Mart 28, 2026, 09:16:58 posle podne

Autor Tema: SVOJ UKRADEN MOTOCIKL BRITANSKI BAJKER USPEŠNO PRATIO SVE DO RUMUNIJE...  (Pročitano 1679 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
  • Pol: Muškarac
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...
SVOJ UKRADEN MOTOCIKL BRITANSKI BAJKER USPEŠNO PRATIO SVE DO RUMUNIJE...
« poslato: Novembar 05, 2021, 10:16:19 pre podne »

Rumunski policajci sa Kelstonovim motociklom AJP PR7

Kada je Kelston Chorley video da se njegov ukradeni motocikl oglašava za prodaju u Rumuniji
po najnižoj mogućoj ceni, odlučio je da odleti tamo i učini nešto sam lično po tom pitanju.
Kelstonov AJP PR7 je ukraden u julu 2020. kada su lopovi provalili u njegovu garažu,
a kasnije je preko Facebook foruma obavešten da je motora primećen i da se prodaje u istočnoj Evropi.

"Ispostavilo se da je neki tip tamo u Rumuniji, dočepao se mog motocikla", objašnjava on u YouTube videu o svojoj avanturi. „Razgovarao sam sa lokalnim Interpolom tamo i nisu mi mnogo pomogli, razgovarao sam sa policijom ovde i oni nisu bili zainteresovani, razgovarao sam sa svojom osiguravajućom kompanijom i oni nisu bili zainteresovani.

"Dakle, ljudi u suštini mogu da kradu motocikle, šalju ih u istočnu Evropu
i niko se zaista neće truditi da uradi bilo šta po tom pitanju. Nije li to tužno?"

Ne želeći da to bude kraj stvari, Kelston Chorley je u roku od 24 sata bio na letu za Bukurešt.
Ono što je usledilo uključivalo je malo neophodne prepirke između centralne policije u Bukureštu
i lokalnih snaga reda da bi se napokon došlo do mesta gde se sumnjalo da je motor bio sakriven.

Kelstonov video zapis o avanturi pogledajte ovde:

Ali kada je napokon stigao i službeno prevodilac imenovan da prođe kroz celokupnu papirologiju,
lokalnim službenicima je bio potreban samo jedan jedini dan da uđu uspešno u trag motoru i pronađu ga!
Sledeći izazov će biti organizovanje da se motocikl vrati u Veliku Britaniju
i dobivanje prava za otkup njegovog motora od osiguravajućeg društva.
Kelston Chorley je dodao: "To je bilo izvanredno putovanje do sada.
Neće biti gotovo dok se motocikl bezbedno ne vrati u moju garažu u Velikoj Britaniji, ali do sada je sve bilo prilično neobično."
Izvor: https://www.motorcyclenews.com/news/motorbike-crime/
MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!