April 24, 2026, 12:11:50 posle podne

Autor Tema: Motori sve popularniji  (Pročitano 6404 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Damir-Junior

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Muškarac
  • Vozi srcem i dusom
Odg: Motori sve popularniji
« Odgovor #20 poslato: Februar 24, 2009, 03:07:12 posle podne »
Kako god svako ima nesto sto voli tako da je o tome tesko diskutovati. Meni se desilo da sam na 636 nosio kafu, sok i hleb, ali stari dobri skuter je nezamenljiv za te stvari. A da se vratimo na ono pomenuto, svako ko vozi skuter kaze da vozi motor ipak je on na dva tocka i registruje se u kategoriji motora samo sto je na opstinske table.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #21 poslato: Februar 24, 2009, 03:19:11 posle podne »
Kako god svako ima nesto sto voli tako da je o tome tesko diskutovati. Meni se desilo da sam na 636 nosio kafu, sok i hleb, ali stari dobri skuter je nezamenljiv za te stvari. A da se vratimo na ono pomenuto, svako ko vozi skuter kaze da vozi motor ipak je on na dva tocka i registruje se u kategoriji motora samo sto je na opstinske table.

Skuter na slici iznad ima 150 ccm  ;)
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Damir-Junior

• Totalni Moto Manijak
  • Vozi srcem i dusom
« Odgovor #22 poslato: Februar 24, 2009, 03:34:44 posle podne »
Skuter na slici iznad ima 150 ccm  ;)

Dobro taj ja rekoh za one do 50ccm. :D :D ;) ;) 8)

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #23 poslato: Februar 24, 2009, 05:23:14 posle podne »

brate ako vec hoces da ispravljas, skuter (50)kuba nije motor vec bicikl sa motorom i nikad nije niti ce biti svrstan u motore,ako se vratis unazad jedini nasi motori koji su bili,i  morali da se registruju na A kategoriju
prvo T-12 jer tada nije postojao termin bicikl sa motorom vec moped,a moped je spadao u A kategoriju
posle toga je bilo 14-tica,15-tica i tomos sprint(mali elektronik) registracija na A ,a imali 50 kuba.
a kako smo se mi tada snalazili i registrovali na opstinske to je vec drugo
nepodanistavam skuter(50) cak i planiram jedan da kupim za sve ono sto treba po gradu
« Poslednja izmena: Februar 24, 2009, 07:42:17 posle podne od strane vudu »
SMEDEREVO SRBIJA

Van mreže Damir-Junior

• Totalni Moto Manijak
  • Vozi srcem i dusom
« Odgovor #24 poslato: Februar 25, 2009, 03:23:42 pre podne »
brate ako vec hoces da ispravljas, skuter (50)kuba nije motor vec bicikl sa motorom i nikad nije niti ce biti svrstan u motore,ako se vratis unazad jedini nasi motori koji su bili,i  morali da se registruju na A kategoriju
prvo T-12 jer tada nije postojao termin bicikl sa motorom vec moped,a moped je spadao u A kategoriju
posle toga je bilo 14-tica,15-tica i tomos sprint(mali elektronik) registracija na A ,a imali 50 kuba.
a kako smo se mi tada snalazili i registrovali na opstinske to je vec drugo
nepodanistavam skuter(50) cak i planiram jedan da kupim za sve ono sto treba po gradu

Jeste on sa tim pomocnim motorom ali sve to svrstavoju kao motore. Koliko je meni poznato, vlasti ih tako kategorisu, znas da i za njih vazi sve isto kao i za velike?