Mart 31, 2026, 06:54:41 pre podne

Autor Tema: Asocijacija Motociklista Srbije  (Pročitano 20598 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Chriss

• Gost
Odg: Asocijacija Motociklista Srbije
« Odgovor #40 poslato: Februar 05, 2009, 08:10:22 posle podne »
Ti si bio u upravnom odboru pa sam kazi sta si doprineo!
Sta sam doprineo?NISTA!!!Nisam dobio ni jedan zadatak.
A to sto nisam bio aktivan od jula pa na ovamo zato imam jako dobar razlog.Zena mi se porodila pa sam bio pored nje jer mi je porodica na prvom mestu a onda sve ostalo.
KRIV SAM JEBITE ME,a posle idemo na pivo!
ZIVELI!!!
 *109

Van mreže Vladica69

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Muškarac
  • Honda XL1000V Varadero,crni!
« Odgovor #41 poslato: Februar 05, 2009, 09:12:43 posle podne »
Sta sam doprineo?NISTA!!!Nisam dobio ni jedan zadatak.
A to sto nisam bio aktivan od jula pa na ovamo zato imam jako dobar razlog.Zena mi se porodila pa sam bio pored nje jer mi je porodica na prvom mestu a onda sve ostalo.
KRIV SAM JEBITE ME,a posle idemo na pivo!
ZIVELI!!!
 *109
MAS nije vojska pa da samo izvrsavas naredjenja,treba biti i malo samoinicijativan i kreativan!Slazem se da je porodica na prvom mestu i ja takodje svaki dan ocekujem prinovu!Ako moze bez J....JA,samo pivo! *17 *109
Predsednik Free Wheels-a Velika Plana
www.freewheels.velikaplana.info

Van mreže darko dav

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #42 poslato: Februar 05, 2009, 10:18:36 posle podne »
ja cu predloziti svom moto klubu da ove godine za sve klubove clanove MAS-a koji nose boje bude ulaz na moto skup Stiskih orlova u Majilovcu - BESPLATAN! Hajdemo da svi klubovi , clanovi MAS-a to urade? Pa da budemo privilegovani;
 To sam i ja hteo da predlozim,iskreno nekako se nelagodno osecam kada treba da naplatim bratu ulaz,isto tako i kad treba ja da platim
Prosto,na ulazu lepo se vidi,nosis boje kluba koji je u MAS-u izvolte,ulaz slobodan
Niko nece propasti za te pare,to je mozda vise neko klubsko postovanje
Tako izgleda iz mog ugla
MK KRALJEVI SLOBODE
       SVILAJNAC
www.mk-kraljevislobode.com

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #43 poslato: Februar 05, 2009, 11:38:55 posle podne »
E sad ovako u Hrvatskoj se ne placa ulaz za bajkere na skupovima uglavnom ali se nista i ne dobije kao suvenir na ulazu a ni kuvano jelo,sto se tice ostalih posetilaca placaju po 50 kuna sto uopste nije malo.Odavno je u MASu dogovoreno da je ulaz pomoc organizatoru skupa .To nisu zanemarljive pare kako neki tvrde .Danasnji skupovi su mnogobrojniji od nekadasnjih tako da je uobicajno od 600-1000 pa i vise motora.Neka pola para ode na suvenire/majce,kape,marame,privesci,olovke,upaljaci i sl.sto se daje gratis opet ostane para da se poplacaju neke obaveze/pa sad nije tesko izracunati da uz ulaz koji je dogovoren/400din/ sta ostane.Moje je misljenje da ulaz treba da postoji jer na svaku priredbu ili predstavu se placa sto ne bi i kod nas.Kakve su cene danas po kaficima ovo nije nista za takvo zadovoljstvo kakvo pruza motosusret.Mislim nemojte pogresno da me shvatite ali ulaz je stvar kluba koji organizuje susret.

Van mreže Vladica69

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #44 poslato: Februar 05, 2009, 11:49:49 posle podne »
ja cu predloziti svom moto klubu da ove godine za sve klubove clanove MAS-a koji nose boje bude ulaz na moto skup Stiskih orlova u Majilovcu - BESPLATAN! Hajdemo da svi klubovi , clanovi MAS-a to urade? Pa da budemo privilegovani;
 To sam i ja hteo da predlozim,iskreno nekako se nelagodno osecam kada treba da naplatim bratu ulaz,isto tako i kad treba ja da platim
Prosto,na ulazu lepo se vidi,nosis boje kluba koji je u MAS-u izvolte,ulaz slobodan
Niko nece propasti za te pare,to je mozda vise neko klubsko postovanje
Tako izgleda iz mog ugla
Kad budes napravio nekoliko skupova onda ces da vidis da ulaz i te kako znaci.Nemoj da trcis pred ....!Na kraj krajeva svi mi te pare vratimo jedni drugima.Ja sam protiv neplacanja ulaza.

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #45 poslato: Februar 06, 2009, 11:53:28 pre podne »
KO O CEMU TI O OSTAVCI!
NARAVNO NE MOZE SADASNJI UO BITI ODGOVORAN ZA CEO PERIOD POSTOJANJA MAS, I SLAZEM SE DA JE SADASNJI UO DOSTA TOGA UCINIO NA BOLJE ALI TO JOS UVEK NIJE DOVOLJNO.
KOLIKO KLUBOVA JE UPLATILO CLANARINU DO 15.01.2009. A KOLIKO POSLE,ONI KOJI NISU ISPOSTOVALI TERMIN MORAJU BITI SANKCIONISANI NA BILO KOJI NACIN INACE SMO U PROBLEMU JER OVI KOJI POSTUJU DOGOVOR ISPADAJU BUDALE A KOJI GA NEPOSTUJU SU ZNACI PAMETNI.
KOLIKO KLUBOVA MOZE DA NPRAVI SUSRET A DA GA NE FINANSIRA OD ULAZNICA,MALI BROJ KLUBOVA IMA TAKO JAKE SPONZORE.
I DA SE UKINE NAPLATA ULAZA ZA CLANOVE MAS KAKO ONAJ NA ULAZU DA ZNA KO JE CLAN MAS A KO NIJE AKO NEMA CLANSKU KARTU A NEMA BOJE NA LEDJIMA ILI JE POZAJMIO PRSLUK.
KAKO OSNOVATI FOND ZA POMOC CLANOVIMA MAS AKO NEPOSTOJI EVIDENCIJA CLANOVA PO IMENU I PREZIMENU ILI TREBA VEROVATI NA CASNU REC.
KOGA CUPA TIH 400 DINARA NA ULAZU ,MOZDA NEKOG,ALI TAJ JE U VELIKOJ MANJINII ZATO KAKVA JE TO PRIVILEGIJA.
PRAVA PRIVILEGIJA JE DA SE SA NEKOM OSIGURAVAJUCOM KUCOM DOBIJE POPUST NA RSGISTRACIJU MOTORA ZA CLANOVE MAS ILI DA DRZAVA UKINE POREZ NA LUKSUZ SAMO ZA CLANOVE MAS,I ZBOG TOGA TREBA PRVO USPOSTAVITI DISCIPLINU U POSTOVANJU STATUTA,PRAVILNIKA I ODLUKA UO I SKUPSTINE MAS I NAPRAVITI TACNU EVIDENCIJU POJEDINACNIH CLANOVA PO KLUBOVIMA.
IZ OVOGA PROIZILAZE I POLUGE VLASTI PA KO ZELI OVE PRIVILEGIJE DA IZGUBI NEKA SE ZAJEBAVA.

OVIM STO SAM GORE NAPISAO NE ZELIM NIKOG DA OMALOVAZIM ILI UVREDIM ,TO JE SAMO MOJE MISLJENJE U KOM PREAVCU MAS TREBA DA IDE.

Bravo Djero!!!
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže darko dav

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #46 poslato: Februar 06, 2009, 12:32:20 posle podne »
Ja rekoh,to je moje misljenje,i to bi vazilo samo za clanove Mas-a,za ostale naravno da ne vazi,cak sta vise,svi kukakmo kako clanovi MAS-a nemaju nikakve privilegije,a ovim bi mogli da imaju,a za ostele ucesnike mozemo naplacivati 500 din,to je samo predlog
Tako bi se razlikovali klubovi clanovi MAS-a,i oni koji to nisu
MK KRALJEVI SLOBODE
       SVILAJNAC
www.mk-kraljevislobode.com

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #47 poslato: Februar 06, 2009, 11:57:13 posle podne »
Evo i odgovora mom bratu Djeri:

- Nemogu da odgovaram za predhodnih 9 godina ali sam spreman za proslu;
 - Ziro racun , Statut i pravilnik postoje i sada se radi na njihovom poboljsavanju, a u interesu kvalitetnijeg rada MAS-a;
 - MAS ima spiskove clanova po klubovima ali oni nisu kompletni (70%) i takodje ti spiskovi moraju svake godine da se usaglasavaju ( neki clanovi napustaju klubove, a neki klubovi primaju nove clanove);
 - Na osnovu toga bismo trebali da stampamo i ukidamo clanske karte MAS-a:
 - Privilegije!!! Prvo obaveze, dali clnovi MAS-a ispunjavaju obaveze koje su vrlo male;
 - Ove godine je bila privilegija ko je vozio moto reli, nije naplacena kotizacija, dobio je po 1.000 din. za gorivo, besplatan smestaj, hranu i price tokom celog relija. Koju privilegiju su imali clanovi MAS-a koji su dosli kod tebe na skup?
 - Koju sam ja kao predsednik imao privilegiju, dali sam naplatio dinar za putne troskove, za telefon,za bilo kakve troskove. Ne, ali ne kukam to je moj izbor. Dali sam negde na skup usao da nisam platio ulaz ili da nisam zvao pice za ekipu?
 - Moja privilegija je sto sam na 95 % skupova (27 sam obisao ove godine) docekan kao brat i primljen sa srcem kao i velika vecina brace;
 - Sto se tice poluge vlasti, polako, sve je bolje. Vec sam rekao radilo se na kvantitetu i sada je red da predjemo na kvalitet i bice ga;
 - MAS ne tolerise, mozda ja i UO tolerisemo ali smo mi promenjljivi.I mozemo da odemo kad god to Skupstina od nas zatrazi;
 - Dali je i taj kalendar mala stvar? On je jedini zvanicni kalendar moto skupova u Srbiji koji izlazi i u Sloveniji, Hrvatskoj, Austriji i u Evropskom kalendaru svih moto skupova! Evo i poziva : ja cu predloziti svom moto klubu da ove godine za sve klubove clanove MAS-a koji nose boje bude ulaz na moto skup Stiskih orlova u Majilovcu - BESPLATAN! Hajdemo da svi klubovi , clanovi MAS-a to urade? Pa da budemo privilegovani;
 - A ako ne gube nista OK. Niko nikog ovde nije vezao i zasto imamo vec 10 zahteva novih klubova za prijem u MAS ako nista ne dobijaju i ne gube nista;
 - Plan rada je postojao i ostvaren je sa jedno 60%, dali je to dovoljno , nije ;
 - Dugorocan plan rada nepostoji jer se predsednik bira na 2 godine i nemamo sredstava da se neko profesionalno bavi tim i dugorocnim planiranjem i , sto je bitnije, ostvarivanjem tih planova;

P.S. Ja ne volim neke hvalospeve i rekao sam da ja nisam zadovoljan sa svojim proslogodisnjim radom ali hajde da svi mi zajedno pogledamo sebe i svoje klubove i da se upitamo sta smo mi sami uradili u prosloj godini i koliko smo doneli boljitku ove price? Ja sam najmanji problem, ako nevaljam smena, ali sam 100 puta rekao MAS nije Noca , ni UO, vec smo to svi mi zajedno,svaki klub i svaki clan tog kluba!

Potpuno si u pravu sto se gore navedenog tice, ali smatram da bi dugorocni plan rada MAS-a morao da postoji, bez obzira na trajanje mandata Predsednika i OU MAS-a. Isto tako je i on podlozan izmenama i dopunama ako se sledecem rukovodstvu bude cinio ne realan ili ispravan. Siguran sam da u nekom klubu clanu MAS-a postoji pravnik( nebitno dali je student ili zaposlen) koji bi se za neku sitnu nadoknadu ( ako je uopste i prihvati) pozabavio ovim pitanjem. Time bi se doslo do ostvarivanja ciljeva mnogo brze i delovali bi kud i kamo ozbiljnije kao Asocijacija. Isto tako bi bilo mnogo lakse sastaviti i textove peticija i ponude osiguravajucim kucama, kao i svim ostalim tehnicko- pravnim zavrzlamama.
Isto tako ja nisam za to da se ne naplacuje ulaz clanovima klubova u MAS-u jer bi se time dovelo u pitanje opstanka velikog broja skupova u Srbiji, jer je to jedan od najbitnijih nacina vracanja ulozenog novca klubovima organizatorima, pa bi samim tim proizveli da skupove prave samo klubovi sa veoma jakim sponzorskim pulom a takvih je veoma malo ako ih uopste i ima!
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže Vladica69

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #48 poslato: Februar 08, 2009, 12:26:25 pre podne »
Ja rekoh,to je moje misljenje,i to bi vazilo samo za clanove Mas-a,za ostale naravno da ne vazi,cak sta vise,svi kukakmo kako clanovi MAS-a nemaju nikakve privilegije,a ovim bi mogli da imaju,a za ostele ucesnike mozemo naplacivati 500 din,to je samo predlog
Tako bi se razlikovali klubovi clanovi MAS-a,i oni koji to nisu
A da jos i das svakom clanu po 500din. na ulazu!

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #49 poslato: Februar 08, 2009, 05:52:20 posle podne »
A sta mislis osim 5OO din da im nadjemo i nesto za zabavu

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #50 poslato: Februar 08, 2009, 06:03:18 posle podne »
moze nadji

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #51 poslato: Februar 13, 2009, 11:14:22 pre podne »

Van mreže Vladica69

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #52 poslato: Februar 15, 2009, 08:45:38 posle podne »
I da ispletemo po par zimskih carapa jer je napolju malo zazimilo! ;D

Van mreže dencse1

• Moto manijak u usponu
    • mwp
« Odgovor #53 poslato: Mart 20, 2009, 10:20:17 posle podne »
ko o čemu....na kraju se sve svodi na pare....

djera

• Gost
« Odgovor #54 poslato: Mart 21, 2009, 08:59:12 pre podne »
ko o čemu....na kraju se sve svodi na pare....
Za sve su krivi FENICANI  ;D ;D

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
  • SUZUKI *GSX-R **1000 K9** **ALSTARE Edition***
« Odgovor #55 poslato: Mart 24, 2009, 02:14:02 posle podne »
Nisam clan ni jedne asocijacije, solo (nekad sa drugarima) se vozam, ali me nista nece iznenaditi da MAS pocne polako da se gasi i da to mesto pocne da preuzima neko drugi. Setite se podela paketica u NS. Do prosle godine to je organizovao MK OTPISANI, a ove godine se vec ubacio i bjb i pravio paralelnu akciju. Evo krecu paralelne moto ture po Srbiji. Mozda bude i neki moto susret u organizaciji bjb-a i tako malo po malo dolaze neki novi. Ja to sve razumem, jer se svako bori za svoje mesto. Mada po meni je i MAS dosta zasluzan za mnoge propuste i to neko koristi da proturi svoju pricu. Opet razmumljivo. bjb je poceo pre par godina kao druzenje par BG drugara i vidite sta je sve postigao. Razmislite dobro o svemu i pamet u glavu, a glavu u kacigu :)

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #56 poslato: Mart 25, 2009, 09:58:51 pre podne »
 Ma slazem se sa tobom, daj da se rasturamo, sta ce nam MAS kad mozemo i svako za sebe, mi imamo toliko propusta, a drugi su savrseni ( npr BJB asocijacija ima dva kluba : BJB koji se vozi i BJB koji kuca po kompu). Mi slucajno imamo 44 kluba cak jedan iz ULCINJA koji je cuo da nismo za K... pa dosao da nam se prikljuci, par njih iz Bosne ( R.Srpska) koji su tu sa nama zato sto smo nikakvi...

VELIKO TI HVALA NA SAVETIMA!

Ipak ti brini svoju brigu jer, kako i sam kazes , nisi udruzen ni sa kim.

Nas pusti da probadamo sami...

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
  • SUZUKI *GSX-R **1000 K9** **ALSTARE Edition***
« Odgovor #57 poslato: Mart 25, 2009, 04:32:14 posle podne »
Druze, mislim da malo ostrije nastupas sa redom reci u recenici. Nisam ja mislio nista lose, nego sam napisao sve dobronamerno. Posto vidim da nisi nista razumeo sta sam ja hteo da objasnim, onda nista...
P.S. Ja briga nemam, idem gde hocu, radim sta hocu, vozam i vozim sta pozelim ;)
POZZZZZZZZZZ

Van mreže Sandra_EXTREM

• Moto Manijak
  • Pol: Žena
  • moto psycho
    • www.extrem-mk.com
« Odgovor #58 poslato: Mart 25, 2009, 08:21:36 posle podne »
ja shvatih ovo ozbiljno
>>>Live to ride,ride to live<<<

djera

• Gost