April 22, 2026, 10:21:52 posle podne

Autor Tema: uvoz motora iz Nemačke  (Pročitano 7837 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže sloper

• Vozac
  • *
uvoz motora iz Nemačke
« poslato: Januar 17, 2009, 10:59:18 pre podne »
Zanima me ko se bavi uvozom motora iz Nemačke po principu, ja mu dam adresu gde se motor nalazi i oni mi dovezu motor u Srbiju

Preporučite mi samo sigurne i ozbiljne ljude sa kojima ste imali pozitivna iskustva

pozz

Van mreže džeger sabac

• Vozac
  • *
Odg: uvoz motora iz Nemačke
« Odgovor #1 poslato: Januar 17, 2009, 11:23:57 pre podne »
nazovi me na 0638224342 dzeger sabac bavim se prodajom motora a mogu i da ti dovezem motor poz
       www.motocivija.com
« Poslednja izmena: Januar 17, 2009, 11:51:18 pre podne od strane džeger sabac »

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #2 poslato: Januar 17, 2009, 01:57:47 posle podne »
nazovi me na 0638224342 dzeger sabac bavim se prodajom motora a mogu i da ti dovezem motor poz
       www.motocivija.com

Daj nam brate,ako si u mogucnosti,i okvirnu cenu transporta motora iz Nemacke !

VALJEVSKA PODVALA

Van mreže činčin

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #3 poslato: Januar 17, 2009, 02:53:18 posle podne »
dobar dan .pa da svi znate i kad vas neko pita pa neka ide dalje .

ima jedan iz titela .zove se urban zolika poznat je kao neki bajkeri vrhunski .majstor.

pa ovak čovek je takav prevarat,primer

dečku je doneo agregat.od vena za 850eura i da ce ga namotirati i daje garanciju.

došao sam do novoga sada .do sergeja .tu nas je čekao otišli smo do željka i da se to namotira i upali

zoli i njegov kum su počeli da sklapaju motor da ga ubace u ramu i sve pomalo da se postavlj.na svoje mesto

tako su brzo to uradili i vec je pao mrak .otošao sam do benziske i uzeli goriva .i bum .motor je upalijo .

pitam zolija .dli je taj agregat dobar .da i garatujem .da ce preci najmanje 10.u veoma dobrom stanju.ok lepo je radijo .pšto je bijo mrak aj da se neide nigde pa smo se počastili  uz dobar roštilj
dečko je dao 850eura a papire za ili od mtora ce dobiti samo da sredi .sa carinu .

otišli su za titel a ja sam ostao kod željka i sutra aj da probamo motor .upalijo ga i krenuo ma 500metara i stao .

dogurao ga nazad .pa šta bi .neznam .aj ga upali a on lupa  igasi .nazovem zolija urbana i kažem mu šta je .pa to je nemoguce .javi ce se posle za sat .pa sam ga zvao nedostipan. 

tako skoro mesec dana i javio se meni ali u medjuvremenu je tražijo još 350era za carinu .a motor ce da reši momak je daio i te pare .pozajmijo .

nadao se da ce sve biti ok ali idemo dallje . otišao da se motor registruje ili da se prepiše da bude po redu a papiri se neslažu .što je zoli registrovao i na motoru .dečko je imao kuci veliki problema zvao ga a ovaj se nejavlj i kazao mu na telefon da je brzo vizijo .

pa bajkeri tako da znate da je prevarant a kad otopli kad dodjem u srbiju  idem na policiju jer ima još momaka koje je zajebo .

ovo što sam napisao ovde .je tako i stojim iza toga .

budite oprezni i da se zna da je klošar .
činčin

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #4 poslato: Januar 17, 2009, 03:33:57 posle podne »
Ima svakakvih iskustava ali mislim da je Dzeger ispravan lik i ne bi mu se desilo da sjebe tako coveka

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #5 poslato: Januar 17, 2009, 03:39:28 posle podne »
 Ja sam razumeo da je cin-cin upozorio ljude na jednog odredjenog lika i predlozio da se sa njim ne upustaju u bilo kakve transakcije!
 A u temi je postavljeno pitanje,ko moze da transportuje vec nadjen i odabran motor ;)
 Sto se Dzegera tice,nisam do sada cuo niti jednu primedbu na njegov rad,kao ni na rad drugih ljudi iz Sapca koji se bave istim poslom,a clanovo su naseg foruma :D
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže činčin

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #6 poslato: Januar 17, 2009, 04:02:32 posle podne »
pa neka se zna ko je ko nisam ja napisao ovo bez veze i tog dečka iz šabca nepoznam ali sam bijo jasan da bajkeri znaju ko je  kakav.

bolje i proveriti nego najebati . nikome nepiše na čelu .

ko je kakav . oprezno
činčin

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #7 poslato: Januar 17, 2009, 04:05:50 posle podne »
U pravu si ali se Sapcani bas sa ovim bave takoreci profesionalno i nece sigurno da se brukaju za jedan motor koji je za one koji uvoze gomilu motora sitnica

Van mreže džeger sabac

• Vozac
  • *
« Odgovor #8 poslato: Januar 17, 2009, 04:41:53 posle podne »
       www.motocivija.com

Daj nam brate,ako si u mogucnosti,i okvirnu cenu transporta motora iz Nemacke !

cena se krece oko 200/230 eur sa ulaznim papirima stim sto vlasnik odavde mora znati sta kupuje nase je samo
da natovarimo i proverimo papire i brojeve jer svabe nisu kao sto su bile ima prevara dosta