April 27, 2026, 11:54:40 posle podne

Autor Tema: Sta bi na skupovima ukinuli a sta dodali  (Pročitano 17814 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

adega

• Gost
Odg: Sta bi na skupovima ukinuli a sta dodali
« Odgovor #40 poslato: Mart 17, 2009, 11:26:00 pre podne »
mislim da je super ideja za garderobu ..pa makar se i naplacivalo..ali bar cu da budem mirne glave ceo skup..

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #41 poslato: Mart 17, 2009, 01:05:01 posle podne »
a jel moze neko da mi i motor doveze na skup,da se neisprlja :D :D :D
SMEDEREVO SRBIJA

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #42 poslato: Mart 17, 2009, 04:23:26 posle podne »
Sto se tice garderobe na skupu mi je sator uvek pun stvari onih koji idu ranije sa skupa.Nikad se nije desilo da neko uzme tudju stvar i ako bude pomesano i jakni i rukavica torbi i kaciga po vise komada.Ja im unapred skrenem paznju da ne zamene stvari i to funkcionise godinama. Sto se tice uslova na skupu za neku posebnu garderobu mislim da to nemoze jer bi onda trebalo tri garderobera da rade u smenama jer svako ostavlja i uzima stvari u razlicito vreme.

strasilo

• Gost
« Odgovor #43 poslato: Mart 17, 2009, 05:01:14 posle podne »
Ja bi ukinuo "civile" na susretima/skupovima..... OK, svjestan sam toga da oni donose čustu profit, ali činjenica je da ako se dovede neki zvučniji band, civila bude više nego motorista... Imal li to onda smisla nazvati MOTO skup/susret ?  ???

Uredu ako neko nekoga pozna, ako je netko biker, ali trenutno bez motora... znači ne generalno zabraniti ulaz svima koji dođu bez motora, ali ipak neki red po tom pitanju uvesti ...

Van mreže GoranVojska

• Totalni Moto Manijak
  • Vozim dokle mogu ikoliko hocu
« Odgovor #44 poslato: Mart 17, 2009, 05:39:09 posle podne »
sto smo postali gospoda a zaboravljate livade i prasnjave puteve pa kako smo krenuli treba nam cela pratnja za svakog posebno
Suzuki Bandit 1200s

strasilo

• Gost
« Odgovor #45 poslato: Mart 17, 2009, 05:50:21 posle podne »
eeeeeeee... to su bila vremena....

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #46 poslato: Mart 17, 2009, 05:51:32 posle podne »
ma ja bi ukinuo i motore na skupovima  :D :D
SMEDEREVO SRBIJA

Van mreže Raja

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #47 poslato: Mart 17, 2009, 09:52:31 posle podne »
Mene jako cudi kako neko nezeli da prihvati da se vreme promenilo da dolaze novi ljudi da se prave neki novi skupovi na neki novi nacin.Svi smo nekada imali 20g vozili sta smo vozili spavali u vrecama na travi i uzivali u tome,uzivali jer nismo mogli ili imali za bolje,i dokle tako.Pa sve sto se uvede novo je bolje,pa naravno da mi je bolje da imam WC kao covek a ne da se saplicem po mraku po nekom kukuruzu.Nekada smo ceo dan vukli opremu na ramenu jer je nisam imao gde,pazi,garderoba stvari na sigurnom milina jedna.Ako se neko seti helikoptera na skupu da nas vozi okolo,maestralno.Razmisljajte o novinama i uvodite ih sto pre jer neko oko vas to vec radi a skupova je sve vise,izbor sve veci.

Van mreže Damir-Junior

• Totalni Moto Manijak
  • Vozi srcem i dusom
« Odgovor #48 poslato: Mart 17, 2009, 10:05:45 posle podne »
Slazem se ova tema je zato i otvorena. Svako treba da kaze, meni zasad odgovaraju i ovakvi nemam nista protiv kao ni protiv kako ih neki zovu cvila. Vreme vojske je proslo tako da nema vise ja sam u uniformi a ti u civilu. Svako kome se svidi treba doci i docekati ga lepo i uljudno. Sto se tice garderobe moglo bi da se vidi da pocnu da uvode ali opet treba i neka normalna cifra, niko nece da da 200 ili tako neku cifru za garderobu pogotovo ne oni koji ce doci tu na jedan dan.

strasilo

• Gost
« Odgovor #49 poslato: Mart 17, 2009, 10:36:14 posle podne »
Ako je MOTO skup, onda je nekako naglasak na motorimai njihovim vozačima i vlasnicima.... Da se razumijemo, nemam ni ja ništa (efikasno) protiv "civila" ... (pri tome pod civili ne mislim ništa loše ili pogrdno) .... ali ako je MOTO skup, onda je MOTO skup, a ne traktor skup ili romobil ... ako kontaš šta želim reći ..

Neznam, možda ja čudno razmišljam, možda čak nisam nitiu pravu, ali samo iznosim svoj stav... Uopće me ne privlače super sega mega skupovi sa milion ljudi .... ono, nije da nebih otišao, ali su mi iskreno draži oni manji skupovi... 100-200 motora i puna kapa... sa većinom stigneš razmijeniti koju riječ, nitko te ne gleda poprijeko, nekako mi je opuštenija atmosfera...

No to sam samo ja i moje razmišljanje ..  ;)

Van mreže Moto Laci

• Bajker Bez Granica
  • Stara Pazova
« Odgovor #50 poslato: Mart 18, 2009, 01:13:14 pre podne »
Dodao bih policajce pa one koji bespomucnu turiraju motore neka prekontrolise da li su legalni ,jer ko posteno kupi motor tesko bi se ophodio zverski. LAKNULO BI i onima koji su na skup dosli radi uzivanja. Na plakate kao reklame napisatiKONTROLA PUCANJA MOTORIMA stobi sigurno privuklo veci broj gostiju kojima sve vise smeta buka.Neki su cak iz tog razloga prestali odlaziti na skupove,jer se ne mogu preko noci odmoriti.

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #51 poslato: Mart 18, 2009, 01:28:13 pre podne »
More,planina,svez vazduh,sve su to lepa mesta za odmor   ::)
Uh zaboravi da spomenem i neku banju ....
C,c,c gde odose predlozi i sugestije u ovoj temi  :icon_scratch:

Van mreže Damir-Junior

• Totalni Moto Manijak
  • Vozi srcem i dusom
« Odgovor #52 poslato: Mart 18, 2009, 10:58:47 pre podne »
Ako je MOTO skup, onda je nekako naglasak na motorimai njihovim vozačima i vlasnicima.... Da se razumijemo, nemam ni ja ništa (efikasno) protiv "civila" ... (pri tome pod civili ne mislim ništa loše ili pogrdno) .... ali ako je MOTO skup, onda je MOTO skup, a ne traktor skup ili romobil ... ako kontaš šta želim reći ..

Neznam, možda ja čudno razmišljam, možda čak nisam nitiu pravu, ali samo iznosim svoj stav... Uopće me ne privlače super sega mega skupovi sa milion ljudi .... ono, nije da nebih otišao, ali su mi iskreno draži oni manji skupovi... 100-200 motora i puna kapa... sa većinom stigneš razmijeniti koju riječ, nitko te ne gleda poprijeko, nekako mi je opuštenija atmosfera...

No to sam samo ja i moje razmišljanje ..  ;)

Kontam ja tebe ali svi znaju kako mnogi gledaju motoriste ako pocnemo jos i zabranjivati ulaz mnogima onda jbg. Moze to i na drugaciji nacin da se resi ali onda treba malo vise uloziti. Tako bi svi bili zadovoljni.

A sto se tice buke i pucanja motora ja znam mnoge koji to rade sa legalno kupljenim motorima i na svakom skupu gde sam bio to rade prvo ba bi pozdravili domacina, a opet sa druge strane bez toga bi bilo tiho, monotono. Ja prvi kad sam hteo da odmorim otisao sam u prirodu, a na skup sam otisao spremljen. Da vidim svesta i cujem a i upoznam novo drustvo joje nisam znao do tad. Tako da mnogima to bas i ne smeta, a opet ja prvi nebi dozvolio da se panduri ugrade na tudjem novcu pa makar i bili neregularni.
Dodao bih policajce pa one koji bespomucnu turiraju motore neka prekontrolise da li su legalni ,jer ko posteno kupi motor tesko bi se ophodio zverski. LAKNULO BI i onima koji su na skup dosli radi uzivanja. Na plakate kao reklame napisatiKONTROLA PUCANJA MOTORIMA stobi sigurno privuklo veci broj gostiju kojima sve vise smeta buka.Neki su cak iz tog razloga prestali odlaziti na skupove,jer se ne mogu preko noci odmoriti.
 ;D ;) ;) ;D 8)

djera

• Gost
« Odgovor #53 poslato: Mart 19, 2009, 12:44:41 pre podne »
Stvarno ima ljudi koji preteruju,ja po nekad molim boga da mu crke motor , ali opet to je skup motorista a ne sahista.

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #54 poslato: Mart 19, 2009, 04:21:47 posle podne »
Stvarno ima ljudi koji preteruju,ja po nekad molim boga da mu crke motor , ali opet to je skup motorista a ne sahista.

Sve to stoji, ali na skupove idem da bih se video i ispricao sa dragim ljudima, upoznao nove, i psihicki odmorio. A onda ti dodju neki JEBENI napaljeni i arle po ceo dan i noc!!! Kada se prime k'o saucesce ne cujem ni sebe, a kamoli sagovornika, ili svirku. O spavanju da i ne govorim...
Zbog takvih DIVLJAKA treba zabraniti pucanje po skupovima!!!
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #55 poslato: Mart 19, 2009, 04:50:13 posle podne »
ma ja bi ukinuo i motore na skupovima  :D :D

I to sto kazes brate....

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #56 poslato: Mart 19, 2009, 05:09:25 posle podne »
Pucaju likovi koji nemaju obzira da neko mora posle noci da putuje sa skupa po 500 i vise kilometara.Ja mogu da razumem da pucaju i nocu do 24h ali posle toga da prestanu jer treba malo odmora pred put u nedelju ujtru.Ranije je proslih godina Fijuk znao da duva onaj njegov krs po celu noc a ja treba da vozim iz Samca ili Trebinja do Nisa u nedelju ujtru.Posto je bio nezaposlen on ujtru ode na spavanje a ti rajo na put.Njega smo se resili kad se uozbiljio u 45 godina ali nazalost radjaju se novi Fijuci koji su jos zesci od njega.

Van mreže suzin

• Suvozac
  • *
« Odgovor #57 poslato: Mart 20, 2009, 09:18:16 posle podne »
Ma to sa pucanjem je bas preteralo ali cim neko "okine" skupi se ekipa da snima i on misli da je to zanimljivo.Treba ih samo ignorisati i oni ce prestati.
To sa garderobom je super i ako neko smisli dobar sistem nek javlja.

P.S.Ako neko misli da mu je u Koviljaci ukradena jakna jednu smo nasli ispod stola i jos uvek je kod nas.Marka jakne je ... boje ... pa ako je nekom bilo hladno kad se vracao kuci nek me nazove i ja cu mu je poslati postom.

Van mreže zagidr

• Vozac
  • *
« Odgovor #58 poslato: Mart 24, 2009, 11:57:58 pre podne »
Ma neka pucaju i kidaju te motore,šta ću im ja. Neka organizatori to reše,znači imaš ceo dan do ponoći pa rokaj.Posle 24h pusti ljude neka spavaju bar do 8h ujutro,pa opet nastavi sa pucnjavom ako ti motor izdrži rokaj još 3 dana dok ga skroz nesjebeš.

strasilo

• Gost
« Odgovor #59 poslato: Mart 24, 2009, 01:02:06 posle podne »
Ma neka pucaju i kidaju te motore,šta ću im ja. Neka organizatori to reše,znači imaš ceo dan do ponoći pa rokaj.Posle 24h pusti ljude neka spavaju bar do 8h ujutro,pa opet nastavi sa pucnjavom ako ti motor izdrži rokaj još 3 dana dok ga skroz nesjebeš.

apsolutno ...

ne mogu reći da nikad nisam pucao sa motorom... jesam.... ali to je uglavnom bilo iz zajebancije opaliti 3-4 puta i amen .... nikad ga nisam silovao, a namjanje sam nekome želio smetati s tim ...