Mart 30, 2026, 09:18:44 posle podne

Autor Tema: dali je ljubav.lepša ,?danju ili nocu?????????  (Pročitano 2877 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže činčin

• Moto manijak u usponu
  • Pol: Muškarac
dali je ljubav.lepša ,?danju ili nocu?????????
« poslato: Mart 18, 2009, 11:34:13 pre podne »
e bih zeleo da me shvatite kako se hvalisem, ali bih hteo da navedem nekoliko primera iz vlastitog braka:
- ako je bolesna, mogu da se okupam i sam;
- ako zavrsi sve poslove, moze da strika do mile volje;
- ako sam procitao novine, odmah sutradan moze da ih ... *558 *558 *558 *558 *558 *558 *558 *558 *558 *558 *558 *558 *558 *95 *95 *95
činčin

strasilo

• Gost
Odg: dali je ljubav.lepša ,?danju ili nocu?????????
« Odgovor #1 poslato: Mart 18, 2009, 11:49:11 pre podne »
zašto je voz brži po tračnicana nego po noći ?  ???

Van mreže činčin

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #2 poslato: Mart 18, 2009, 05:07:03 posle podne »
Erotika - Psiholozi tvrde da Kupidonova strela ne dolazi iz srca
Istraživanja koja su pokazala da je više od 50 odsto žena seksualno opštilo sa svojom prvom ljubavlju, a da je to učinilo tek 10 odsto muškaraca, i podaci da oko 20 odsto žena o svojoj intimi priča sa manje od 5 osoba, a muškarac se poveri u proseku šesdeset i trojici prijatelja, nateralo je biologe da napokon provere tradicionalno mišljenje, dolazi li ljubav stvarno iz srca ili neke “magline” smeštene u grudima koju neki nazivaju dušom.
Ova romantična decenijama duga tvrdnja, ispostavilo se, nažalost nije istinita. Taj osećaj da bez neke osobe ne možemo, da nam trepere grudi kad je ugledamo, grči nam se stomak dok nam prilazi, a klecakaju kolena kad nas dodirne, potiče jedino iz mozga.
Iz one ružne smežurane sivkaste mase u našoj glavi utvrdili su pouzdano naučnici, dolaze i ljubav i zaljubljenost. Treptaji, ushićenje, strepnja, radost, sreća... gomila onih slatkastih emocija nastaju dakle isključivo promenama u nivou i dejstvu supstanci koje se luče dok mozak radi. *527

« Poslednja izmena: Mart 22, 2009, 12:27:38 posle podne od strane činčin »
činčin

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #3 poslato: Jun 10, 2009, 05:41:27 posle podne »
Istraživanja koja su pokazala da je više od 50 odsto žena seksualno opštilo sa svojom prvom ljubavlju, a da je to učinilo tek 10 odsto muškaraca, i podaci da oko 20 odsto žena o svojoj intimi priča sa manje od 5 osoba, a muškarac se poveri u proseku šesdeset i trojici prijatelja, nateralo je biologe da napokon provere tradicionalno mišljenje, dolazi li ljubav stvarno iz srca ili neke “magline” smeštene u grudima koju neki nazivaju dušom.
Ova romantična decenijama duga tvrdnja, ispostavilo se, nažalost nije istinita. Taj osećaj da bez neke osobe ne možemo, da nam trepere grudi kad je ugledamo, grči nam se stomak dok nam prilazi, a klecakaju kolena kad nas dodirne, potiče jedino iz mozga.
Iz one ružne smežurane sivkaste mase u našoj glavi utvrdili su pouzdano naučnici, dolaze i ljubav i zaljubljenost. Treptaji, ushićenje, strepnja, radost, sreća... gomila onih slatkastih emocija nastaju dakle isključivo promenama u nivou i dejstvu supstanci koje se luče dok mozak radi. *527

svaka cast za rezime   ;)

nensi_ca

• Gost
« Odgovor #4 poslato: Decembar 13, 2009, 03:00:25 posle podne »

Joooj pa zar je bitno odakle dolazi,kad mi je sve lepo i nista mi nije problem dok sam zaljubljena...volim taj osecaj slatke uznemirenosti, klecanje kolena, "leptirice" u stomaku....MA VOLIM DA VOLIM I DA BUDEM VOLJENA.... *325 *325 *325

Van mreže MILJAN

• Moto manijak u usponu
  • SUZUKI V STROM K8
« Odgovor #5 poslato: Maj 16, 2010, 12:21:24 posle podne »
Noću?Jel to ono: možda smo se upoznali al se nismo videli? ;D ;D ;D
SUPER TEŠKA DOŽIVOTNO :)
MIXED MARTIAL ARTS.....GENERACIJA 1972.

http://picasaweb.google.com/112617047077522863095/MEMENTOMORI?authkey=Gv1sRgCPrTzu7Z0NPC8wE#

Van mreže Moto Laci

• Bajker Bez Granica
  • Stara Pazova
« Odgovor #6 poslato: Maj 16, 2010, 12:54:20 posle podne »
Kad ti padne mrak na oci uvek je lepa.

Van mreže rboban

• Suvozac
  • *
  • Ride it like you stole it.....
    • Prezentacija...
« Odgovor #7 poslato: Jun 18, 2010, 04:21:46 posle podne »
Oko POnoci je NAJlepsa....... ;D
Potrebno je više ljubavi da bi se delilo sediste, nego krevet sa nekim....

Van mreže Bobysha

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #8 poslato: Jun 18, 2010, 06:00:39 posle podne »
Jebi ga ja sam romantičar pa mi nekako svitanje i sumrak pašu   ;D ;D ;D

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #9 poslato: Jun 18, 2010, 06:31:28 posle podne »
ja kad stignem ;D