I ako mislim da svoje privatne razloge zbog kojih sam usao u klub cija je centrala u inostranstvu ne bih trebao svima da iznosim ipak sam se posle par dana resio da iznesem neke detalje. Pre svega postupio sam potpuno profesionalno, u motociklizmu sam od kad znam za sebe, iako ima starijih vozaca od mene u Srbiji ja sam ipak prvi ucinio korake u promociji srpskog motociklizma u Evropi i sire. Prvi sam bio u Bugarskoj, Rusiji, Albaniji, Nemackoj i jos nekim zemljama medju MOTO KLUBOVIMA dok su tatini sinovi iz BGD/a i okoline uz sponzorstva isli po Monte Karlu i mondenskim mestima sa vaucerima, novim motorima i novim gumama uz pokroviteljstvo AMSS i pisali putopise u casopisima ja sam imao ...... da sve to uradim sa motorom starim 30 godina, ofucanim gumama, bez sponzora i straha da ce neko da mi naudi tamo! I nigde se nisam hvalio time do sada! A krajem osamdesetih sam obisao pola Evrope sa MZ/om. I onda nekim ljudima napravim kontakte van a oni odu i zaseru sve.Otisli Novosadjani u Moskvu i Rusi mi kazu, brate nemoj vise da nam saljes tvoje Srbe!!! I sta da kazem vise. Mi nismo za nigde, a ja sam pre toga bio u velikom srpskom klubu EASY RIDERS i onda je predsednik poceo da drvi patku na sve u klubu jer on je i mama i tata i ne znam vise sta a onda meni domudi i kazem sebi, Miso mesto ti je u Evropi i tako odoh da ucim od pametnijih i iskusnijih!!! Nemci su me zvali u njihov klub i prepoznali rokera u meni pa rekoh sebi, eto prilike .Znam, vec me prozivaju po Srbiji ali neka, pa ne mogu ja svakome da se pravdam sta i kako! Mnogi me znaju u Srbiji i ovo pisem za one kojima zelim da nadju pravi put, i da na tom putu istraju a sve ostalo ce doci samo od sebe.... Srbija mi je u srcu a od Evrope ucim ali ne dam nikom da me gazi. Ako niste videli na ledjima imam cetri S u malteskom krstu i za to sam se krvavo borio i izborio! ZIVELI...