Mart 31, 2026, 06:45:17 posle podne

Autor Tema: Generalni strajk !!!!!  (Pročitano 21929 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: Generalni strajk !!!!!
« Odgovor #100 poslato: Februar 17, 2009, 03:49:38 posle podne »
Koliko ja znam u aprilu sigurno

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #101 poslato: Februar 17, 2009, 03:55:24 posle podne »
U Pancevu na Skupstini bi trebalo da bude utvrdjen tacan datum blokade, kao i delovanje MAS-a tokom cele operacije "STRAJK", pa braco dajte pametne predloge i sugestije po pitanju ove teme kako bi sto bolje i vise pomogli rukovodstvu MAS-a da postavi prioritete i nadje snage da ovo sve izgura do kraja!
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #102 poslato: Februar 18, 2009, 12:06:21 pre podne »
Ja sam moj predlog vec izneo STO PRE obavestiti medije ,politicke partije i cekokupnu javnost pa makar putem E-MAIL-a  onasem strajku i sta mi uopste hocemo time da postignemo.

To je neki moj predlog mozda i nije dobar ali ......

"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
  • SUZUKI *GSX-R **1000 K9** **ALSTARE Edition***
« Odgovor #103 poslato: Februar 18, 2009, 11:43:13 pre podne »
Naravno da treba sve obavestiti. Treba samo izneti konkretne stavove zasto smo se okupili i da to svima bude jasno. Urednik sam na T-REXRIDERS moto forumu i samo da vas obavestim da cemo mi stati iza vase ideje i organizacije i potruditi se da pomognemo koliko god mozemo. Ako se donese neka zvanicna peticija, ja cu je tamo okaciti. Sto nas bude vise, to ce efekat biti jaci!
« Poslednja izmena: Februar 18, 2009, 01:02:39 posle podne od strane K_A_W_A »

Van mreže Damir-Junior

• Totalni Moto Manijak
  • Vozi srcem i dusom
« Odgovor #104 poslato: Februar 18, 2009, 12:52:03 posle podne »
Naravno da treba sve obavestiti. Sto nas bude vise, to ce efekat biti jaci. Treba samo izneti konkretne stavove zasto smo se okupili i da to svima bude jasno.

Mislim kad vec to organizujemo onda treba iskoristiti priliku da kazemo sve od "A" do "Š". Da se malo obrati paznji na sve komplet a ne u nekoj nesreci dodje pandur i kaze "on je motorista i vozio je prebrzo sigurno kaznicemo njega" i ostalo...

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #105 poslato: Februar 24, 2009, 11:36:59 pre podne »
Jel ima kakvih novosti? U razgovoru sa ljudima, primecujem da su svi za tu ideju da se nesto organizuje. Bojim se samo da to neko drugi ne pokrene, pa da pokupi kajmak za sebe. Jer citam na nekom drugom forumu, kako ce to oni da izvedu. Neko je to ovako tamo napisao (razlog zasto ce to oni da izvedu): "Zato sto organizacije koje kobajagi postoje nisu nista uradile", ovde predpostavljam da se mislilo na neku moto-asocijaciju. Moj predlog rukovodstvu MAS-a je da bude budno i da deluje, jel bi neko sigurno hteo da ima pretenzije na to vase mesto. 

Van mreže dr.Bane

• Vozac
  • *
« Odgovor #106 poslato: Februar 24, 2009, 01:42:21 posle podne »
A da li je nekome na primer palo na pamet da se kako neki kažu ''neki drugi forum'' kontaktira i da se napravi zajednički protest, jer dokle god se budemo delili na ovaj i onaj forum od toga nema ništa.
Ipak mislim da BJB forum sa svojih skoro 6000 članova i oko 800 prisutnih svaki dan (ovo je za one maliciozne) može puno da pomogne i učestvuje u akciji, naravo ako se postigne dogovor.

Crven Ban

• Gost
« Odgovor #107 poslato: Februar 24, 2009, 02:06:55 posle podne »
BJB forum nije za protestni vid voznje po BG u ovo vreme jer imaju drugaciji plan delovanja u vezi nasih zahteva. Mislim da i sam to znas jer ucestvujes u njihovim temama. Ja bih bio najsrecniji kada bi se sve asocijacije ujedinile u nasim zahtevima ali iskreno mislim da BJB nece podrzati ovaj vid protesta koji se organizuje u MAS, mada bih ja licno voleo da se svi okupimo i pokazemo koliko nas ima i kakvu snagu mi predstavljamo.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #108 poslato: Februar 24, 2009, 02:16:45 posle podne »
A da li je nekome na primer palo na pamet da se kako neki kažu ''neki drugi forum'' kontaktira i da se napravi zajednički protest, jer dokle god se budemo delili na ovaj i onaj forum od toga nema ništa.
Ipak mislim da BJB forum sa svojih skoro 6000 članova i oko 800 prisutnih svaki dan (ovo je za one maliciozne) može puno da pomogne i učestvuje u akciji, naravo ako se postigne dogovor.

Brate,ti ko da si dezurni zastitinik BJB-a  :icon_scratch:
 Ovde se ne radi o forumskim akcijama,nego akciji MAS-a!
 Znaci,MAS moze o tome da se dogovara sa AMS-om,a preko foruma,i ovog,a i drugih da obavestava bajkere !

VALJEVSKA PODVALA

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #109 poslato: Februar 24, 2009, 02:45:38 posle podne »
Zasto bi MAS trebalo da pita neke druge??? To je plan MAS-a, pa ko ga podrzava, taj ce se prikljuciti sa svih ostalih strana. Evo i mi sa T-REXRIDERS-a samo ZA. Sto ne znaci da ce mozda svo clanstvo biti ZA. Ko hoce, taj ce podrzati. Mi cemo se potruditi da to sve objavimo. Ovo me poceca na pricu o podeli paketica u NS. Ko je organizator, ostali (ko hoce) nek se prikljuce. Nije clanstvo bjb-a samo njihovo clanstvo. 6000 clanova na bjb su clanovi i na drugim forumima. Brzo ce se to procuti, pa ce se videti koliko je ljudi ne zadovoljno i koliko ljudi zeli promene.

P.S. Jedan politicki slogan u silnim izborima je bio: Kome je dobro i ko lepo zivi, nek ne glasa za nas...

Van mreže dr.Bane

• Vozac
  • *
« Odgovor #110 poslato: Februar 24, 2009, 03:03:22 posle podne »
@Vudu

Nisam dežurni zaštitnik BJB-a nego sam samo predložio da MAS i AMS kontaktiraju jedni druge i vide da li bi taj protest mogao da se organizuje zajedničkim snagama (ono kao zajedno smo jači), ali ako to nije moguće onda dobro to je bio samo dobronameran predlog, jer vidim da se Kawa uplašio da će AMS da preuzme svu slavu za sebe. :D :D :D

Van mreže Damir-Junior

• Totalni Moto Manijak
  • Vozi srcem i dusom
« Odgovor #111 poslato: Februar 24, 2009, 03:09:20 posle podne »
Kad su takve reci u pitanju nije bitna slava vec rezultat koji se postigne. Ako budu svi jurili slavu rezultat ode u vodu.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #112 poslato: Februar 24, 2009, 03:17:02 posle podne »
@Vudu

Nisam dežurni zaštitnik BJB-a nego sam samo predložio da MAS i AMS kontaktiraju jedni druge i vide da li bi taj protest mogao da se organizuje zajedničkim snagama (ono kao zajedno smo jači), ali ako to nije moguće onda dobro to je bio samo dobronameran predlog, jer vidim da se Kawa uplašio da će AMS da preuzme svu slavu za sebe. :D :D :D

Konstruktivno i verujem sa dobrom namerom!
 Ali,ko su clanovi AMS-a?
 Koliko sam ja u toku AMS cine dva kluba: BJB klub i BJB Racing club  :icon_scratch:
 Ko su clanovi tih klubova?
 Da li u AMS-u osim osnivaca trenutno uopste postoje drugi clanovi?
 Koga AMS zaista predstavlja?
 Pa ne moze MAS da kontaktira i razgovara sa nekim o kome samo postoji informacija da su osnovani i drugih podataka u javnosti nema!
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #113 poslato: Februar 24, 2009, 03:26:20 posle podne »
@Bane
Ja sam mislio figurativno, jer dobro poznajem "tiho" delovanje. Ako se sa akcijom MAS-a ne slaze sa nekog foruma neki urednik, moderator, neki osnivac ili neki obican clan, to ne znaci da se akcija nece odrzati ili da ce propasti. Ko ne zeli takvu akciju, taj nek ostane sa strane ili nek bude uzdrzan. Najbitnije je da ne sabotira. Eno na nasem forumu je pokrenuto glasanje, verujem da ce to i ovde biti, nek bude i na bjb, pa ce se sve videti koliko je ljudi ZA, a koliko je PROTIV. Samo je zalosno sto na drugom forumu, ko god da iznese suprotno misljenje (od uredjivacke politike), nadje se neko da ga poklopi, pa onda krenu provokacije i naravno taj sto je imao drugacije stavove od uredjivacke politike bude ucutkan (banovan). A ostali to sve citaju i misle, "pa sto ja da iznosim svoje stavove, kad su tamo nekog ucutkali i na kraju banovali" Eto demokratije na delu...

Van mreže dr.Bane

• Vozac
  • *
« Odgovor #114 poslato: Februar 24, 2009, 03:30:52 posle podne »
Ja sam iskreno jako malo upućen u sve to oko AMS-a, ali koliko sam shvatio cela priča je još u razvitku i proizilazi iz BJB-a kao foruma. Učlanjivanje bi trebalo uskoro da počne, ukoliko već nije. Od drugih podataka u javnosti kako kažeš ima Deda-mraz akcija u par gradova Srbije i niz drugih akcija koje su se dogodile pod okriljem BJB-a koji je sad prerastao u AMS. Ovo govorim samo kao član BJB foruma i to je ono što sam ja zaključio.

Meni je stvarno želja da se svi ne ujedinimo, jer je to čista utopija, već da imamo puno zajedničkih akcija i da postoje dobre veze izmedju svih saveza, asocijacija, foruma ili kako se zvali. Da ne bude netrpeljivosti, zavisti i ne znam ni ja čega sve što se može osetiti na različitim forumima. Već da svi uživamo u voznji i lepim druženjima i akcijama koje bi pojedinačno ili zajednički organizovali svi.

Nadam se da će uskoro i lepo vreme pa da svi idemo više da se vozimo,a manje prepiremo po forumima :)

Crven Ban

• Gost
« Odgovor #115 poslato: Februar 24, 2009, 04:00:25 posle podne »
Ovo nije samo prepirka jer je taksa i sve ostalo sto nas proganja deo pljacke od strane drzave prema nama. Zato na to ne smemo zaboraviti ni kad dodje prolece i vreme za voznju. I zbog toga treba da se ujedinimo i podrzavamo jedni druge.

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #116 poslato: Februar 24, 2009, 04:07:05 posle podne »
Ovo nije samo prepirka jer je taksa i sve ostalo sto nas proganja deo pljacke od strane drzave prema nama. Zato na to ne smemo zaboraviti ni kad dodje prolece i vreme za voznju. I zbog toga treba da se ujedinimo i podrzavamo jedni druge.
Pa to neki i hoce. Stalno govore, polako, polako, smisljeno itd, a kad dodje prolece, krenu susreti, godisnji, to ce otici u zadnji plan. A to im je i u cilju. Pojeo vuk magarca i idemo dalje.

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #117 poslato: Februar 24, 2009, 07:48:36 posle podne »
Ljudi opusteno polako pa pun gas  *75 *75 *75 *75 *76 *76 *76

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #118 poslato: Februar 25, 2009, 02:52:05 posle podne »
Ovo je jedno od kljucnih pitanja za sve nas koji se vozimo na 2 tocka, bez obzira dali pripadamo ili ne nekom klubu! Isto tako misljenja sam da UO MAS-a MORA ovu temu da shvati ozbiljnije od ostalih i da sto pre krene u realizaciju iste( i dalje sam da to bude na sajmu motora) ne zbog ovih ili onih koji bi da uzmu zasluge ili "skinu" kajmak, vec zbog svih nas gore pomenutih. Pored toga smatram da je MAS jedini kompetentan da pokrene sve ovo iz razloga sto postoji kao Asocijacija vise od 10 godina i clanovi iste nisu virtuelni vec pravi imenom i prezimenom potpisani clanovi klubova. Isto tako misljenja sam da ce sama vlast i javnost lakse prihvatiti i ozbiljnije shvatiti nase zahteve kada se pojave ljudi iz svih krajeva zemlje promovisuci svoje klubove i gradove a sve pod okriljem MAS-a, nego li samostalni bajkeri pod okriljem virtuelne Asocijacije ili nekog foruma, bez ikakvih obelezja!
p.s. Ovim postom nikoga nisam hteo da omalovazim ili ponizim, vec samo da iznesem konkretno moje misljenje oko cele organizacije svega ovoga, i samo u cilju BOLJITKA za sve nas.
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #119 poslato: Februar 25, 2009, 03:16:23 posle podne »
Isto tako misljenja sam da UO MAS-a MORA ovu temu da shvati ozbiljnije od ostalih i da krene u realizaciju iste
Potpuno se slazem, ili se radi po tom pitanju ili je to samo neka ideja.