April 24, 2026, 01:24:33 posle podne

Autor Tema: Moto guzzi V35 .Vase misljenje....  (Pročitano 3380 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže RASTKO NIS

• Suvozac
  • *
Moto guzzi V35 .Vase misljenje....
« poslato: Mart 27, 2009, 04:10:45 posle podne »
Poz ispao mi je ovaj motor u solidnom stanju za neku sitnu kintu,ali ja o njemu nemam pojma pa ako bilo sta znate sto bi bilo od koristi pisite.....

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: Moto guzzi V35 .Vase misljenje....
« Odgovor #1 poslato: Mart 27, 2009, 06:20:24 posle podne »
Imao sam ovaj motor dve godine pre petnestak godina, motor izuzetno malo trosi oko 3,5l ima povezano kocenje prednje i zadnje kocnice,trajan je dosta imaju Kraljevcani delova za njega i danas i znaju da ga rade. SUSA matori i COMBE .Motor me odlicno sluzio i smatram ga za najboljom italijanskom markom. Posle jednog servisa koji mi je uradio Rade Kockica iz BGD presao sam za godinu dana 24000km sa njim  a ukupno oko 37000 km za 2 god. Da se razumemo motor je skromnih mogucnosti i nije sigurno za jurcanje ali ako pogodis dobar komad navozices se sa njim.  SRETNO

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #2 poslato: Mart 27, 2009, 07:31:16 posle podne »
Imao sam ga i ja. Ali meni je podpao veoma los model. Naime neko je radio generalnu i uradio je preko qurca tako da je trajao svega nekoliko meseci. Nakon uradjene detaljne generalne motor me je super sluzio. Prodao sam ga u KG sa zaprljanim karburatorima. Momci su ih ocistili i slatko se navozali. Ima osetljiv diferencijal tako da ne trpi izivljavanje. Normalna voznja i trajace mnogo dugo.
Moj je bio V35\II ali prepravljen u V35\C

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #3 poslato: Mart 29, 2009, 02:11:09 posle podne »
Znam par ljudi koji su se siti navozali sa V35. Vrlo mali potrosac, zanemarljive vibracije s' obzirom da ja V masina. Jedine zamerke su na snagu motora i sistem kocenja jer moras dobro da vodis racuna kako i kojom kocis jer su prednja i zadnja kocnica vezane.
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže Darko MZ

• Suvozac
  • *
« Odgovor #4 poslato: Maj 10, 2009, 08:27:19 posle podne »
J sam inace ljubittelj moto guzzija i mislim da je to jedan lep motor,samo sto su delovi problem...
Posetite i moj forum:
http://mzsrbija.s2.bizhat.com/

Van mreže dencse1

• Moto manijak u usponu
    • mwp
« Odgovor #5 poslato: Maj 10, 2009, 09:18:22 posle podne »
na ovu temu najbolje će ti odgovoriti ssaallee....a čitao sam već njegov komentar...i kaže da je mnogo dobar...čak sam i ja razmišljao o v35