Septembar 29, 2023, 09:49:09 pre podne

Autor Tema: Subotica -Divcibare preko BG i Smedereva Detour zadnji lezaj :)  (Pročitano 1098 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Atirudra

• Suvozac
  • *
  • Pol: Muškarac
  • Life is Bliss
    • DIVEDEEPINSIDE
Subotica -Divcibare preko BG i Smedereva Detour zadnji lezaj :)
« poslato: Avgust 24, 2020, 10:23:46 posle podne »
  Krecem iz SU , kisa lije ki iz kabla , roditelji pitaju Sine jer bas moras sada ?? Onda mozes mislit koliko je padalo !? Seva grmi rastura-posle Feketica morao sam stati na benz pumpi jer nijesam video kroz pleksi od silne kise. Posle 15 min idemo dalje. Posle NS sunce izbija lagano, kisa ne pada. 40 km od BG pocinje lupkanje u zadnjem tocku , posle par km i trza vec . Poznato mi je i zvuk i trzajevi , zadnji lezaj u tocku otiso menjao sam je pre godinu dana . FuuuuuCKKK . 2 opcije okreni i teraj u 3 pm nazad za Suboticu , ili zovi nekoga . Koga mogu zvati pre par dana preko neta upoznao Radeta brata predsednika . Zovem ga . Kaze ne brini sace te zvati majstor iz Smedereva. Gledam mapu pa i nije bas prema Divcibarama :) Vise onako 90 stepeni ka Nis u :) Al sta cu . Cima me BUBI zlato ruki iz Smederva , kaze dal da dode prikolicom po mene ili mogu doci . Ja reko idem jer motor jos moze . Dodem u Smederevo Bubi me primi za sat vremena kupi-zameni lezajeve , sve je kuul . Idemo dalje , al kuda?? Ja reko moram upoznati Radeta , GDE SI ? Kaze on lazarevac , gledam mapu na mob tel, gps nemam , kartu nemam. Vazi idem do jezera i Lamoto kluba . Mladenovac Arandelovac Lazarevac , i evo ekipe moto zurke odasvud . Upoznam i Radeta zahvalim se celoj ekipi sto me spasli , osvezenje pice poznanstva i teraj dalje , uvece u 21:00 Divcibare HURRRRAAAA Na mom kanalu Divedeepinside svi detalji , o putovanju , a uskoro i Divcibare - Slavkovica kako se penjem na brdskom putu sljunku uspon 25% pa Slavkovica Smederevo i tako sve sto sam obiso za 5 dana bice na kanalu. Pa prevrnuo sat 100.000 , od toga 40K mojih a ono pre samo Bog zna . Uzivajte u video snimcima .
Life is Bliss - U osnovi zivot je blazenstvo.