Mart 28, 2026, 03:48:24 posle podne

Autor Tema: Moj favorit za ovu godinu  (Pročitano 11733 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: Moj favorit za ovu godinu
« Odgovor #40 poslato: April 22, 2009, 05:31:36 posle podne »
Zeza ivta oce da nas posvadja baraba je to.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #41 poslato: April 22, 2009, 05:32:41 posle podne »
Ma mangup provereno

honda 01

• Gost
« Odgovor #42 poslato: April 30, 2009, 03:05:49 pre podne »
rosi bi se trebao povuci,star je za trka

Van mreže BorisMotoMiric

• Dobar Vozac
  • **
  • CBR 600 F2
« Odgovor #43 poslato: Maj 01, 2009, 12:15:24 posle podne »
rosi bi se trebao povuci,star je za trka

Ahahahahaha!
BorisMotoMiric-MK Vrsac

Van mreže serginho

• Bajker Bez Granica
  • Uzivaj dok si jos ziv.
« Odgovor #44 poslato: Maj 02, 2009, 03:05:28 pre podne »
Nesto se govori oko prekida na moto GP ali ja ipak mislim da ce Vale zavrsit karieru na Ducatiju. Kao italo patriota. *3

Van mreže Alexandar 666

• Profi Vozac
  • **
  • Suzuki M800 Intruder
« Odgovor #45 poslato: Maj 02, 2009, 02:02:17 posle podne »
kad bi rosi seo na ducatija,bio bi ne pobediv...:)
VOZI BRZO, ALI NE BRŽE OD TVOG AN

Van mreže Guta

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #46 poslato: Maj 03, 2009, 11:53:51 pre podne »
kad bi rosi seo na ducatija,bio bi ne pobediv...:)
                                                                                                                                                                Ma njemu da das i biciklu on bi pobedjivao! :)
Srbija,Smederevo,Suzuki i Kawasaki itd.

Van mreže Alexandar 666

• Profi Vozac
  • **
  • Suzuki M800 Intruder
« Odgovor #47 poslato: Maj 03, 2009, 02:46:39 posle podne »
 :D
VOZI BRZO, ALI NE BRŽE OD TVOG AN

Van mreže sloba

• Suvozac
  • *
  • mk Warriors Serbia
« Odgovor #48 poslato: Jun 02, 2009, 09:29:14 posle podne »
Favorita da ne pominjem bez veze za ovu sezonu, koja ce i vec je bez sumnje mnogo zajebana i gusta! Italijani bi prodali svoje dupe i sve na svetu da Rossi sedne na Dukatija, tako da mislim da ce pred penziju sesti na crvenu masinu!
Inace ono sto je Rendi rekao u vezi njegovog prelaska iz Honde u Yamahu, pa ga sad manje gotive, pare i to! Covek je jednostavno toliko postao superioran u Hondi, i tek bi postao,a znamo svi tri titule za redom,  da je ostao bez konkurencije i nebi bilo to to! I zato je hteo da ode u neki slabiji tim sto je do tada bila Yamaha da bi pokazao da i sa slabijim motorom i ekipom moze da bude prvi! Sto je i ucinio i svima nama ucinio jos zanimljivijim moto GP i u uzeo dve za redom sa Yamahom! E to je za svako postovanje i skidanje kape, jer covek jednostavno voli da se trka. I trka se kao da mu je poslednja trka, e zato ga mi svi volimo! Covek ima neopisivu zelju za pobedom i dok god ga to bude drzalo, a mislim da hoce, gledacemo ga mi dosta, a dace Bog i uzivo! Jer dok god Rossi bude u moto Gp-u on ce imati tu draz i svu lepotu!
Ziveo nam Rossi!
Honda Varadero xl 1000

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #49 poslato: Oktobar 02, 2009, 11:26:03 pre podne »
Valentino Rossi nas već punih 14 godina uveseljava svojim talentom i harizmom i uopšte nas ne čudi činjenica da je, za razliku od gotovo svih svojih kolega, "zaboravio" otvoriti svoju ličnu internet stranicu.

Od danas, verovatno najbolji vozač svih vremena, ima svoj kutak na internetu koga možete posetiti na adresi:

www.valentinorossi.com

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #50 poslato: Oktobar 11, 2009, 10:48:40 posle podne »
1.STONER
2. LORENCO
3. DANY

Posle tri cetri trke pauziranja mislim da je objasnijo kako se vozi i mislim da tek sada ili u nekom narednom periodu dodje do izrazaja/ ;)27

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

• Ultimate Biker
« Odgovor #51 poslato: Novembar 15, 2009, 06:17:33 posle podne »
2009. zavrsena i faforit na koga sam tipovao je dobio.
E sad sam stvarno u velikoj dilemi na koga tipovati za 2010.  :icon_scratch:
Istina je da se mora sacekati "prelazni rok".
Lorenco odlican ali brzak i kikser....
Pedroza plasljiv na krivini...
Kejsi odlican ali psihicki nestabilan...
Rosi ? nekako mi se cini da ga mladji polako sustizu
Ajde sad budi pametan...

• Ultimate Biker
« Odgovor #52 poslato: Oktobar 11, 2010, 05:37:20 posle podne »
KONAČNI RASPLET

Nakon spektakla u Motegiju, svi su trljali ruke na sam pomen druge runde bokserskog meča između Lorenza i Rossija. Još samo nekoliko trka dvojac Fiat Yamahe nije upućivao ružne poglede tokom vikenda, ali je malo nedostajalo. Samo je nedostajao gong i borba je mogla početi.

Lorenzo ipak nije bio za baš pravu borbu bez rukavica. S prvenstvom na umu, Lorenzo je hteo ili pobeći napred ili se ne mešati u borbu, pogotovo ne nakon što mu je Rossi prošli vikedn pokazao kako se može i želi boriti. Jorge je jako dobro startao sa svojeg pole-a, dok se za Rossija sa 6. mesta to nebi moglo reći: lošiji start je mogao napraviti samo da je ostao stajati još desetak sekundi. Ovako je pao skroz na 11. mesto - prvi krug je pokazao kako će trka biti napeta.

Prvi faktor napetosti, Casey Stoner, pada već u prvom krugu, te sve postaje jednostavnije.

Lorenzo vodi nekoliko krugova sa gladnim Doviziosom na  leđima, a Rossi i nema lak zadatak probijajući se kroz gladne mase: ovog puta su Bautista, Melandri i kompanija bili jako dobro pozicionirani i pružali neuobičajeno jak otpor. Ipak, Rossi ih prelazi i dolazi do Simoncellija, pa dva jako dobra  prijatelja kreću u zajednički pohod prema napred sa svojim visućim nogama na kočenjima. 

U međuvremenu Dovizioso prelazi u pravi napad, a Jorge mu gotovo prepušta prvo mesto.
Rossi je u samo nekoliko krugova nadoknadio sekundu i po koju je vodeći dvojac nabio ispred ostalih, pritom vozeći najbrži krug trke u svakom krugu. Tada je već bilo gotovo, jer Rossi dolazi kao parna lokomotiva i ubrzo ga prelazi.Ni Doviziosa ne čeka previše, te mu Hondin vozač gotovo otvara vrata u uskoj krivini; poziv je to koji Rossi ne odbija.
 Rossi se u početku malo odvaja, ali mu gume brzo počinju popuštati, pa usporava, te ga prelazi Dovizioso, ali mu je trn u oku Lorenzo, koji mu daje nekakvu inspiraciju, te nakon nekoliko krugova opet prelazi Doviziosa na istom mestu.Rossi se više ne osvrće.

Drugi završava Rossijeva narandžasta sena, Dovizoso, koji je imao dve odlične trke u kojima se za vodećeg držao kao bull-terijer, ali nije uspeo pobediti. Možda neki drugi put....
Treći je slavljenik Lorenzo, koji je uspeo nagurati nacionalnu zastavu u zadnji lančanik, a kasnije je u parc fermme-u stao na Rossijevo mesto. Slučajno? Možda ipak ne.
U svakom slučaju, to je bila Rossijeva 46-ta pobeda na Yamahi i nije dozvolio trećeplasiranom da zauzme neodgovarajući plato

Spies je bio malo usamljen na četvrtom mestu, ali je zato Bautista dobro odigrao svoje karte i završio peti, ispred Haydena, Aoyame i Simoncellija, koji su se borili kao da je opet 2009. godina.

Rossi je u više navrata čestitao svom kolegi (koliko god to nategnut pojam bio) i stisnuo mu ruku, na što se Jorge, koji gotovo svakog vidi kao neprijatelja, malo iznenadio. Je li ratna sekira zakopana? Možda je tek sada naoštrena. 10.10.2010. ostaće u Jorgeovom pamćenju.

• Ultimate Biker
« Odgovor #53 poslato: Oktobar 11, 2010, 05:47:29 posle podne »
Sad krenimo sa opkladama za 2011  :o

Moj favorit izgledaće nekako ovako  :D

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #54 poslato: Oktobar 11, 2010, 07:55:12 posle podne »
 Ivto slazem se s tobom sto se tice favorita i kladim se na istog!
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže serginho

• Bajker Bez Granica
  • Uzivaj dok si jos ziv.
« Odgovor #55 poslato: Oktobar 14, 2010, 12:51:25 posle podne »
+ 1 za Dr. *3