Mart 31, 2026, 08:23:11 posle podne

Autor Tema: Generalni strajk !!!!!  (Pročitano 21973 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže sloper

• Vozac
  • *
Odg: Generalni strajk !!!!!
« Odgovor #80 poslato: Februar 11, 2009, 08:29:00 posle podne »
Ja sam za blokadu skupstine ili zgrade vlade srbije.Ti ljudi su izabrani na izborima da zastupaju interese naroda a samim tim i nase.
Mi treba da pokupimo simpatije naseg naroda a ne da ga jebavamo blokadom puteva.
Ukoliko nam ne ukinu porez naLUKSUZ pozivam vas na gradjansku neposlusnost-necemo ni da registrujemo motore pa oni nek vide sta im se vise isplati.

evo dobre ideje, treba početi od nečeg, moramo da skrenemo pažnju...

P.S.
ja bi Čanka za predsednika vlade, on je poznati bajker, hehehehe

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #81 poslato: Februar 13, 2009, 01:50:02 pre podne »
Povodom strajka koji bi trebalo da se odrzi u beogradu imam jedan predlog ali ne znam koliko je pametan:
 da se pre nego sto krenemo na strajk sastavimo tekst sa zahtevima i predlozima izmene zakona o saobracaju
i sve to posaljemo parlamentarnim strankama na E-Mail jer svaka ima svoj sajt tako da i pre nego sto mi odemo u beograd stranke budu upoznate zasto smo mi uopste dosli u Beograd i strajkujemo.
Na ovom forumu ima pametnih ljudi koji bi mogli da sastave jedan kratak ali jako lep text i proslede strankama radi obavestenja.
I treba sto pre utanaciti datum odrzavanja strajka jer po mojim informacijama ima mnogo ljudi koji bi isli ali moraju da isplaniraju vreme.
Isto tako treba iskoristiti moto skupove,zurke i sva okupljanja bajkera da im se podele neki flajeri kako bi sto vise ljudi bilo obavesteno.
Sta vi mislite o tome?
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #82 poslato: Februar 13, 2009, 11:10:34 pre podne »
Povodom strajka koji bi trebalo da se odrzi u beogradu imam jedan predlog ali ne znam koliko je pametan:
 da se pre nego sto krenemo na strajk sastavimo tekst sa zahtevima i predlozima izmene zakona o saobracaju
i sve to posaljemo parlamentarnim strankama na E-Mail jer svaka ima svoj sajt tako da i pre nego sto mi odemo u beograd stranke budu upoznate zasto smo mi uopste dosli u Beograd i strajkujemo.
Na ovom forumu ima pametnih ljudi koji bi mogli da sastave jedan kratak ali jako lep text i proslede strankama radi obavestenja.
I treba sto pre utanaciti datum odrzavanja strajka jer po mojim informacijama ima mnogo ljudi koji bi isli ali moraju da isplaniraju vreme.
Isto tako treba iskoristiti moto skupove,zurke i sva okupljanja bajkera da im se podele neki flajeri kako bi sto vise ljudi bilo obavesteno.
Sta vi mislite o tome?

*532 *532

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #83 poslato: Februar 13, 2009, 06:03:13 posle podne »
Sta vi mislite o tome?

Ideja nije losa, samo mislim da bi smo trebali sve to odraditi pre samog strajka da bi sve stranke bile pravovremano obavestene i upoznate sa nasim zahtevima i predlozima o izmeni zakona o saobracaju, kao i o samom strajku i blokadi Bgd-a. Isto tako misljenja sam da sve to moze da se odradi do sajma u Beogradu gde bi UO MAS-a odrzao povodom otvaranja sezone i ovog goruceg problema( za nas) konferenciju za medije pa bi i sama javnost bila mnogo upucenija i prihvatila nase zahteve sa mnogo manje cinizma i predrasuda!
p.s. To bi ujedno bilo i sama promocija MAS-a i svih ostalih bajkera kao obicnih i postenih gradjana a ne kriminalaca i huligana, kao sto bi pomoglo i samom razbijanju taboo-a i predrasuda o nama.
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #84 poslato: Februar 14, 2009, 12:15:51 pre podne »
Da bas o tome ja pricam da se sto pre obavesti javnost ,politicke stranke,televizije itd.
Danas svi oni imaju E-Mail pa to i nije tesko da se obaveste stranke i televizije a medije na sajmu koji ce se odrzati.
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže Gile_ExtremeBoys

• Vozac
  • *
« Odgovor #85 poslato: Februar 14, 2009, 03:52:38 pre podne »
Pa ako neko ima veze bilo bi pametno ove iz emisije SAT plus da se obaveste,
posto je emisija dosta gledana  pa bi se i informacija brzo sirila.

Van mreže sloper

• Vozac
  • *
« Odgovor #86 poslato: Februar 14, 2009, 09:51:54 pre podne »
A, šta ćeš im reći kad te uslove da, dok se kultura vožnje i ponašanja motociklista u saobraćaju ne dovede u nivo kao na zapadu, nema smisla ni tražiti zakon kao na zapadu.

Znači bez agresivne vožnje i vožnje na zadnjem točku u sred grada, vožnja bez kacige, voznja bez prigusivača (90 % motocikala nema standarnde izduve) vožnja bez oklopa, bez žmigavaca,

Onda statistika isto nije na našoj strani, jer posle pešaka, motociklisti prouzrukuju najviše saobraćajnih nesreća

Ja bi najviše voleo da se uspe u tome ali mislim da će kod nas to jako teško da bude

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #87 poslato: Februar 14, 2009, 03:20:22 posle podne »
A, šta ćeš im reći kad te uslove da, dok se kultura vožnje i ponašanja motociklista u saobraćaju ne dovede u nivo kao na zapadu, nema smisla ni tražiti zakon kao na zapadu.

Znači bez agresivne vožnje i vožnje na zadnjem točku u sred grada, vožnja bez kacige, voznja bez prigusivača (90 % motocikala nema standarnde izduve) vožnja bez oklopa, bez žmigavaca,

Onda statistika isto nije na našoj strani, jer posle pešaka, motociklisti prouzrukuju najviše saobraćajnih nesreća

Ja bi najviše voleo da se uspe u tome ali mislim da će kod nas to jako teško da bude

Ja mislim da nece! I to iz razloga sto je sama vlast predlozila zakon kao sto je i na zapadu, pa dokle vise da nas klepaju a mi da cutimo!?! Nemam ja nista protiv zakona( smatram da treba da bude i ostriji) ali imam protiv toga sto drzava namece silne namete a ne daje nista za uzvrat!!!

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #88 poslato: Februar 15, 2009, 01:06:57 pre podne »
tako je!!!!!!

Van mreže sloper

• Vozac
  • *
« Odgovor #89 poslato: Februar 16, 2009, 10:40:51 pre podne »
vlast predlozila zakon kao sto je i na zapadu

e ako je tako, onda u redu...samo mi malo čudno da naša vlast predloži zakon koji će da im isprazni kasu, teško će se oni oprostiti tih para, ali ajde da se nadamo

biće ono, ukinuće porez na luskus, ali će da dignu osiguranje...lopurde su to ! 

djera

• Gost
« Odgovor #90 poslato: Februar 17, 2009, 12:06:38 pre podne »
Mozemo da se obratimo OEBSu , oni su tu ispred EU da kontrolisu postovanje ljudskih prava ,rad sudstva i policije,oni ocenjuju koliko se Srbija priblizila EU.

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #91 poslato: Februar 17, 2009, 12:09:04 pre podne »
Mozemo da se obratimo OEBSu , oni su tu ispred EU da kontrolisu postovanje ljudskih prava ,rad sudstva i policije,oni ocenjuju koliko se Srbija priblizila EU.
Ti to ozbiljno.

djera

• Gost
« Odgovor #92 poslato: Februar 17, 2009, 12:24:18 pre podne »

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #93 poslato: Februar 17, 2009, 12:25:31 pre podne »
Sucmurasto :o

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #94 poslato: Februar 17, 2009, 12:29:05 pre podne »

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #95 poslato: Februar 17, 2009, 03:20:15 posle podne »

Svaka cast za predlog! Treba ih pritisnuti sa svih strana jer samo je to nacin u ovoj drzavi, da se izboris za svoja prava! Ja sam za to da se sve moguce pravne i legalne instance iskoriste maksimalno da bi izboksovali, konacno, nesto nama korisno pa makar to bio i OEBS!

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #96 poslato: Februar 17, 2009, 03:26:22 posle podne »
Brate gde hoces ali sa njima 1 daju 10 uzimaju.

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #97 poslato: Februar 17, 2009, 03:36:31 posle podne »
Stoji Miso, ali nicija nije gorela do zore pa nece ni hjihova! I dalje mislim da ako odradimo odlazak pred Skupstinu kako treba( medijski, organizovano, pravovremeno poslatim pozivom svim bajkerima i svima ostalima koji imaju slican stav...) da poslanicima, i svima prisutnima nece biti ni malo svejedno i prijatno, jer kada se sjati toliki broj motora i ljudi, i kada stane saobracaj u Bgd-u na sat vremena hteli- ne hteli morace da po kratkom postupku razmotre nase zahteve i nadju bar neko kompromisno resenje za pocetak.

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #98 poslato: Februar 17, 2009, 03:46:19 posle podne »
Stoji pozdravljam

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
  • SUZUKI *GSX-R **1000 K9** **ALSTARE Edition***
« Odgovor #99 poslato: Februar 17, 2009, 03:48:04 posle podne »
Voleo bih da od ovog nesto i bude. Pa makar da skrenemo paznju na nas i da se neko malo trgne...