Mart 28, 2026, 11:27:47 pre podne

Autor Tema: Napred Milose Milovanvicu !!!!  (Pročitano 1838 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Napred Milose Milovanvicu !!!!
« poslato: Januar 20, 2009, 08:16:47 posle podne »
Srpski motociklista Miloš Milovanović od ove godine postaće član Suzuki internacionalnog tima.

Tim povodom potpisana je saradnja kompanije Euro Sumara i Mass Racing Team-a, Milovanović je na poklon dobio i novi Suzuki K9. „Ova podrška nam je značajna s obzirom da je novi motocikl bio neophodan. Motocikle marke Suzuki vozim već dosta dugo. U obe klase koje sam vozio ove godine, Superbike i Superstock 1000, vozio sam Suzuki motocikle i zadovoljan sam što ću u novoj sezoni voziti bas model K9“, kaže Milovanović.
Vlasnik Euro Sumar Suzuki Dušan Djurašević objasnio je razloge pomoći Milovanoviću.

"Kako sam od osnivanja Mass Racing Team-a 2003. godine prepoznao u ovom timu i Milošu Milovanoviću ozbiljan, profesionalan i isključivo sportski pristup bavljenju motociklističim trkama, rešio sam da svojom podrškom pomognem razvoj jednog mladog i talentovanog sportiste. Veoma sam zadovoljan našom saradnjom a naročito rezultatima koje postiže Miloš. Podrška Euro Sumara Milošu Milovanoviću za 2009. je u vidu novog motocikla Suzuki K9 koji će voziti na međunarodnim takmičenjima koja su planirana u njegovom takmičarskom programu za narednu sezonu" .

Događaju je prisustvovao i Andreas Meklau, jedan od najboljih motociklista Evrope i predstavnik Suzuki Internacional Tima.

« Poslednja izmena: Februar 21, 2009, 10:49:02 posle podne od strane Ivta »

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: Napred Milose Milovanvicu !!!!
« Odgovor #1 poslato: Januar 20, 2009, 08:30:35 posle podne »
Bravo za Dusana sto je imao volju *64 *64

adega

• Gost
Odg: Napred Milose Milovanvicu !!!!
« Odgovor #2 poslato: Januar 21, 2009, 08:25:07 posle podne »
Brawo brawo samo napred....