April 27, 2026, 11:53:16 posle podne

Autor Tema: ZELJE ZA TERMIN SKUPA U 2009.  (Pročitano 16806 puta)

0 Članovi i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: ZELJE ZA TERMIN SKUPA U 2009.
« Odgovor #40 poslato: Decembar 11, 2008, 11:04:14 pre podne »
Smaderevci il se dogovoriste. ;)

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #41 poslato: Decembar 11, 2008, 11:17:57 pre podne »
DOGOVOR PAO SMEDEREVO 2009 ;)

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #42 poslato: Decembar 11, 2008, 12:57:08 posle podne »
Znaci zajedno pravite.

DEKI FAMILIJA

• Gost
« Odgovor #43 poslato: Decembar 14, 2008, 11:26:38 posle podne »
a jel može kad ne pada kiša?

izvinjavam se za off....mislim da zato postoji mas,da nema želja,ovako bi svi jun....pa samo budala nebi...
ajd nek neko traži septembar,ili kraj avgusta....

KRAJ AVGUSTA, "DRUZE BRANO SKODA JE SKODA ALI JE MOJA"
ZA DOBAR SKUP NEMA LOSEG DATUMA,
A UMALO DA ZABORAVIM DA OVE GODINE NECEMO NAPLACIVATI ULAZ...

Van mreže MI_LOS

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #44 poslato: Decembar 14, 2008, 11:37:43 posle podne »
a jel može kad ne pada kiša?

izvinjavam se za off....mislim da zato postoji mas,da nema želja,ovako bi svi jun....pa samo budala nebi...
ajd nek neko traži septembar,ili kraj avgusta....

KRAJ AVGUSTA, "DRUZE BRANO SKODA JE SKODA ALI JE MOJA"
ZA DOBAR SKUP NEMA LOSEG DATUMA,
A UMALO DA ZABORAVIM DA OVE GODINE NECEMO NAPLACIVATI ULAZ...
e brawo za owaj gest za ulaz................nema loseg datuma deki za skup  al ewo ti jedan primer mi...........u petak bilo lepo a u subotu kisa.............mada ko je bio nije se zalio..................
NE BRZE OD ZIVOTA

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #45 poslato: Decembar 14, 2008, 11:48:04 posle podne »
sto se moje ekipe tice nama nije bilo lose na protiv bilo je do jaja! Koliko se secam svanulo je kad smo otisli kuci. veliki pozdrav od svete i ulicnih boraca ;)

Van mreže Gojko - MK Warriors

• Bajker Bez Granica
  • MK WARRIORS SERBIA
    • WWW.WARRIORS.RS
« Odgovor #46 poslato: Decembar 15, 2008, 01:57:04 posle podne »
Blago vama. Ja sam dva dana bio oduzet  ;D
HONDA CBR1100XX & KAWASAKI ZZR 1400 & BMW R1200GSA

Van mreže FERDINAND

• Moto Manijak
« Odgovor #47 poslato: Decembar 19, 2008, 05:40:41 posle podne »
Jel' može da i mi , koji nismo u MAS ( će bidnemo, valjda...) malo zakomplikujemo.

Bijeljina '20. DANI GRMLJAVINE , prvi vikend avgusta i naravno poslednji dani jula 2009.
speed limit,ali taaaamo negdje...

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #48 poslato: Decembar 19, 2008, 11:36:12 posle podne »
Jel' može da i mi , koji nismo u MAS ( će bidnemo, valjda...) malo zakomplikujemo.

Bijeljina '20. DANI GRMLJAVINE , prvi vikend avgusta i naravno poslednji dani jula 2009.

"Ce da bude,kad bidnete  ;)
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #49 poslato: Decembar 19, 2008, 11:43:34 posle podne »
sto se moje ekipe tice nama nije bilo lose na protiv bilo je do jaja! Koliko se secam svanulo je kad smo otisli kuci. veliki pozdrav od svete i ulicnih boraca ;)

zaboravljas da si bio i sa moto klubom KLAN Smederevo

Van mreže Vladan_BC

• Moto Manijak
  • Bela Crkva
« Odgovor #50 poslato: Decembar 27, 2008, 09:23:03 pre podne »
MC "RIP" je odrzavao skup zadnje nedelje u mesecu julu, odnosno, prve u avgustu, tako da to ispada 31.jul i 01,02.avgust, a nas moto-skup je ubacen u kalendar desavanja TOS ( turist. org. Srbije ) i TOB ( turist. org. Vojvodine ), ali videcemo kako ce stvari da se odvijaju.  ;)

« Poslednja izmena: Decembar 27, 2008, 12:18:03 posle podne od strane Vladan_BC »

Chriss

• Gost
« Odgovor #51 poslato: Decembar 28, 2008, 09:32:09 posle podne »
Nekako ima puno mesta u kalendaru,sta je sa ostalim klubovima?

Van mreže Gojko - MK Warriors

• Bajker Bez Granica
  • MK WARRIORS SERBIA
    • WWW.WARRIORS.RS
« Odgovor #52 poslato: Decembar 29, 2008, 07:29:17 posle podne »
MK WARRIORS SERBIA - OBRENOVAC
15. 16. 17. MAJ  2009
ISTA LOKACIJA - IZLETISTE ZABRAN
HONDA CBR1100XX & KAWASAKI ZZR 1400 & BMW R1200GSA

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #53 poslato: Decembar 29, 2008, 08:14:14 posle podne »
Evo izmedju ostalog zasto smo izasli iz Mas-a klubovi koji postoje dve tri godine cak koji su clanovi Mas-a godinu dve traze udarne termine nemaju ni malo postovanja prema klubovima koji prave susrete po15 godina  Nema potrebe da se pravi kalendar jer ce i onako da bude 3 ili4 skupa nedeljno  To sto ce da se objavi zvanicni kalendar nista ne znaci  Onaj koji hoce moze da se izreklamira  putem medija lepo plati i gotovo.Preispitajte se svi po gradovima koji vam je skup po redu pa ce te se sami prepoznati -Ovako je mnogo bolje posto sad mogu kao predsednik kluba da zakazem susret kad hocu bez bolesnih ambicija u vezi profesionalne bine koju su smislili imaoci iste da bi uzimali lovu i bez razmazenih kvazi rok zvezda koje uzimaju velike honorare od nas motorista.Osecam se potpuno slobodno i sto se tice termina i sto se tice kriterija a ko dodje dobrodosao a ko nece ni ne mora Takodje vise ne moram odgovarati sta cu u medijima napisati i izneti svoje misljenje.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #54 poslato: Decembar 29, 2008, 08:40:02 posle podne »
Evo izmedju ostalog zasto smo izasli iz Mas-a klubovi koji postoje dve tri godine cak koji su clanovi Mas-a godinu dve traze udarne termine nemaju ni malo postovanja prema klubovima koji prave susrete po15 godina  Nema potrebe da se pravi kalendar jer ce i onako da bude 3 ili4 skupa nedeljno  To sto ce da se objavi zvanicni kalendar nista ne znaci  Onaj koji hoce moze da se izreklamira  putem medija lepo plati i gotovo.Preispitajte se svi po gradovima koji vam je skup po redu pa ce te se sami prepoznati -Ovako je mnogo bolje posto sad mogu kao predsednik kluba da zakazem susret kad hocu bez bolesnih ambicija u vezi profesionalne bine koju su smislili imaoci iste da bi uzimali lovu i bez razmazenih kvazi rok zvezda koje uzimaju velike honorare od nas motorista.Osecam se potpuno slobodno i sto se tice termina i sto se tice kriterija a ko dodje dobrodosao a ko nece ni ne mora Takodje vise ne moram odgovarati sta cu u medijima napisati i izneti svoje misljenje.

Brate,mogao bih se sloziti u dosta stvari sa tobom!
 Ali ni na Skupstini,a ni sad se ne slazem sa tvojim potezom,mada je to naravno iskljucivo tvoje pravo!
 A to sam ti rekao i u Plani!
 Dolaze novi talasi,pa il' ces da jedris po njima ili ces da potones! A tebi je bar mnogo lakse,jer si vec kormilario mnogim!
 A mozes i da se povuces u mirnu lagunu i cini mi se da si ti to izabrao,iako nije bilo potrebe!
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #55 poslato: Decembar 29, 2008, 08:41:55 posle podne »
S' postovanjem prema tvojim godinama bicu prilicno umerenijiu izboru reci u ovom odgovoru:
Ovde su svi klubovi ravnopravni, nebitno koliko godina postoje! Uostalom vecina tih novih klubova se svojski potrudila da organizuje susret ili zurku MAXIMALNO ozbiljno i u tome su uspeli. ZA RAZLIKU OD VECINE STARIJIH KLUBOVA!!! Vrlo brzo ce zvanicni kalendar MAS-a znaciti mnogo vise nego sto mislis, i sve vise ljudi( motorista) ce se organizovati po tom kalendaru. Pored toga nemaju svi klubovi "dubok dzep" da bi se tek tako reklamirali po medijima, a mislim da ih ima i koji to mogu a ne zele jer hoce da vide svoje prijatelje i prave motoriste, a ne vikendase- citaj ovce za sisanje. Dobro si rekao: "Ovako je mnogo bolje posto sad mogu kao predsednik kluba da zakazem susret kad hocu"- e to je bio problem u Valjevu godinama, i sada umesto jednog postoje 3 kluba! Sto se tice bine i ostalih kriterijuma treba uzeti u obzir da su kriterijumi organizacije se popeli na visi nivo jer se sada mnogo vise putuje po okruzenju i samim tim uvidjaju se razlike u kvalitetu organizacije. Sta su Madjari, Grci, Slovenci, Hrvati... bolji od nas, da se dozvoli da nasi ljudi se pre opredeljuju za odlazak preko na skup, umesto da dodju kod nekoga od svojih?! U pravu si da vise ne moras da odgovaras za to sto izjavis u medijima, ali zar tu nije u pitanju OBRAZ a ne SANKCIJA MAS-a???
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #56 poslato: Decembar 29, 2008, 10:01:07 posle podne »
Ne znam da li si se mozda prepoznao u tekstu  ali cenim svacije misljenje -Doca lepo rece poceli su da duvaju neki novi vetrovi ali neke stvari koje su bitne i na kojima smo nastali ne bi trebalo menjati Nisam sigurno mislio na Valjevce jer ja sam dolazio u Valjevo kada mozda naeko od vas nije ni vozio motor Mislio sam na one kojima drzava omoguci sredstva ili jaki sponzori pa se ku---  i traze ocene skupova  kao napravili su cudo .Ima jedna izreka Najlakse je tudjim ku----  po kupini udarati .Udari svojim pa se rugaj .Sto se medija tice ja i onako pisem u Niskim Narodnim novinama clanke o motorciklizmu i veruj mi niko nije nasao zamerku na tekstove i savete .Sto se tice susreta nisam mogao vise da me paceri kao Gaja koji ima na motoru onoliko koliko ja za popodne sece  sa terminom (Zvanicno dodeljenim od strane Mas-a)  samo zbog toga sto je nenadano od opstine dobio milion dva. A takvih kao on u Mas-u ima dosta.Upravo ovo pisem i podkrepljujem tvrdnju da nema nikakve saradnje izmedju klubova Mas-a

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #57 poslato: Decembar 29, 2008, 10:07:49 posle podne »
Jos ovo sam zaboravio da kazem pitajte Baju ako ne verujete a 2006 god je na Hvaru bila prikolica  a mogao bi da vam prezentujem i u okruzenju gde su bile prikolice ili improvizovane bine pa im nista nije falilo cak je poseta veca nego na 70 posto nasih skupova

Chriss

• Gost
« Odgovor #58 poslato: Decembar 29, 2008, 10:48:59 posle podne »
Ne znam da li si se mozda prepoznao u tekstu  ali cenim svacije misljenje -Doca lepo rece poceli su da duvaju neki novi vetrovi ali neke stvari koje su bitne i na kojima smo nastali ne bi trebalo menjati Nisam sigurno mislio na Valjevce jer ja sam dolazio u Valjevo kada mozda naeko od vas nije ni vozio motor Mislio sam na one kojima drzava omoguci sredstva ili jaki sponzori pa se ku---  i traze ocene skupova  kao napravili su cudo .Ima jedna izreka Najlakse je tudjim ku----  po kupini udarati .Udari svojim pa se rugaj .Sto se medija tice ja i onako pisem u Niskim Narodnim novinama clanke o motorciklizmu i veruj mi niko nije nasao zamerku na tekstove i savete .Sto se tice susreta nisam mogao vise da me paceri kao Gaja koji ima na motoru onoliko koliko ja za popodne sece  sa terminom (Zvanicno dodeljenim od strane Mas-a)  samo zbog toga sto je nenadano od opstine dobio milion dva. A takvih kao on u Mas-u ima dosta.Upravo ovo pisem i podkrepljujem tvrdnju da nema nikakve saradnje izmedju klubova Mas-a
Rendi je potpuno u pravu,ali nemora da znaci da samo oni koji imaju para i jake reklame mogu da naprave dobar skup,sve zavisi od organizacije,ako je losa organizacija sve pada u vodu,mi vec godinama pravimo skupove bukvalno od "stapa i kanapa" i mogu da kazem da smo zadovoljni,jer svake godine sve vise i vise bajkera posecuje nas skroman skup i ako nas skoro svake godine seku po dva-tri skupa ili zurke.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #59 poslato: Decembar 29, 2008, 11:00:30 posle podne »
Ne radi se o opremljenosti skupa normalno treba da ima higijenske uslove i neke elementarne stvari Govorim da skup treba da ima dusu kao ovi u Muzlji ili slcni a ne da dovode trubace ili neke nazovi zvezde koje veze nemaju sa nasom muzikom bluz i rok Zamislite sad se na koncertu Lepe Brene pojavi Dragana Del Monako kako bi to izgledalo Za nas su uvek bile grupe Sveti Gral Far Bluz Deliversi islicno