Mart 31, 2026, 01:54:08 pre podne

Autor Tema: Asocijacija Motociklista Srbije  (Pročitano 20515 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: Asocijacija Motociklista Srbije
« Odgovor #60 poslato: Mart 25, 2009, 11:15:43 posle podne »
Predsednik je uvek malo nervozan i ljut :icon_scratch:

ICA FAMILIJA

• Gost
« Odgovor #61 poslato: Mart 26, 2009, 09:29:25 posle podne »
Nisam clan ni jedne asocijacije, solo (nekad sa drugarima) se vozam, ali me nista nece iznenaditi da MAS pocne polako da se gasi i da to mesto pocne da preuzima neko drugi. Setite se podela paketica u NS. Do prosle godine to je organizovao MK OTPISANI, a ove godine se vec ubacio i bjb i pravio paralelnu akciju. Evo krecu paralelne moto ture po Srbiji. Mozda bude i neki moto susret u organizaciji bjb-a i tako malo po malo dolaze neki novi. Ja to sve razumem, jer se svako bori za svoje mesto. Mada po meni je i MAS dosta zasluzan za mnoge propuste i to neko koristi da proturi svoju pricu. Opet razmumljivo. bjb je poceo pre par godina kao druzenje par BG drugara i vidite sta je sve postigao. Razmislite dobro o svemu i pamet u glavu, a glavu u kacigu :)
LJUPKE INSINUACIJE U VEZI GAŠENJA MAS-A!

PREDIVNE SU SVE HUMANITARNE AKCIJE!!!I PAKETIĆI;I DOBROVOLJNO DAVANJE KRVI;I  HUMANITARNI KONCERTI...SVAKA ČAST!

BILO BI MALICIOZNO KOMENTARISATI ODZIV !!! *118

ALI ,PLAVUŠA PRELISTALA STATUT MAS-A,SKAPIRALA DA JE TO UDRUŽENJE KLUBOVA ČIJI ČLANOVI IMAJU I VOZE MOTORE!!!MAS JE "BRATSTVO"KLUBOVA,DOBRONAMERNI ĆE SE INFORMISATI O PREDNOSTIMA OVAKVE VRSTE ZAJEDNICE,BEZ PAMETOVANJA UNAPRED,PA AKO NEŠTO NIJE JASNO, PITAĆE!OSTALI ĆE UVEK PRIDIKOVATI,ISPADATI SMEŠNI ZBOG NEADEKVATNIH KOMENTARA...SVAKO IMA IZBOR!!!

NA OVOM,ZAISTA BAJKERSKOM FORUMU,NE TREBA UPOZORAVATI NA NEOPHODNOST NOŠENJA KACIGE! *118 *517 *35

TO JE  SUVIŠNO UPOZORENJE I NA NEKIM DRUGIM FORUMIMA,MADA, KAD JEDNOG DANA POKUPUJU MOTORE,NAUČE DA VOZE....MA NAUČNA FANTASTIKA...  *72

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
  • SUZUKI *GSX-R **1000 K9** **ALSTARE Edition***
« Odgovor #62 poslato: Mart 26, 2009, 10:49:26 posle podne »
Evo jos jedne osobe koja ja pogresno protumacila moje reci. Nista ja nemam ljudi protiv MAS-a, cak na protiv, zeleo bih da postane jos mnogobrojnija i oganizovanija asocijacija, nego sam samo rekao da ne poznajete drugu stranu i nacin njihovog delovanja. Bio sam clan na bjb forumu oko 2 godine i bas zbog takvog njihovog delovanja i ja kao i mnogi drugi smo napustili tu celu pricu. A njihovo delovanje je "bez pardona". Ovo pisem za rukovodstvo. Oni su samo preko foruma skupili za Boleta 4-5000 eura i to u jako kratkom periodu. Mnogo ih je i dobro organizovani.
Ja ovde necu vise nista pisati.
POZZZZZZZZ.

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #63 poslato: Mart 26, 2009, 10:56:32 posle podne »
Ocigledno ne kapirate jedni druge.

Van mreže dr.Bane

• Vozac
  • *
« Odgovor #64 poslato: Mart 27, 2009, 11:14:38 pre podne »
Kad sam video Nocin i Icin odgovor na kawin post umalo nisam umro od smeha  :D :D :D

Oni su samo preko foruma skupili za Boleta 4-5000 eura i to u jako kratkom periodu. Mnogo ih je i dobro organizovani.

Ne vidim ništa loše u ovome, već je za svaku pohvalu. A fraza mnogo ih je i dobro su organizovani mi zvuči kao da govoriš o nekoj terorističkoj organizaciji, a ne o ljudima koji se jako trude da popularizuju motociklizam u Srbiji i nikoga ne napadaju i ne prozivaju.

I zato ljudi ako hoćete da pomognete BJB-u onda pomozite, a nemojte samo da pljujete i pričate kako oni hoće ne znam ni ja šta da urade od čega neko treba da se brine. Poslovica ili šta već kaže Zajedno smo jači, a podele nikad ništa nisu dobro donele

Pozdrav Bane!!!

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #65 poslato: Mart 27, 2009, 11:31:51 pre podne »
 Ma svaka cast!

Malo sam sit dusebriznika koji nisu nigde , ni u jednom klubu, nikada nista nisu organizovali i osim sto se voze 200-300 godina znaju kako sve to treba da se organizuje i radi i drze slovo o tome.

Evo poziva: izvolite gospodo ukljucite se i pokazite kako to treba...

A sto se tice novih udruzenja , asocijacija i kako vec...neka se osnivaju i neka rade za bajkersku dobrobit i meni ce biti drago...

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #66 poslato: Mart 27, 2009, 03:57:49 posle podne »
Kad sam video Nocin i Icin odgovor na kawin post umalo nisam umro od smeha  :D :D :D

Ne vidim ništa loše u ovome, već je za svaku pohvalu. A fraza mnogo ih je i dobro su organizovani mi zvuči kao da govoriš o nekoj terorističkoj organizaciji, a ne o ljudima koji se jako trude da popularizuju motociklizam u Srbiji i nikoga ne napadaju i ne prozivaju.

Pozdrav Bane!!!
Opet moram da se ubacim,
Bane druze nisi me razumeo, ja sam to mislio pohvalno za bjb da su dobro organizovani. Sta ja licno mislio o bjb, to je moja privatna stvar, ali moram da priznam (kapa dole) za sve ono sto je Pablo uradio za motorase u kratkom vremenskom perijodu. To ne moze niko nista da ospori. I ja to postujem i cenim. Poznavajuci njega i njegov rad, bjb ce daleko da dogura, dal na ovaj ili onaj nacin, ali ce puno jos da ucini.
RESPECT !

Van mreže Sandra_EXTREM

• Moto Manijak
  • Pol: Žena
  • moto psycho
    • www.extrem-mk.com
« Odgovor #67 poslato: Mart 27, 2009, 06:42:55 posle podne »
ja sam celu temu bre shvatila ozbiljno
>>>Live to ride,ride to live<<<

Van mreže darko dav

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #68 poslato: Mart 27, 2009, 07:34:14 posle podne »
ja sam celu temu bre shvatila ozbiljno
Pa kad si ti ozbiljna devojcica ;)
MK KRALJEVI SLOBODE
       SVILAJNAC
www.mk-kraljevislobode.com

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #69 poslato: Mart 27, 2009, 08:22:02 posle podne »
 'Ajde malo da sve po redu izanaliziramo!
 Prvo,niko iz MAS-a nije eliminisan osim ako sam sebe nije eliminisao!
 Osim tzv. MK Loyd Sutomore,a namerno kazem tzv.,jer realno i ne postoji,niko nije izbacen iz MAS-a,mada realna opasnost postoji za jos jedan broj klubova i to samo iz razloga nepostovanja osnovnih pravila i principa,neophodnih za dobro funkcionisanje svake organizacije,pa samim tim i MAS-a.
 Navoditi svoj dugotrajni bajkerski staz,ucesce u silnim bajkerskim aktivnostima,a pri tome apostrofirati druge kao bajkerske pocetnike i to na forumu gde vecina clanova to zasigurno nije,tesko da se moze okvalifikovati kao dobronamernost!
 Pisati da MAS,bar u ovom sastavu,mada se to ne bi moglo reci ni za ranije strukture,nista ne cini na popularizaciji motociklizma u Srbiji se moze protumaciti ili kao neobavestenost ili kao zlonamernost!
 Reci da se ne cini dovoljno,da moze i bolje,da su napravljene neke greske,ukazati na propuste i dati predloge kako neke stvari poboljsati,niko do sada a ni u buduce nece shvatati kao losu nameru,ali pausalno popljuvati svaciji i najmanji trud je u najmanju ruku neumesno!
 PISANJE VELIKIM SLOVIMA NA OVOM FORUMU JE DOZVOLJENO I NE ZNACI VIKANJE! Jbg,takva je uredjivacka politika svidjalo se to kome ili ne !
 Bas bih voleo da vidim na jednom gore pomenutom forumu,temu o MAS-u,na pet stranica !
 Ko ne voli MAS ili mu se ne svidja ovaj forum,nije ugovorom vezan da na njemu i boravi,ali u svakom slucaju ako se i odluci da pise ovde,bar iz pristojnosti bi trebao da se odrekne ambicija pisanja hvalospeva o drugim forumima i njihovim urednicima!
 Tesko da cete videti,a u stvari je i nemoguce,da neko od clanova ovog foruma na drugim forumima MAS-ov rad i funkcionisanje foruma dize u nebesa,istovremeno pljujuci po akcijama i aktivnostima clanova i urednika foruma na kome pise!

I za sam kraj !
 Moglo bi se reci da KAWU dosta dobro poznajem,i da covek sigurno u svom postu nije imao nikakvih losih namera,vec bi se pre moglo reci da je doslo do delimicnog ne razumevanja onoga sto je hteo da kaze ;)
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #70 poslato: Mart 27, 2009, 08:49:13 posle podne »
Hvala ti Vudu na razumevanju. Sve si tacno napisao i potrefio cetar teme. Sam znas moje stavove prema nekom drugom. Voleo bih da MAS dodje na mesto na koje on definitivno zasluzuje. A to je vodeca asocijacija u ovoj regiji, koja je tu zbog motorasa i koja ce raditi samo u interesu motorasa i ljubitelja motora. Da svi mozemo da se oslonimo na asocijaciju i da drugi vide da sa nama nema sale. Dobro znamo kako motoriste uvazavaju na zapadu. E ja bih TO voleo da MAS uradi. Verujem da bi to bilo dobro i korisno za sve nas. :)
POZZZ
Nikola

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #71 poslato: Mart 27, 2009, 11:37:33 posle podne »
 Nije moje da se stavljam u funkciju advokata Predsednika MAS-a,jer je covek zdrav,prav i sposoban da govori u svoje ime i obrazlaze svoje stavove!
 Ali bih samo dodao,da je vrlo cesto bio u prilici da odgovara na neobrazlozene "napade" koji su sami sebi bili svrha,kako od ljudi u MAS-u,tako i od onih van MAS-a,tako da mogu delom da razumem ako i ponekad "temperamentnije" odgovori na neciji post! Podsecam sve da je tastatura vrlo zajebana stvar i da se cesto mogu pogresno protumaciti necije namere,kako one dobre,tako i one lose!

E sad malo o aktivnostima MAS-a,iz mog ugla,kao kooptiranog clana UO MAS-a!
 Svi znamo da se stvari i stare navike u zemlji Srbiji vrlo tesko menjaju,ali je vecina clanova MAS-a saglasna da se stvari u istom,polako ali sigurno,menjaju na bolje! Mozda to vi izvan MAS-a za sada ne primecujete,ali sam siguran da ce se i to uskoro promeniti!
 Kad su skupovi u pitanju:
- Srbija se pojavila na karti Evrope tj. kalendar moto skupova MAS-a drugu godinu za redom izlazi u evropskom kalendaru skupova!
 -Utvrdjen minimum uslova koji skupovi moraju ispuniti,uz kontrolu istih i predvidjene sankcije za organizatore koji ih ne ispune!
-Vodi se racuna da skupovi moraju biti geografski udaljeni,ako se organizuju u istom terminu,uz uvodjenje pravila 1GRAD- 1SKUP
 Vec samim pogledom na ovogodisnji kalendar,mozete videti da je manje skupova nego prosle godine,sto je posledica odlucnosti MAS-a da se najzad neke dogovorene stvari i ispostuju

Sto se tice akcija MAS-a:
-prosle godine organizovana veoma uspesna akcija dobrovoljnog davanja krvi
-brojni klubovi MAS-a organizovali u svojim mestima akciju moto Deda Mrazevi
-sa racuna MAS-a uplacena pomoc Bosku iz Titela u iznosu od 150 000 din. iako nije clan MAS-a,uz brojne samostalne uplate klubova ili organizacije desavanja ciji je cilj bio prikupljanje pomoci u istu svrhu( na pr. MC Srem na svojoj zurci prikupio nepunih 2 000 eura) Malo mi je mrsko da pisem o ovome,ali sam podstaknut jednim od prethodnih postova gde se navodi kako je na drugom mestu pomoc prikupljena,pa koliko da se zna da MAS i njegovi clanovi nisu ostali izvan toga !
-organizovan moto reli koji je krenuo iz Vrsca sa 45 ucesnika,a zavrsio u Beogradu sa 100 ucesnika!Svim ucesnicima bili oni clanovi MAS-a ili ne finansirano gorivo u iznosu od 1000din. iz kase MAS-a,koja se inace finansira samo clanarinama klubova,uz druge prikladne poklone!
 Ove godine,pripreme relija su vec u punom jeku,a o planiranoj ruti od 1200km u toku 7 dana mozete procitati u posebnoj temi na ovom forumu!
-po prvi put MAS imao ozbiljan stand na sajmu motocikala u Bg-u,gde su predstavljani klubovi,kao i buduci planovi MAS-a,ali i prezentirana bajkerska populacija uopste !
-planiran protestni skup u Bg-u povodom ukidanja "poreza na luksuz",smanjenja putarina i omogucavanja kvartalne registracije.Protest je u pocetku bio planiran u vidu blokade neke od saobracajnica,ali se osluskujuci misljenja mnogih odlucilo da se ispostuje neki redosled desavanja,a to je:
#razgovor delegacije MAS-a sa nadleznim Ministarstvima,gde ce im se ukazati na zahteve bajkera u Srbiji i nagovestiti organizacija mirnog protesta kada bi se i zvanicno predali zahtevi,
#organizacija mirnog protesta i predaja zahteva,
#organizacija blokade saobracajnica u Bg-u u slucaju da nadlezni ne pokazu interesovanje za razmatranje nasih zahteva.
 Trenutno se vode razgovori sa ciljem da se dogovori prijem predstavnika MAS-a u nadlezna Ministarstva!

Ima tu jos nekih aktivnosti,ali bi bilo previse o svemu pisati!

Dakle,ne bi se moglo reci da se za godinu i nesto malo vise,mandata ovog UO MAS-a,bas nista nije uradilo,a da uvek moze vise,to sigurno stoji!
 Ne treba ni zaboraviti,da clanovi UO MAS-a nisu profesionalci na svojim funkcijama,vec ljudi koji zive i izdrzavaju svoje porodice od sopstvenog rada te da je za obavljanje ovih funkcija potrebno i dosta licnog odricanja!!!

« Poslednja izmena: Mart 28, 2009, 01:19:44 pre podne od strane vudu »
VALJEVSKA PODVALA

komita

• Gost
« Odgovor #72 poslato: Mart 27, 2009, 11:47:49 posle podne »
Svaka čast Dok. Argumentovan odgovor, lično podržavam mirni protest i lično ću učestvovati, a ujedno ću se potruditi da angažujem što više kolega motorista, koji iz nekog razloga ne saznaju za to u međuvremenu.
žao mi je što će reli proći bez mene, ali zbog prirode posla ne mogu da odsustvujem 7 dana. Eto me na završnici.
Izvinjavam se za mali OFF.

DEKI FAMILIJA

• Gost
« Odgovor #73 poslato: Mart 30, 2009, 03:14:58 pre podne »
Gospodine Predsednice MAS-a za Vasu informaciju dok ste se vi smucali po inostranstvu ja sam bio clan nekog kluba kada Vi i Vama slicni niste verovatno ni znali da MAS uopste i postoji( za motore ne znam i vozio se na prvom i drugom reliju kroz Srbiju koji su bili mnogo bolje organizovani od svih narednih a bila su jos dva ako me pamcenje ne vara  ) ,ali to nije bitno u ovoj prici bitno je sta ste Vi uradili do sada za moto populaciju u Srbiji , osim sto pljujete prethodnike , obecavate promene , pljujete po svim ostalima , obecavate opet promene i nista vise , ajde dajte spisak onoga sta ste uradili za sve ovo vreme dok ste na funkciji Predsednika MASA-a a stavite i spisak naporedo onoga sto ste obecali da cete uraditi ( mislim da je glupo stavljati spisak sta su drugi uradili mimo MAS-a jel tek onda ispadate smesni).Toliko nadam se da cemo nastaviti ovu simpaticnu diskusiju Gospodine Predsednice MAS-a.

JEL MOGU DA TE ZAMOLIM DA NAVEDES, STA SU TO DRUGI KONKRETNO URADILI, A STA SMO MI OBECALI A NISMO USPELI,UMESTO DA NAS PLUJES PAUSALNO.
  MAS JE BOSKU MIRICU, BAJKERU IZ TITELA DAO 150 000 DINARA POMOCI.
 TURBOPEDJA SA BJB-a JE NAPRAVIO HUMANITARNI KONCERT ZA BOSKA, DAO SAM BINSKU OPREMU, POMAGAO STA SAM MOGAO, DOSAO SA ZENOM I DVOJE DECE OD 15 I 10 GODINA, ZVAO SVE CLANOVE MK"FAMILIJA" I KUPIO 4 KARTE ZATO STO NOVAC IDE BOSKU. PEDJA JE ORGANIZOVAO KONCERT SKORO SAM, SA PUNO ENTUZIJAZMA I ISKRENE ZELJE DA POMOGNE BOSKU, DOSLO JE MALO LJUDI IZ MAS-a(ja nisam zadovoljan odzivom),ALI NIJE BILO VISE OD 7-8 LJUDI SA BJB-a  ??? ??? ??? DIVNA IDEJA JE PROPALA ALI LJUDI IZVRNU ISTINU I NEKO OVDE POMINJE 4-5 HILJADA EURA PRIKUPLJENIH ZA BOSKA PREKO BJB-a
 NIKADA NISMO PLJUVALI RAD BJB-a, KAD GOD BJB PRAVI AKCIJU DAVANJA KRVI, JA DODJEM, MNOGE UREDNIKE TOG FORUMA SMATRAM PRIJATELJIMA I KOJU GOD AKCIJU ORGANIZUJU A DA JE U INTERESU MOTORCIKLIZMA U SRBIJI BICU U PRVIM REDOVIMA. LICNO MISLIM DA PABLO IMA PREVISE VLASTI I DA JE TO NJEGOV PRIVATNI FORUM ALI TO JE IZBOR TE EKIPE, VERUJU MU I TO JE NJIHOVA STVAR . KADA PISEM TAMO, PISEM MALIM SLOVIMA I POSTUJEM PRAVILA.
 OCIGLEDNO "DRAGOLJUBE" POKUSAVAS DA BACIS KOSKU OVDE ALI ELOKVENCIJOM NE MOZES DA NADOMESTIS NEOBAVESTENOST,NEDOSTATAK CINJENICA, I PROTURIS LAZ. MOLIM TE DA U SLEDECIM SVOJIM OBRACANJIMA NA OVOM FORUMU IZNESES CINJENICE, A AKO NEMAS KONKRETNE I ARGUMENTOVANE OPTUZBE I PRITUZBE POSTEDI NAS ZLONAMERNIH PAUSALNIH OPTUZBI.

DEKI FAMILIJA

• Gost
« Odgovor #74 poslato: Mart 30, 2009, 04:15:30 pre podne »
Evo jos jedne osobe koja ja pogresno protumacila moje reci. Nista ja nemam ljudi protiv MAS-a, cak na protiv, zeleo bih da postane jos mnogobrojnija i oganizovanija asocijacija, nego sam samo rekao da ne poznajete drugu stranu i nacin njihovog delovanja. Bio sam clan na bjb forumu oko 2 godine i bas zbog takvog njihovog delovanja i ja kao i mnogi drugi smo napustili tu celu pricu. A njihovo delovanje je "bez pardona". Ovo pisem za rukovodstvo. Oni su samo preko foruma skupili za Boleta 4-5000 eura i to u jako kratkom periodu. Mnogo ih je i dobro organizovani.
Ja ovde necu vise nista pisati.
POZZZZZZZZ.

NA OVOM FORUMU ,SVE,MESEC I DUZE, NEAKTIVNE KORISNICKE NALOGE, SMO OBRISALI. NIJE NAM CILJ DA BUDE STO VISE NALOGA,NEGO PRAVIH BAJKERA, KOJI MOGU DA PRENESU SVOJE ISKUSTVO DRUGIMA I ISKRENO SE DRUZE U ZIMSKIM MESECIMA KADA SE REDJE VIDJAMO NA DRUMU. NIKO OVDE NE POTCENJUJE BJB. MI SE NE TAKMICIMO SA NJIMA.

MAS JE ASOCIJACIJA 44 (REGISTROVANA U MINISTARSTVU SPORTA) MOTO KLUBA. REGISTROVAN JE PRE 10 GODINA U VALJEVU,A POSTOJI PREKO 15.
ASOCIJACIJA MOTOCIKLISTA SRBIJE, SASTOJI SE OD DVA MOTO KLUBA, "BJ-BIKERS" MOTO KLUB I "BJB-RACING TEAM" OBA KLUBA KAO I DOTICNA ASOCIJACIJA, NISU DOCEKALI NI PRVI RODJENDAN. OBA KLUBA KAO I ASOCIJACIJA SU PABLOVO VLASNISTVO. SVAKI OBLIK AUTOKRATIJE MEDJU MOTORISTIMA U SRBIJI, DOZIVEO JE FIJASKO(BAJA,RENDI,LJUBA I DA NE NABRAJAM DALJE)

SNAGA MAS-a JE, STO MOZE DA PROMENI NOCU I DEKIJA I DA PREZIVI, MOZE DA DODJE NEKO SPOSOBNIJI OD NAS I DA STVARI JOS BRZE POTERA UZBRDO.  BICU SRECAN DA ME ZAMENI NEKO BOLJI, NEKO KO CE DA URADI VISE.
 JA CU DOBITI ZAHVALNICU ZA SVOJE ZASLUGE I USTUPITI MESTO SPOSOBNIJEM, ILI ONOME KO NEMA SEDMOCLACNU PORODICU NA GRBACI I MOZE DA SVAKODNEVNO VOLONTIRA ZA MAS. ZATO NE MOZES DA POREDIS OVE DVE ASOCIJACIJE. MAS IMA PUNO PROBLEMA, ALI JE PRICA KVALITETNA ,JAKA U OSNOVI I JA LICNO VERUJEM U BUDUCNOST OVE ASOCIJACIJE. TREBA DA RADIMO NA SEBI I DA NE KOMENTARISEMO DRUGE PRICE, MAS NEMA STVARNU KONKURENCIJU, KO NE VIDI RAZLIKU IZMEDJU BRATSTVA VECINE KLUBOVA U ZEMLJI I VIRTUELNE MOTO ZAJEDNICE T.J. MOTO FORUMA  NE TREBA DA KOMENTARISE.

DEKI FAMILIJA

• Gost
« Odgovor #75 poslato: Mart 30, 2009, 05:04:54 pre podne »
a tebe stvarno ne bih komentarisao sa tvojim velikim slovima ali si verovatno neko mudo u MAS-u pa ti je dozvoljeno da vices na forumu ,
smejes se tudjim humanitarnim akcijama , daj da vidimo koje si ti pokrenuo ili organizovao alal ti vera BAJKERU

KAKO ZA SVOJIH 200-300 GODINA NA MOTORU NISI NIGDE NALETEO NA MENE I MOJU SUPRUGU? NISI PRIMETIO DA JE ZENSKO!!! NA OSNOVU CEGA SI ZAKLJUCIO DA SE SMEJE TUDJIM AKCIJAMA?!!! A KOLIKO JE ONA LICNO URADILA ZA MAS, U KOLIKO JE AKCIJA UCESTVOVALA I BILA DEO ORGANIZACIJE, ZNAJU ONI KOJI SU UPUCENI U RAD MAS-a
  ILI SI TI BIO NA MOTORU PRE 200 GODINA ,A U POSLEDNJIH 8-9, OD KADA SE JA VOZIM PO SKUPOVIMA, RADIS DRUGE STVARU. POSTO SI MI UVREDIO SUPRUGU, EVO SAD TI KAZEM:" PICKO, NAPISI DETALJNO U PREDSTAVLJANJU KO SI PA CEMO DA RASPRAVIMO OVO KAD SE SRETNEMO" A POSTO NISMO BJB NIKO TE NECE BANOVATI OVDE.

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #76 poslato: Mart 30, 2009, 08:25:14 pre podne »
 Hajde da malo spustimo loptu.

Vudu je dao kompletan odgovor i ja se sa njime potpuno slazem.
 Inace je Vudu clan Upravnog Odbora MAS-a ( tek da se zna).

I sa Dekijem se slazem ...

Ako sam bio malo ostriji , razumite me, nisam ni ja potpuno zadovoljan ni samnom a ni sa radom MAS-a.

Za ovih 10 godina svi koji su radili su dali neki doprinos razvoju ove price i ja im u svoje i u ime UO zahvaljujem.

Mislim da sada u MAS-u imamo pravu ekipu koja moze da pomeri neke stvari, a i ja molim Boga da umesto mene ( mandat mi istice krajem godine) dodje neko bolji , agilniji, sposobniji koji ce da nastavi da radi i nadogradjuje MAS.

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #77 poslato: Mart 30, 2009, 09:43:57 pre podne »
 Ovaj je forum otvoren za svako misljenje i niko nece biti obrisan. Ipak bi trebalo da se postuje jedna dama koja je i zaista puno toga doprinela radu ove ekipe ( Moto sajam npr.).

Mislim da bi gospodan Andric trebao da se izvine doticnoj.

A ako nije gospodin mozda je nas brat bajker...tako da mu izvinjenje ne gine..,

PS Hajde da svi spustimo loptu, malo tolaerancije nije na odmet...

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #78 poslato: Mart 30, 2009, 10:12:46 pre podne »
Svaka cast celom UO MAS-a, kao i predsedniku Noci. Naravno da je, kao i svuda, moglo da se uradi gro stvari i bolje i brze, ali kako u MAS-u svi clanovi UO rade dobrovoljno i pritom izdrzavaju svoje porodice smatram da je uradjeno i vise od ocekivanja vecine.
 Ovu temu sam postavio jedino iz razloga da svim clanovima MAS-a dam malo potstreka za kvalitetniji i brzi razvoj moto scene Srbije, da se napravi dugorocniji plan rada, i da svi shvate da nismo jedini bajkeri ovde u ovoj nasoj prciji.
 Posle svega procitanog, imam utisak da smo svi vec prilicno napeti ovom "produzenom" zimom i da ce se vecina ruznih reci zaboraviti sedanjem u sediste. Zato i molim sve na nasem forumu da odbroje do 10 pre negoli opauce po tastaturi, a ostale da ako vec imaju da iznesu bilo kakav negativan stav o radu MAS-a, ili bilo kog pojedinca- to i argumentuju u svom postu!
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže dr.Bane

• Vozac
  • *
« Odgovor #79 poslato: Mart 30, 2009, 11:24:44 pre podne »
 DIVNA IDEJA JE PROPALA ALI LJUDI IZVRNU ISTINU I NEKO OVDE POMINJE 4-5 HILJADA EURA PRIKUPLJENIH ZA BOSKA PREKO BJB-a

Izgleda Deki da nisi upućen u drugu akciju koja je počela na BJB-u gde je do sad prikupljeno oko 400.000 dinara (više od 4000eura) uplatama registrovanih članova BJB-a, a više možeš da pročitaš na

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=31632.0