April 24, 2026, 11:58:51 pre podne

Autor Tema: POTREBNA POMOC  (Pročitano 1853 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
POTREBNA POMOC
« poslato: Oktobar 21, 2008, 12:12:27 pre podne »
Imam BMW R65 i jedan problem posedujem originalne kozne kofere ali nemam nosace za kofere.
Jako bi mi znacilo da imam makar sliku kako izgledaju nosaci pa sam da ih napravim.
..unapred hvala..
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
Odg: POTREBNA POMOC
« Odgovor #2 poslato: Oktobar 22, 2008, 12:47:13 pre podne »
Video sam i ovu sliku ali su ovo nosaci za plasticne kofere koji su univerzalni za mnogo modela a posto je moj motor policiska verzija ima kofere od koze i nosaci su drugaciji.
ali u svakom slucaju hvala na trudu i cimanju oko ove teme moracu vec nesto da izmislim..
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

paperinos

• Gost
« Odgovor #3 poslato: Oktobar 25, 2008, 06:45:08 posle podne »
Pa pogledaj da ti to odradi neki pravi majstor koji ce da snimi kacenje tvojih kofera i spram toga udesi
neki sistem.

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #4 poslato: Februar 10, 2009, 10:40:57 posle podne »
Napravijo sam nosace i cuce extra ako je nekom potrebna pomoc po istom problemu neka se javi a okacicu i sliku kada to na ovom forumu bude uprosceno.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #5 poslato: Februar 10, 2009, 10:55:06 posle podne »
 Au,covece !
 Napravio si nosace za kofere,a komplikovano ti da postavis slike  :icon_scratch: ;)
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #6 poslato: Februar 15, 2009, 01:08:40 pre podne »
ma nikako se ne snalazim sa postavljanjem slika a i josuvek mi nije stigo ADSL pa bi modemom do trajalo beskonacno dugo