Imao sam Jamahu Virago 1100 dve godine motor je lep i nisam imao problema sa njim a presao sam preko 30000 km mana mu je sto mnogo trosi ne razgovara ispod 7 litara i sto radi kao da si ga u vodu uronio bluc bluc Ovaj motor VFR na slici je savrsenstvo zato posto si dobar pesnik skupljaj novce za njega i vozi se u sreci i veselju i samo pevaj jer je to HONDA

Ajde priznaj da se kajes sto si presao na Hondu...

To sto Virago radi kao da si ga uronio u vodu......to znaci da je savrsen..tih i izbalansiran.
Ako je za tebe pravi zvuk masine da nesto zveci krlja i klopara.....onda si trebao da umesto te bucne Honde pazaris Kombajn... Zmaj Zemun.... model 141.....

to je druze prava muzika za tvoje usi nenavikle na zujanje.

Odusevio bi se sa zvukom krljanja i lomljave.....a tek vibracije...

Videces samo koja je to promena... boji je od Honde kazu svi...

..sve ima da ti se trese a usi ce da ti zuje danima posle voznje te sprave...

Ni Kawasaki mu nije ravan po tom filingu.....

Eh hvala na pohvali za moje pesnicke vestine......uskoro spremam pesmu i za Hondu......

A novce ne bih da razbacujem za to tvoje" savrsenstvo"....imam slab stomak i ne podnosim buku.
Al ako ikad kupim koji lanac zemlje i zasadim voce...pazarim Hondu odmah da sa njom kultiviram i orem...a bogami i prskam....
A za potrosnjui si skroz u pravu......7 litara.....i ni litar ispod.....eh Honda je tu stvarno zakon....
Sa njom se malko vozis, pa je malko guras , i kad saberes prosek.....ispadne bas mala potrosnja goriva.

Na 100 km 50 guras a 50 se vozis.

Eto nju kad guras ne trosi ni litre

....a mogu da se ugrade i pedale....

Samo znas....ako imas neke skuplje patike...jebiga dodje ti opet isto.....ne recunajuci tvoj rad....