April 01, 2026, 01:09:28 pre podne

Autor Tema: Skupstina MAS i moto zurka u Velikoj Plani  (Pročitano 6549 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže UNUCHE

• Vozac
  • *
  • Pol: Muškarac
  • Prvi predsednik MAS
    • Karburator Servis UNUCE
Skupstina MAS i moto zurka u Velikoj Plani
« poslato: Januar 15, 2009, 04:52:51 posle podne »
 Na pocetku zasedanja u ime domacina   MC Free Wheels, Vladica Pavlovic pozeleo je dobrodoslicu svim predstavnicima moto klubova i jos jednom napomenuo da se ispravi podatak o osnivanju MAS na sajtu  istog (o nama) http://www.motoasocijacijasrbije.com/about_us.htm

(na slici gore osnivaci MAS-a u Velikoj Plani 24.decembra 1994.)

a takodje dobrodoslicu pozeleo i prvi predsednik i jedan od osnivaca 24.decembra 1994. godine u Velikoj Plani Dejan Ilic - Unuce koji je spomenuo i Radeta Popa- slikara iz MK AHANGEL i Acu Mamuta - MK MAMMUT koji su pre 15 godina na istom mestu bili osnivaci MAS-a. Minutom cutanja u njihovu cast i slavu kao i za sve ostale bajkere koji nisu vise sa nama, pocast su odali svi delegati i predstavnici klubova .
Skupsina je nastavila svoj rad po planu i programu a nakon radnog dela usledila je zurka. Nastupili su HH Blues band iz Plane i Blues Delivers Pancevo

sve ostale slike, da ne opterecujem forum pogledajte ovde

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
Odg: Skupstina MAS i moto zurka u Velikoj Plani
« Odgovor #1 poslato: Januar 15, 2009, 08:56:32 posle podne »
Vidis taj tekst je davno sastavljen ali neznam ko ga je sastavio. Ali u svakom slucaju sve se da ispraviti. Ajde ako ti nije tesko posto vec znas kako je bilo prekopiraj tekst i ispravi ga i posalji mi na mail. A ja cu postaviti.
Pozdrav

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #2 poslato: Januar 15, 2009, 09:01:03 posle podne »
 Polako da razjasnimo nesto!
 Niko ne spori osnivanje MAS u Plani,ali mene interesuje,da li je ta asocijacija bila zvanicno registrovana i da li je danasnji MAS naslednik asocijacije osnovane u Plani?
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže UNUCHE

• Vozac
  • *
  • Prvi predsednik MAS
« Odgovor #3 poslato: Januar 15, 2009, 10:37:16 posle podne »

Polako da razjasnimo nesto!
 Niko ne spori osnivanje MAS u Plani,ali mene interesuje,da li je ta asocijacija bila zvanicno registrovana i da li je danasnji MAS naslednik asocijacije osnovane u Plani?

Nije bila zvanicno registrovana kao ni vecina klubova. Jedini u to vreme registrovani klubovi su bili ovi ciji su pecati na kopiji slike. Bio je i MK ARHANGEL ali sticajem okolnosti nisu poneli pecat ( na slici vidis pok. Radeta i Rokija) drugi sastanak- skupstina je bio u Mitrovici kada su se i oni registravoli zatim skupstina u Novom Sadu  itd.
Svi klubovi u tadasnje vreme su bili prisutni 24.decembra 1994. osim MC ROLLING CHROME ciji je predsednik Ljuba Bozovic.
Dokumentaciju posedujem ne bas potpunu (statut je bio u razmatranju da bi se kasnije usvojio)
Posle osnivacke skupstine bila je zurka gde su svirali Beer Drinkesi. Postoji i video kaseta ali na zalost ostala je kod Zokija Jona poznatijeg Zoki senka MC SHADOWS koji je negde sad u Americi.   
  Evo tu je Rendi pa neka kaze koju rec i on je bio jedan od osnivaca MAS jer na njegov predlog u Rusnju kao i Zokija Senke smo zakazali taj sastanak u Plani.
  Da li je naslednik sadasnji MAS, to mora reci neko ko je dosao posle mene (mandat mi je bio dve godine) jer u predstavljanju sam naznacio da sam penzioner a isto tako mislim kao i vecina sa kojima sam razgovarao da nema naslednika , nego da  se vremenom izdesavalo svasta na bajkerskoj srpkoj sceni, prvenstveno mislim smena generacija i razni problemi vecine starijih bajkera tako je to tako kako jeste.
  Tesko je sve to objasniti mladjim bajkerima ali neka istorija po hronologiji Srpskog posle ratnog bajkerstva mora da se zna a misljenja sam da je tek 1994 zvanicno poceli da se bajkeri u Srbiji udruzuju u klubove radi svog interesa. Moze se otvoriti nova tema i kasnije stranica na sajtu MAS-a "Istorija Srpskih Bajkera"
Ja cu kada imam malo vise vremena ovih dana pokupiti sva dokumenta i hronoloski zapisati kako je sve to pocelo pa kasnije ostali nek dodaju jos pojedinosti.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #4 poslato: Januar 16, 2009, 12:47:40 pre podne »
 Evo,ja bih te zamolio da nam sastavis,hronoloski,tok dogadjaja,kako bi sve mogli staviti na sajt  ;)
 Znaci,MAS je osnovan u Velikoj Plani,a onda su Ljuba Bozovic i Ljubisa Bajic to resili da ozvanice i registruju asocijaciju,pod nesrecnim imenom,koje ce vec na sledecoj Skupstini biti vraceno u prvobitno,Moto Asocijacija Srbije!
 Kad kazem nesrecnim imenom,mislim na bespotrebno menjanje,potpuno logicnog naziva asocijacije,pri cemu je njihov potez registracije iste od neprocenjivog znacaja za njeno dalje funkcionisanje!
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #5 poslato: Januar 16, 2009, 01:53:17 pre podne »
Samo da iznesem neke podatke.Kada smo osnivali MAS imali smo statut ali zvanicno Mas nije bio registrovan u ministarstvu cak ni moj klub nije bio registrovan tada Registrovani su bili samo klubovi koji su prikazani na gore pomenutim dokumentima.Medjutim posto je u to vreme bilo samo 5-6 klubova u Srbiji nama to nije bilo toliko vazno oko formalnosti.Tek par godina kasnije Ljuba i Baja su registrovali u ministarstvu MAS sto je potpuno irelevantno jer je MAS uvek postojao. Tvorci izvornog MASa su ljudi sa slike ispred doma omladine u V.Plani Sve ovo pisem da bi razjasnili neke stvari koje mladji clanovi ne poznaju.Upravo se zbog ovoga i javljaju neki problemi u funkcionisanju MASa naime mladi klubovi i klubovi koji su dosli kasnije ne kazem da moraju postovati starije klubove ali trebaju da imaju na umu da svet ne pocinje njihovim dolaskom u MAS  vec da je tu organizaciju neko stvarao za njih ranije. Sta se sada desava Stice se utisak da mladji klubovi na ovaj ili onaj nacin potiskuju iz MASa starije klubove koji MAS smatraju svojom kucom koju su napravili.Medjutim za ovo nije sigurno krivo sadasnje rukovodstvo koje je doslo na stanje kakvo takvo.Svo zlo se pojavilo u Masu kad je za predsednika izabran covek koji nije poznavao probleme motorista i koji nema jedno popodne na motoru. Tada su se bez ikakvog reda primali novi klubovi koji su bili pod njegovom kontrolom i odlicno sluzili kao glasacka masina na izborima tako da se odrzao dva mandata.Odmah su nastali problemi udvojenih skupova jer nije se mogao izdrzati pritisak novih klubova tj. njihovih zahteva za skupove.Cena glasanja se morala platiti.Problema ce tek biti ubuduce

Van mreže UNUCHE

• Vozac
  • *
  • Prvi predsednik MAS
« Odgovor #6 poslato: Januar 16, 2009, 02:54:35 pre podne »
  *603 *603 *603    *603 *603 *603      *556    *200

Evo spiska Moto Klubova osnivaca MAS koji su bili u Plani 1994

FREE WHEELS - Velika Plana    registrovan
ARHANGEL       pok.Rade Pop   registrovan
SHADOWS           Rendi
NS RIDERS       Vaske i Rale     registrovan
MAMMUT       pok. Aca Mamut registrovan
SREM              Steva i Krkelja  registrovan nesto kasnije
KRALJEVO         Paja smrt
CACAK                   ?     
BELI ANDJELI         Zica
APATIN              Zvonce
FREE WHEELS - Svilajnac  Darko Korunovic
ZRENJANIN           Zarac
SOMBOR              Mirko
FREE WHEELS - Petrovac na Mlavi   Rade Harlejac i Paraliza

« Poslednja izmena: Januar 16, 2009, 04:00:26 pre podne od strane UNUCHE »

Van mreže darko dav

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #7 poslato: Januar 16, 2009, 02:15:45 posle podne »
Rendi sto je naveo,verovatno sve tako i stoji,ne znam,jer sam tad bio jos uvek jako mlad,i nisam bio u ovim vodama,ali ne moze mi niko reci da su ovi noviji klubovi (od te 1994dod) krivi za  lose funkcionisanje MAS-a,i svega ostalog.Vi ste trebali da nam budete uzor,ja ne krijem da su mi tad svi bajkeri bili uzor,i da nam objasnite kako to mi treba da se ponasamo,da se ne stvaraju klubovi na svakoj raskrsnici,vec da se ujedinjuju u jedan,i da taj bude jak i kvalitetan klub
Vi to niste umeli,pa kako onda od nas ocekivati tako nesto

MK KRALJEVI SLOBODE
       SVILAJNAC
www.mk-kraljevislobode.com

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #8 poslato: Januar 16, 2009, 02:58:33 posle podne »
    Ja sam pisao ( uz Bajine sugestije) uvodnik. Mislim da nisam puno pogresio. MAS je zvanicno registrovan 1999. Naravno , treba postovati (ispraviti) i klubove koji su se prvi okupili i nezvanicno osnovali MAS davne 1994g. Zato posaljite Dexu sve sto imate o tim danima pa neka on ispravi.
    A sto se tice teme o mladim klubovima.Neznam zbog cega ih se svi plase i napadaju. Dali su oni krivi za slab rad u ranijem periodu. Naravno da nisu. Na mladjima svet ostaje. I dali je bilo ko iz UO ili tih mladjih klubova izbacio bilo koji stariji klub iz MAS-a. Nije i nemoze. Ulaz i izlaz je dobrovoljan.

Ja sam vise puta rekao da ,ako treba iz postovanja, ljudima koji se voze 30-40 godina da podelimo medalje i zahvalnice i ako su se umorili i nece da rade  i pomazu neka idu u penziju i neka prepuste mladjima da idu napred.

Van mreže UNUCHE

• Vozac
  • *
  • Prvi predsednik MAS
« Odgovor #9 poslato: Januar 16, 2009, 08:05:31 posle podne »
    A sto se tice teme o mladim klubovima.Neznam zbog cega ih se svi plase i napadaju. Dali su oni krivi za slab rad u ranijem periodu. Naravno da nisu. Na mladjima svet ostaje. I dali je bilo ko iz UO ili tih mladjih klubova izbacio bilo koji stariji klub iz MAS-a. Nije i nemoze. Ulaz i izlaz je dobrovoljan.

Za raniji period blize proslosti ne znam ali znam da prvih nekoliko godina postojanja sve je funkcionisalo kako treba, mozda bas zvanicnom registracijom 1999.  je krenulo drugacije ?

Ja sam vise puta rekao da ,ako treba iz postovanja, ljudima koji se voze 30-40 godina da podelimo medalje i zahvalnice i ako su se umorili i nece da rade  i pomazu neka idu u penziju i neka prepuste mladjima da idu napred.

Naravno, zato sam se ja i penzionisao ne zbog umora vec zbog zdravstvenih problema i tu su mladje ekipe koje treba da rade. Penzionisani ipak treba svojim savetima i predlozima da ucestvuju u radu na opste dobro a sto ne znaci da u potunosti prepuste inicijativu mladjim bajkerima ( ne mislim na godine vec na iskustvo-predjenu kilometrazu i sl.)
Postoje novoosnovani klubovi koji su okupili mladju gardu ali i veterane (opet mislim na bajkersko iskustvo)   koji su izasli iz maticnih klubova  zbog monopola koji vlada u nekim sredinama i uspesno rade za pocetak na opste dobro uvodeci disciplinovanost i postovanje svih pravila statuta svojih  kao i statut MAS-a.
 koliko sam primetio na raznim forumima problemi se svode direktno na organizacije moto skupova. Ovaj nije imao ovo , onaj nije ono i tako prepucavanja od jutra do sutra. Svaki organizator - moto klub kako sam ja primetio, na svom skupu je ispostovao neki minimum koji se nalaze za organizaciju moto skupa ali problemi su u svima nama jer deset ljudi deset cudi i nikad nikome ne mozes udovoljiti.
  Predlazem da se odrzi jedna tribina koja bi trajala ako treba i citav dan sa raznim multimedijalnim sadrzajem eduktivnog karaktera i da se neki organizatori upoznaju sa organizacijama u svetu jer ocigledno neko nije   video na snimku kako to rade civilizovani svet. Pozvati u goste i druge bajkere koji putuju po celom svetu i prenesu neka iskustva u organizovanju moto skupova. Mislim da bi se donekle ovakvom akcijom i dogovorom svih klubova postigao  bar neki napredak u organizaciji.
 Problem postoji i u broju moto skupova jer veliki broj organizacija  razlaze celinu. Zamislite da se na jednom skupu pojavi 5000 motociklista.... Imam jos nekih ideja koje bih bas na toj tribini predlozio a verovatno ste  i vi pri nekim svojim idejama na opste dobro....
  Misljenja sam da se treba pribliziti i spotrskom motociklizmu a ne bezati od "plastikanaca"  jer svi  smo  mi ljubitelji  MotoGP i navijamo za svoje favorite. Verujem da 90% procenata srpskih motociklista nezna koji su aktuelni sampioni Srbije u motociklizmu a da ne govorim da li znaju ko vozi u medjunarodnim takmicenjima. Neki su se uhvatili samo za jedno kao sto se pijan drzi plota  :) treba da se razbije monotonija koja vlada zadnjih 5- 7 godina na svim skupovima, uvesti neke novine i bice sve OK , dovoditi sto vise gostiju iz drugih zemalja EU  jer je ocigledno da neki se organizuju samo zbog para koje ce uzeti za ta dva dana.
 Treba se organizovati po regionima i tako ce se smanjiti broj zvanicnih skupova koji ce biti pod patronatom MAS.
 MAS bi trebalo reorganizovati po sistemu regiona ...... i ovo cu sa svojom vizijom izneti na eventualnoj tribini. U razgovoru sa nekim predsednicima klubova izneo sam delimicno i misljenja smo da bi  uz doradu i druge predloge i vezi "regionalizacije" ali ipak bi MAS bio vrhovno telo, postigli napredak na opste zadovoljstvo svih motociklista................

Red , Rad , Disciplina put do uspeha

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #10 poslato: Januar 16, 2009, 09:42:19 posle podne »
"silver riders"Citam tvoje postove vec duze vreme.Reci mi molim te,sta si umislio,sta te konkretno muci i tome slicno?Mi ovde smo vise gurali motor kada nam ostane bez goriva ili se pocepa guma nego sto si ga ti vozio.Umislio si nesto ni sam ne znas sta.Sta hoces izjasni se vec jednom?Zamolio bih te da postujes ovaj forum i ove ljude ovde kao sto oni postuju tebe.Nemoj vise da preterujes a ako hoces da provociras i vredjas to ces moci da radis na nekom drugom mestu a ne ovde.

HVALA NA RAZUMEVANJU TRIKES-M-D.

IZVINJAVAM SE ZBOG  "OFF Teme"
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "

Van mreže Raja

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #11 poslato: Januar 16, 2009, 10:18:47 posle podne »
Koliko sam ja primetio po klubovima i skupovima gde god ima mladjih ljudi da kazem klinaca to fukcionise bre mnogo lepo,samo napred decaci.Ovi matorci svi u penziju,nema druge,pustite decu neka rade.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #12 poslato: Januar 16, 2009, 10:30:57 posle podne »
Raja verovatno ima sina pa sve povladjuje mladima To sto stariji treba da odu u penziju to je vase licno misljenje.Pravi motorista nikad ne ide u penziju vec vozi dok je ziv osim zbog zdravstvenih problema i nedaj boze neke nesrece.Uzmimo za primer Voju Ivanisevica koji je bukvalno vozio do smrti ili starog Manculu iz cacka Prema tome nema penzije zapamtite

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #13 poslato: Januar 16, 2009, 10:31:36 posle podne »
rajo nemoj ga palis a tebe mali ako deki promasi ja cu te karam pa ces se pitas sta je vulgarno *314
popeo si se svima na ... vise sve znas i sve si pametan
kako te majka rodi tako pametnog i lepog
te zgazim u rikverc de te vidim nisi popio 3 kafe sa nama i vec znas da seres o svemu
razmisli malo sta radis zamalo nisi dobio batine u palanku pa u planu -dugacko je leto
toliko sveta-psiho-steta

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #14 poslato: Januar 16, 2009, 10:57:30 posle podne »
"silver riders"Citam tvoje postove vec duze vreme.Reci mi molim te,sta si umislio,sta te konkretno muci i tome slicno?Mi ovde smo vise gurali motor kada nam ostane bez goriva ili se pocepa guma nego sto si ga ti vozio.Umislio si nesto ni sam ne znas sta.Sta hoces izjasni se vec jednom?Zamolio bih te da postujes ovaj forum i ove ljude ovde kao sto oni postuju tebe.Nemoj vise da preterujes a ako hoces da provociras i vredjas to ces moci da radis na nekom drugom mestu a ne ovde.

HVALA NA RAZUMEVANJU TRIKES-M-D.

IZVINJAVAM SE ZBOG  "OFF Teme"

Umislio sam da svako ko je gurao motor, vozio po kisi,blatu ili tome slicno smatra sebe kompetentnim za raznorazne diskusije... A konkretno me muci to sto kad se pogleda koliko ima konkretnih predloga od takvih ljudi shvati se da oni i ne predlazu nista konkretno ali zato uspesno sabotiraju druge predloge... 

Molim te ako si vec napisao da vredjam druge korisnike sto je po meni (posto citas moje posove) laz onda citiraj vulgarnost koju sam uputio bilo kom korisniku ovog foruma i banij me... U sustini ne moras ni da me banije, da sam napisao bilo koju vulgarnost za nekoga ni sam vise ne bih vise pisao ovde... A ako ne citiras moje vulgarnosti to ce znaciti da stvarno svako ko je malo gurao motor moze da ucestvuje u uredjivanju i da guranje i stvari tome slicne postaju na zalost jedini i odlucujuci kriterijum i izbiru saradnika, uradnika i td.. :(

Da me psujes javno mozes i to je casnije nego da nekoga kompromitujes za nesto sto nije uradio na ovakav nacin...

Vladan Radosavljevic

IZVINJAVAM SE ZA OFF

Pljujes po necijem radu i trudu,po necemu sto je neko gradio godinama.Juce si poceo da vozis a vec hoces da pises i menjas odredjena pravila.Mozda i uspes,ali za to ce ti trebati jos vremena,kada malo odrastes ili promenis stav i ponasanje prema iskusnijim ljudima. ;D

BEZ LJUTNJE.
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #15 poslato: Januar 16, 2009, 10:58:29 posle podne »
E vidis to je tvoj problem. Svaki tvoj post indirektno nekog proziva. I zato vecina clanova ovog foruma ima negativno misljenje o tebi. Moj ti je savet da sednes i dobro razmislis zbog cega vecina ljudi nalazi prozvanim u tvojim postovima.

Jer kao sto rekoh u nekom postu prvo sredi svoje dvoriste pa tek onda komsisko. Ja nisam vidao da ste se vi kao klub nesto istakli i dokazali. A ti bi vec da menjas ceo MAS i da se istices u necemu. I pocinjes da prozivas druge. U tvom zadnjem postu sam se i ja nasao prozvanim. Stoga te molim da malo razmislis pre nego sto krenes da raspaljujes vatru.

cira

• Gost
« Odgovor #16 poslato: Januar 17, 2009, 01:03:03 pre podne »
 Mali (silver rider) suvise si kriticki nastrojen i neznam sa kojim pravom kritikujes sve i svakog. Mislim da tvoje kritike nisu dobronamerne i da nece doprineti boljitku za MAS. Moj ti je savet da do pocetka sezone prvo dobro uredis svoj novoosnovani MK a da sa pocetkom sezone sednes na motor i da obidjes sto vise skupova i napravis dobru kilometrazu. Ne samo zato da te nebi prozivali da imaju vise km gurajuci motor nego ti vozeci nego da vidis sa kakvim se problemima susrecu srpski bajkeri. I da popijes vise od tri kafe sa nama naravno ako smo mi dovoljno dobro drustvo za tebe. Dobro bi nilo da organizujes i neku zurku pa da vidis i tu sa kakvim se problemima srecu svi klubovi koji organizuju skupove. Najlakse je kritikovati, treba nesto i uraditi da bi ta kritika imala tezinu. I nebrini nece Sveta da te zgazi u rikverc, jer nezna da vozi trezan. Pozdrav.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #17 poslato: Januar 17, 2009, 04:20:27 pre podne »
A ako ne citiras moje vulgarnosti to ce znaciti da stvarno svako ko je malo gurao motor moze da ucestvuje u uredjivanju i da guranje i stvari tome slicne postaju na zalost jedini i odlucujuci kriterijum i izbiru saradnika, uradnika i td.. :(

Mozda ti smatras da je uvredljivo samo kad se izvaljuju vulgarnosti ili kad direktno psujes nekoga!
 Ne mislis li da si ovim,sto je citirano,uvredio celu urednicku ekipu,pa i mene licno,jer sam ja jedan od dvojice koji su birali urednike,saradnike na ovom forumu!
 A,sledeci put kad budemo dopunjavali urednicku ekipu,sigurno necu propustiti da te pozovem,kako bi nam saopstio kriterijume na osnovu kojih se moraju birati urednici,saradnici ovoga foruma!!!

I na kraju krajeva zasto da se iz statuta brise deo clana 5 . u kome stoji da MAS moze da se jednog dana bavi i moto sportom...

Vec sam ti jednom rekao da u MAS-u postoji puno ljudi koji o svakom problemu objektivno i trezveno razmisljaju i da nema potrebe da sebe stavljas u poziciju velikog savetodavca i filozofa,bez cije pomoci ce MAS propasti!
 Sve o cemu se do sada pricalo,u vezi izmene Statuta i Pravilnika MAS-a,su bili samo predlozi i teme za razmisljanje!
 Pa posto si se uhvatio clana 5. k'o pijan plota,da te obavestim da ne postoji predlog o brisanju tog clana,niti nekog njegovog dela,te stoga okoncaj pricu na tu temu !

P.S. I za kraj "strucnjak"!

banij me... U sustini ne moras ni da me banije,

Ne kaze se banije,nego banuje !!!

VALJEVSKA PODVALA

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #18 poslato: Januar 17, 2009, 11:39:38 pre podne »
Moj je predlog bio da se kompletno izmeni 5.-ti clan Statuta i Pravilnika, jer sam u ovoj prici, sada vec, 10 godina( sto preko starog- sto preko sadasnjeg kluba) i do sada nisam video, a siguran sam da ni u narednih 10 necu videti niti jedan klub koji je clan MAS-a da se profesionalno bavi moto sportom kod nas! A i sve da ima takav klub ce se pre uclaniti u SMSS ili neki drugi savez koji se bavi samo time, ali zato u Statutu i Pravilniku nepostoji clan koji regulise zaposljavanje tehnickog lica( kriterijumi, nacin izbora...) i otvaranje kancelarije MAS-a! Pa sad' mi recite sta je prece MAS-u(?!) moto trke ili svoje osnovno funkcionisanje? Jos jedna stvar: Nabrojte mi samo 3 kluba clana MAS-a koja ce se u naredne 2 godine AKTIVNO baviti profi moto sportom??? NE POSTOJE!!! Pa onda ne vidim razlog da postoji i clan koji regulise bavljenje moto sportom!
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #19 poslato: Januar 17, 2009, 01:55:13 posle podne »
 Ima razoga brate!
 Taj clan Statuta nista ne smeta da postoji,jer nije iskljuceno da ce MAS organizovati,u buducnosti,neko sportsko takmicenje  ;)
 A to bi bez ovog clana,zahtevalo izmenu Statuta MAS-a !
VALJEVSKA PODVALA