Pozdrav drugari kratko putovanje 33 min dug clipcic s Divcibara spust to Mionice , pa dalje do Ljig a i onda skretanje ka Slavkovici . Vise od pola puta po kisi

da potvrdim iskustvo jer kad sam krenuo za Divcibare iz Subotice isto je padala ki iz kabla. Putovanje od 50 km nije nesto veliko , stigo ja do Slavkovice , pa na mobilni zovnem drugara Baneta , pa podosta komplikovano skreni vamo skreni tamo al nadoh sve sto se nalazit moralo , sve do puta UZBRDO! Reko je on da je sljunak , al kad sam video po kakvom putu se moram penjati 1km , mislio sam da je pametnije odustati BAS SADA!

No kad sam vec dovde doso , sto bi bas sada stao. Ajmo napreej , i nagore. Sva sreca pa kisa bas tada nije padala! Prevalio brdsku stazu od puta na gore, sreo druga izaso na rskrsnicu i do kuce njegove . Ponudio me sa sveze pecenim lebom i kajmakom pa pekmezom zasladili . Buknulo sunce usput, malo se ispricali prosetali oko kuce i produzio dalje ka SMEDEREVU ! ( Iskustvo br 2 TVRDAVA) koja sledi sledecih dana . Pa postujem. Tako lagano obradujem video sto sam snimio . U penjanju na gore brdskim putem cuje se zveketanje necega crack crack crack svake 2-3 sekunde, oblilo me hladan znoj , pomislih opet lezaj u zadnjem tocku otiso . AL NIJE podmazo sam lanac sprejom dok sam bio kod drugara i nadole vec se nije nista culo , tako da sam lezerno doso do Smedereva bez zvektanja lanca tocka .