Mart 28, 2026, 05:44:34 posle podne

Autor Tema: kocioni cilindar za moto guci  (Pročitano 2027 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Niki

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Muškarac
kocioni cilindar za moto guci
« poslato: Decembar 07, 2008, 02:53:20 posle podne »
Kupujem zadnji kocioni cilindar za Moto Guzzi v35
063 7733164 zrenjanin

IVKE

• Gost
Odg: kocioni cilindar za moto guci
« Odgovor #1 poslato: Decembar 09, 2008, 11:32:35 pre podne »
Kupujem zadnji kocioni cilindar za Moto Guzzi v35
063 7733164 zrenjanin
Jel propao ili ga uopste nema? Ako je propao imas set gumica i to radi kao novo, a ako ga nemas moze da se poruci nov iz italije imam kontakt i uredno mi stizu delovii pomenute a placanje po pouzecu. Za polovan se mozes javiti Nesi Zaricu koji mozda ima a njegov telefon nemam kod sebe al ga mogu naci ako te interesuje 

Van mreže Niki

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #2 poslato: Decembar 09, 2008, 10:11:55 posle podne »
Imam cilindar ali je klip iskrivljen a neko ga je probao ispraviti pa su ga malo smirglali pa su narezali nutove za meke gumice od skutara kineza .... horor zivi a posto pare mi nisu problem, jer para nemam trazim nesto polovno pa ako mozes da pomognes za onaj tel bio bih ti zahvalan. Poz

Van mreže bokilic

• Totalni Moto Manijak
  • brmmmm brmmmm
« Odgovor #3 poslato: Decembar 09, 2008, 10:19:16 posle podne »
imas u kraljevu na vojnom otpadu gomilu gomilu novih delova,za fakonce i za v35,,tipa radi cene....200 din karika,,to su sve originalni delovi italijanski,,prednja viljuska ti je 2000din,nova upakovana,alnasera vise nema,neko je to pokupovao sve  :) :) :),,klip nov cinimi se upakovan naravno oko 2000din,radilica 2000din,diskovi cinimi se 500din komad itd itd novi upakovani ausplusi 2000din po komadu,naravno ti imas 2,,plus nova grana 1000din,.....naravno ja sam bio i pokupovao sve i svasta,tako da,,,ubrzaj dok kjos ima ono brdo brdo delova,zapravo tone i tone novih upakovanih originalnih delova,nadji nekog iz kraljeva i ubrzaj...
brm brmmmmmmmm

IVKE

• Gost
« Odgovor #4 poslato: Decembar 10, 2008, 10:27:42 posle podne »
Imam cilindar ali je klip iskrivljen a neko ga je probao ispraviti pa su ga malo smirglali pa su narezali nutove za meke gumice od skutara kineza .... horor zivi a posto pare mi nisu problem, jer para nemam trazim nesto polovno pa ako mozes da pomognes za onaj tel bio bih ti zahvalan. Poz
E ovako broj je 064 184 25 11 Nenad zaric