A i rezervna cena nije dostignuta...znaci samo se naivcine zaludjuju sa licitacijom jer dok se ne dostigne ta rezervna cena sve izlicitirano ispod te cifre je beznacajno.
Nikad mi nisu bili jasni ljudi koji nemaju preca posla nego da spijuniraju i filozofiraju...da ne kazem palamude.
Komsija prodaje auto (perfektan stranac), taj auto svaki dan opseda buljuk diletanata koji nemaju ni dinara u dzepu a loze se na sposrtske masine....
Jaoj da ih samo cujete.... ne da filozofiraju..pa to je za pricu..nalaze kojekakve zamerke..z.asto felen nisu 19 cola ili zasto gume nisu sire, a opruge krace....eh da je druge boje....zasto ima grejace u sedistima a nema grejace retrovizora...nebuloze....traze da skine covek cenu.
Jednom prilikom kad je popizdio covek onako besno rece jednom filozofu...dobro izvadi mi sad iz dzepa hiljadu evra i teraj auto...kunem ti se dacu ti ga za hiljadu...samo mi ih daj..odmah izbroj hiljadarku i vozi ga. (auto inace kosta celih 12.000 evra.....BMW M 3)..naravno bezbankovic nije imao ni deset evra pa je umesto auta dobio sut nogom u dupe od gnevnog prodavca koji je auto vratio u Svajcarsku i tamo ga dao u zamenu za neki drugi auto.