Mart 28, 2026, 11:36:11 pre podne

Autor Tema: MK "Vatreni" iz Požarevca - Zimska moto žurka u diskoteci Pegaz - 7. februar  (Pročitano 11599 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže acim

• Profi Vozac
  • **
  • Pol: Muškarac
  • BMW K1300R
    • Aćim
MK "Vatreni" iz Požarevca - Zimska moto žurka u diskoteci Pegaz - 7. februar
« poslato: Decembar 30, 2008, 04:15:17 pre podne »
Pozivamo vas na našu prvu moto žurku, koja će se održati u diskoteci "Pegaz" na požarevačkom hipodromu 7. februara 2009. godine sa početkom u 20 časova. Program ćemo vam predstaviti za koji dan, ali je termin i okvirni program već dogovoren i sigurni smo da nećete biti razočarani. Piva i devojaka će svakako biti ;D

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
Odg: MK "Vatreni" iz Požarevca - Zimska moto žurka u diskoteci Pegaz - 7. februar
« Odgovor #1 poslato: Decembar 30, 2008, 12:21:10 posle podne »
 Hvala Vatreni na pozivu!
 Nego Acime,da nisi ti dobio alargiju na ovu destinaciju  ;)
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Vladica69

• Totalni Moto Manijak
  • Honda XL1000V Varadero,crni!
Odg: MK "Vatreni" iz Požarevca - Zimska moto žurka u diskoteci Pegaz - 7. februa
« Odgovor #2 poslato: Decembar 30, 2008, 12:42:34 posle podne »
A slabo idete po ostalim zurkama?Nisam vas video u Plani? >:(
Predsednik Free Wheels-a Velika Plana
www.freewheels.velikaplana.info

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
Odg: MK "Vatreni" iz Požarevca - Zimska moto žurka u diskoteci Pegaz - 7. februar
« Odgovor #3 poslato: Decembar 30, 2008, 01:58:59 posle podne »
 Pozdrav za komsije. Nasa je obaveza da dodjemo.

Van mreže G I L E

• Profi Vozac
  • **
    • http://s3.ba.gladiatus.org/game/c.php?uid=35899
« Odgovor #4 poslato: Decembar 30, 2008, 03:35:03 posle podne »
Dolazi i Vojvoda!

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #5 poslato: Decembar 30, 2008, 04:46:05 posle podne »
Pa zar ti Vladice bas moras svakog da vidis LJudi uredno zovu .Mozda ti je daleko za tvoj mravojed-Hajabusu

Van mreže Vladica69

• Totalni Moto Manijak
  • Honda XL1000V Varadero,crni!
Odg: MK "Vatreni" iz Požarevca - Zimska moto žurka u diskoteci Pegaz - 7. februa
« Odgovor #6 poslato: Decembar 30, 2008, 05:29:04 posle podne »
Ja znam o cemu pricam!
Predsednik Free Wheels-a Velika Plana
www.freewheels.velikaplana.info

Van mreže acim

• Profi Vozac
  • **
  • BMW K1300R
    • Aćim
« Odgovor #7 poslato: Decembar 30, 2008, 06:56:49 posle podne »
Nego Acime,da nisi ti dobio alargiju na ovu destinaciju  ;)

Nisam, malo više, tj. mnogo više sam u poslu nego letos, valja napraviti para za sledeću sezonu, ali sam ti obećao i danas preko telefona da ću biti malo redovniji ovde, pa će tako i biti.

A slabo idete po ostalim zurkama?Nisam vas video u Plani? >:(

Ja sam u petak imao godišnjicu firme, a u nedelju smo imali internu moto žurku - častila naša 3 člana za nove motore. U subotu sam možda mogao da dođem, mada sam prilično bio mamuran, a i tu žurku sam shvatio kao proslavu posle sastanka MAS-a, a mi trenutno nismo ni registrovani zvanični, a nismo ni u MAS-u zbog toga. Zašto se ovi moji nisu organizovali i došli, ne znam, nismo pričali o tome.

A i da pojasnim zašto nismo registrovani. Znači, u MAS-u nismo zato što nismo registrovani, a nismo registrovani zato što nismo bili sigurni da ćemo opstati kao klub, ali je sve izvesnije da hoćemo. Stari klub se poprilično raspao, tj. ostalo je par aktivnih ljudi, a svi ostali su prešli u MK Vatreni. Pu, pu, da ne ureknem, za sada se lepo slažemo i mislim da će biti nešto od nas, a i ova žurka je iskušenje.

Stoga vas sve molim da dođete u što većem broju, kako bi nam dali podršku i da nam ne zamerite ako negde nismo bili, bar letos smo bili na skoro svim skupovima. Ako žurka uspe, krenućemo u registraciju i nakon toga zatražiti i prijem u MAS i zvanični termin za redovnu moto žurku na leto.

Diskoteka Pegaz može da primi veliki broj ljudi, tamo postoje svi uslovi za lepu zabavu, obezbedićemo jeftino piće (pivo verovatno 60 dinara), igračice i tako to, a naravno biće i nešto besplatno za bajkere (par piva i klopa, poklon iznenađenje). Otprilike smo zamislili da od 20-22 uz tihu muziku pozdravimo goste, upoznamo se sa onima koje ne poznajemo, popričamo, popijemo koje fraj pivo i damo neku klopu, a od 22 kreće redovan program diskoteke, s time da će biti više rokerski nastrojen, a biće i plesačica. Znači, očekujemo i "civile" :), pa time i devojke iz grada koje vole motore.

U našem gradu ćemo ovo veče takođe reklamirati kao moto žurku, ali će ulaz od 22 biti otvoren za sve, odnosno očekujemo da će to privući i one koji nemaju motore, a vole ih. Nadam se da vam se dopada ova ideja i očekujem odličnu zabavu.

Vladice, molim te još jednom da ne zameriš.

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #8 poslato: Decembar 30, 2008, 08:11:17 posle podne »
Fraj pivo... devojke civili.... igracice..... ;D ;D ;D ;D
MK Road Kings dolaze. ;)

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #9 poslato: Decembar 30, 2008, 09:33:07 posle podne »
Pozivamo vas na našu prvu moto žurku, koja će se održati u diskoteci "Pegaz" na požarevačkom hipodromu 7. februara 2009. godine sa početkom u 20 časova. Program ćemo vam predstaviti za koji dan, ali je termin i okvirni program već dogovoren i sigurni smo da nećete biti razočarani. Piva i devojaka će svakako biti ;D

tesko da ce da prodje i ovo zezanje bez mk KLAN-a

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #10 poslato: Decembar 30, 2008, 11:03:40 posle podne »
potrudicemo se da dodjemo! RIBE??? PIVO??? HE HE

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #11 poslato: Decembar 30, 2008, 11:18:22 posle podne »
Sveto bas si vrag >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D

IVKE

• Gost
« Odgovor #12 poslato: Decembar 31, 2008, 12:27:42 pre podne »
Nemogu da obecam al trudicu se da dodjem svakako vam zelim uspeh

Van mreže Brrka

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #13 poslato: Decembar 31, 2008, 01:40:30 pre podne »
Ovde moram da dodjem, jedna drugarica iz PO koja izlazi tu kaze da je do jaja. :)
KOREKTNOST NA PRVOM MESTU!

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #14 poslato: Decembar 31, 2008, 09:23:03 pre podne »
Ovde moram da dodjem, jedna drugarica iz PO koja izlazi tu kaze da je do jaja. :)

;D Ako je i upola dobro kao '90-tih, kada sam bio u vojsci( kasarna Veljko Dugosevic- preko puta zenskog zatvora  ;)) , onda sam vam obavezan gost!  ;D
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

adega

• Gost
« Odgovor #15 poslato: Januar 12, 2009, 02:49:12 pre podne »
mozda dodjem i ja....

Van mreže Damir-Junior

• Totalni Moto Manijak
  • Vozi srcem i dusom
« Odgovor #16 poslato: Januar 12, 2009, 04:33:25 pre podne »
Taman mogao bi devojcin rodjndan da proslavimo sa vama >:D

Van mreže acim

• Profi Vozac
  • **
  • BMW K1300R
    • Aćim
« Odgovor #17 poslato: Februar 02, 2009, 12:23:48 pre podne »
Može, može, samo izvolite :D ;)

Uzgred, nekako je nestao program, verovatno zbog onog zastoja na forumu. Evo ga ponovo:

Aaaa, tačno ste našli da tražite program kada smo ga i pripremili ;D

20:00
doček bajkera (na motorima ili kolima, zavisi od vremena, kako hoćete)
uz pileća krilca na žaru i kuvanu rakiju (ako bude toplo, ići će hladna)
upoznavanje i druženje uz muziku (neće biti previše glasno da bi se čuli)
22:00
počinje relativno normalan program diskoteke (uz promenu muzike, naravno, slušaćemo rock, hard rock i tako to)
očekujemo i posetu gostiju koji nisu bajkeri, dakle devojke iz grada ;D i ostali neafirmisani ljubitelji dvotočkaša
23:30
kulturno-umetnički program (go-go plesačice) ;D
ludilo do zore

Ako smislimo neke bajkerske igre, lutriju ili nešto slično, biće i toga. Dajte ideje.

Ulaz je besplatan, naravno, kao i kuvana rakija i krilca za bajkere. Pivo, Jelen, će biti po promotivnoj ceni, naravno, točeno od pola litra.

Van mreže acim

• Profi Vozac
  • **
  • BMW K1300R
    • Aćim
« Odgovor #18 poslato: Februar 04, 2009, 10:42:17 pre podne »
Ipak će biti i žive svirke, da znate, neki bendovi iz okoline, ne znam imena, ali sam ih slušao letos u Kostolcu i znam da su dobri :) Znači, izvolite na žurku ::)

deki

• Gost
« Odgovor #19 poslato: Februar 04, 2009, 12:19:09 posle podne »
Dolazim i ja verovatno ;), samo bez motora :)