroda a ne da ga jebavamo blokadom puteva.
Ukoliko nam ne ukinu porez naLUKSUZ pozivam vas na gradjansku neposlusnost-necemo ni da registrujemo motore pa oni nek vide sta im se vise isplati.
brate to je lepa zamisao samo i sam znas da kod nas to neide tako pa mi nemozemo da se dogovorimo oko banalnih stvari a kamoli da svi neregistruju motore :icon_scratch:
ali nesto treba da se uradi a sve ce se reci kad vidimo kakav ce odziv ljudi biti na strajku

Neske

• Gost
« Odgovor #79 poslato: Februar 11, 2009, 07:51:55 posle podne »
Pazljivo sam procitao temu od prvog do zadnjeg posta.
Mislim da je jedino resenje miran protest ispred Vlade republike Srbije uz obaveznu pismenu najavu policiji (u ovom slicaju Savski venac) o odrzavanju skupa tj protesta. Na taj nacin smo legalizovali skup i automatski smo pod zastitom policije. U suprotnom, mogu da nas razjure ko macke sa jebista!
Ujedno treba predati protestno pismo Vladi Srbije sa nasim zahtevima.
Mislim da necemo nista postici sa naplatnim rampama, ali ne bezim ni od te solucije.
To je moj predlog.