Brate , S..., nisi upravu. Dali ja treba da molim svaki klub da izmiri svoje obaveze. Jos prosle godine smo dogovorili da clanarina bude uplacena najkasnije do 15.januara. Ere, kao jedan veliki i ozbiljan klub ne dolaze na 2 predhodne skupstine, a na obe su bili klubovi iz Kule, Apatina , Sarajeva... U medjuvremenu Kisko biva obavesten o svojim obavezama koje ne ispunjava, do skora. Hocemoli da budemo ozbiljni ili ne? Ako nas (UO MAS-a) ovako zezaju veliki klubovi sta ce biti sa drugima. I jos nesto, ako ste vi ovde samo zbog nekog interesa, a niste spremni da pomognete i podrzite pricu, pa idite, brate. Vec smo postigli zavidan kvantitet i trebamo raditi na kvalitetu. Bolje je imati 30 pravih klubova, nego 60 nekakvih...
Tacno tako Noco! Ja bih te ispravio samo u jednom: Svi klubovi u MAS-u su prvi medju jednakima bez obzira koliko clanova imaju ili koliko dugo postoje!
Koliko to dugo postoji klub Ere Uzice pa se osvrces na postojanje i koliko su skupova pravili da li znas pitanje za onoga koji je pisao ovaj post
Koliko ko poznaje koga necu da ulazim! Dovoljno dobro pojedine znam da sedimo za istim stolom:

Dosada su napravili 3 uspesna, a nadam se da ce im i 4-ti biti jos uspesniji skup!
@ Squi:
Ne brate Squi, ima ovde konstruktivnog razgovora ali onako kako si ti kabadahijski sam poceo nisi ni mogao ocekivati nista drugo!!! Niko ovde ne kaze da su ERE najgori klub ali isto tako ni ne trpi takav stav kakav si ti zauzeo! Da si lepo napisao da ste imali problema sa knjigovodjom, neobavestenosti ili sta ja znam vec zbog cega video bi da je ovde prag tolerancije veoma visok, i sve bi se mnogo lepse zavrsilo, i svi bi imali razumevanja, siguran sam.