April 24, 2026, 01:45:47 posle podne

Autor Tema: POJAVILI SU SE VECITI MOTORI!!!!!  (Pročitano 2193 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Moto Laci

• Bajker Bez Granica
  • Stara Pazova
POJAVILI SU SE VECITI MOTORI!!!!!
« poslato: Februar 06, 2009, 01:47:16 pre podne »
DA, DA to su kineski motori delova nema za popravku a takve prodati je nemoguce i vecito ostaju kod tebe i postaju tvoj veciti motor.

Zmajcek79

• Gost
Odg: POJAVILI SU SE VECITI MOTORI!!!!!
« Odgovor #1 poslato: Februar 06, 2009, 11:08:19 pre podne »
 Mislim da nisu tako losi, mada je vise problem kako se kome zalomi. Ima ljudi koji su, za te pare koliko su dali, prezadovoljni dok naravno uvek ima i onih drugih. Najvise su krivi nasi uvoznici tako da zbog njih ti motori postaju 'veciti'.  ;D

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #2 poslato: Februar 06, 2009, 11:23:20 pre podne »
 Pa ne bih bas rekao da su "veciti" !
 Prodaju se tu i tamo,a obzirom da je vecina kupljena po sistemu: najbolji je motor novi motor,kad dodje do prodaje krece cupanje kose kad se vidi koliko mu je cena pala  ;)
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #3 poslato: Februar 06, 2009, 11:51:03 pre podne »
Videce te vi Kineze za par godina tako smo se nekad sprdali sa Japancima

Zmajcek79

• Gost
« Odgovor #4 poslato: Februar 06, 2009, 12:14:04 posle podne »
 Sve su bolji i prave sve jace masine, samo sto ovi nasi slepci od uvoznika nece nista da uvoze na cemu ne mogu da zarade barem 300%. Svi motori se posebno prave za Zapadnu Evropu i u opste nelice ni po izgledu ni po kvalitetu na ove sto se kod nas prodaju. Kazu kinezi da ti motori jednostavno nisu za nase trziste i dovidjenja. Toliko o kvalitetu kineza koji su npr. bili najprodavaniji motori u Italiji.  :)

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #5 poslato: Februar 06, 2009, 12:38:43 posle podne »
Posto pratim kretanja u motorciklizmu u Kinu polako prebacuju svoje fabrike Japanci Englezi ,Talijani i Nemci.Jamaha vec proizvodi neke modele u Kini a plasira ih pod svojim imenom.Tako ce i ostali prema tome ocekujte da ce Kina zagusiti svet sa svojim proizvodima narednih godina.Sve fabrike iz Evrope i Japana sele se kod njih iz dva osnovna razloga a to su Jeftina radna snaga,ocuvanje zivotne sredine i jos ogromno Kinesko trziste koje guta sve.

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #6 poslato: Februar 06, 2009, 05:02:29 posle podne »
Istini je da su veciti, toliko su kvaltetni da nema skupljeg kvara i popravke od 1000 dinara!
Небитни пролазник

kuratista

• Gost
« Odgovor #7 poslato: Februar 07, 2009, 02:12:56 pre podne »
Posto pratim kretanja u motorciklizmu u Kinu polako prebacuju svoje fabrike Japanci Englezi ,Talijani i Nemci.Jamaha vec proizvodi neke modele u Kini a plasira ih pod svojim imenom.Tako ce i ostali prema tome ocekujte da ce Kina zagusiti svet sa svojim proizvodima narednih godina.Sve fabrike iz Evrope i Japana sele se kod njih iz dva osnovna razloga a to su Jeftina radna snaga,ocuvanje zivotne sredine i jos ogromno Kinesko trziste koje guta sve.
Verujem da si u pravu ali ovo sto se prodaje kod nas je zaista KRS. Mislim da ce doci vreme da i oni plasiraju na trziste konkurentne motore ali cemo za to jos popricekati. Kod nas vecina ljudi koji voze kineze pricaju da je na njima japanski agregat i sta sve jos a svaki dan su kod majstora!!! Verujem da i oni prave kvalitetnije proizvode od ovog djubreta sto salju kod nas ali je i cena shodno tome daleko visa!!! ;)

Zare-T

• Gost
« Odgovor #8 poslato: Februar 08, 2009, 12:44:09 pre podne »
Nemojte kuditi kineze. Za te pare to su odlicni motori. Ja imam 125ccm ZONGSHEN, vec tri godine. Proshao je 10 000 km, od kojih je 2\3 po planinama. Samo sam lanac promenio na 4000 jer ga nisam ni jednom podmazao. Na njemu je josh fabrichka svecica, i fali mu jedan retrovizor. Toliko mi je zadovoljstva pruzio za 900 EUR, da ostaje veciti motor u garazi, ne vidim razlog da ga prodam, jer malo bolji bicikl je skuplji.