Mart 28, 2026, 06:21:22 pre podne

Autor Tema: LMC Ladies rodjendan kluba  (Pročitano 2178 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

olja

• Gost
LMC Ladies rodjendan kluba
« poslato: Mart 31, 2009, 11:06:53 pre podne »
LMC Ladies poziva sve ljude dobre volje, na rodj.žurku, 25.04. na Ribarcu u prostorijama svog kluba. Dobra svirka (u pregovorima smo sa bendovima ne znamo još ko svira), neizbežni pasulj, i dobro druženje.
DOBRODOŠLI!

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Muškarac
  • SUZUKI *GSX-R **1000 K9** **ALSTARE Edition***
Odg: LMC Ladies rodjendan kluba
« Odgovor #1 poslato: Mart 31, 2009, 12:31:00 posle podne »
OOOO pa super, eto nas :)

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #2 poslato: Mart 31, 2009, 06:42:12 posle podne »
Bas mi je zao sto se to pada kad je skup u Smederevu sigurno bi dosao ali moram u SD zbog mnogih prijatelja tamo. Svejedno zelim srecan rodjendan nasem zenskom klubu i sve najbolje. *65 *65

olja

• Gost
« Odgovor #3 poslato: April 01, 2009, 10:43:29 pre podne »
Hvala. Što se datuma tiče, još neki prave u NS žurku tada (MC Otpisani prave moto-bike fest), a ko hoće i može, stiže na oba mesta:). Mi pravimo u SUBOTU žurku, tako da...poklapanje sa drugim žurkama je na žalost neminovno :-[ A dva vikenda pre toga (12. i 18.), su praznici, katolički i pravoslavni Uskrs, tako da nemamo kud:).

Van mreže FERDINAND

• Moto Manijak
« Odgovor #4 poslato: April 01, 2009, 03:16:46 posle podne »
Hvala. Što se datuma tiče, još neki prave u NS žurku tada (MC Otpisani prave moto-bike fest), a ko hoće i može, stiže na oba mesta:). Mi pravimo u SUBOTU žurku, tako da...poklapanje sa drugim žurkama je na žalost neminovno :-[ A dva vikenda pre toga (12. i 18.), su praznici, katolički i pravoslavni Uskrs, tako da nemamo kud:).
+ Sajam u Novom Sadu  ;)
speed limit,ali taaaamo negdje...

olja

• Gost
« Odgovor #5 poslato: April 02, 2009, 08:22:23 pre podne »
Da, gosti će prvo na sajam (a i mi smo dežurne tamo svaka po jedan dan). Hoće li Knezovi biti opet komšije na sajmu:)?