April 27, 2026, 11:52:25 posle podne

Autor Tema: BIKE & ROCK FEST  (Pročitano 8061 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže zagidr

• Vozac
  • *
BIKE & ROCK FEST
« poslato: April 14, 2009, 04:37:46 posle podne »
U organizaciji Mk Otpisani iz Sremske Kamenice i ove godine se održava BIKE & ROCK FEST.Datum: 24 i 25 april, lokacija: plaža ŠTRAND u Novom Sadu. Ulaz besplatan,za bajkere besplatan pasulj.
Više informacija na  www.mcotpisani.org.rs

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: BIKE & ROCK FEST
« Odgovor #1 poslato: April 14, 2009, 04:39:50 posle podne »
Dal ima jos neka zurka,skup ili protest kad je kod nas u Smederevu skup?

Van mreže zagidr

• Vozac
  • *
« Odgovor #2 poslato: April 14, 2009, 04:47:18 posle podne »
Neznam ???

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #3 poslato: April 14, 2009, 06:07:52 posle podne »
Dal ima jos neka zurka,skup ili protest kad je kod nas u Smederevu skup?
Ne sekiraj se vasa poseta ce biti iznad ocekivanja sto se mene tice polepio sam plakate koje sam dobio od Vas.

• Ultimate Biker
« Odgovor #4 poslato: April 14, 2009, 06:12:51 posle podne »
Ma kako da ne,MAS organizuje strajk bas na dan naseg skupa,neko napravi sranje u BG,ovi jave lokalnim stanicama i da se okupljamo u SD i samo stanu na izlaze autoputa i na ulaze u SD i kazu ajd kuci momci polako.
Ovi po Vojvodini prave 2ili 3 zurke u isto vreme kad i mi u Smederevu ,a nisu clanovi MASa i niko ih ne opominje za to sto najavljuju termine kad je nas zvanicni skup....
Ma kako god ko hoce,poziv je upucen svima i mi se trudimo da to dovedemo u red da lici na pravi program.

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #5 poslato: April 14, 2009, 06:40:45 posle podne »
Ma kako da ne,MAS organizuje strajk bas na dan naseg skupa,neko napravi sranje u BG,ovi jave lokalnim stanicama i da se okupljamo u SD i samo stanu na izlaze autoputa i na ulaze u SD i kazu ajd kuci momci polako.
Ovi po Vojvodini prave 2ili 3 zurke u isto vreme kad i mi u Smederevu ,a nisu clanovi MASa i niko ih ne opominje za to sto najavljuju termine kad je nas zvanicni skup....
Ma kako god ko hoce,poziv je upucen svima i mi se trudimo da to dovedemo u red da lici na pravi program.

Ivto, svi se mi, kao gosti, vrlo radujemo tom petku posle protesta! Nema razloga za brigu, poznati ste kao dobri domacini, a nasa " mala" zajednica kao vrlo dobri gosti pa ko prezivi pricace... A sto se tice vojvodjana, pa za njih je Iriski venac uvek bio nepremostiva prepreka...
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

• Ultimate Biker
« Odgovor #6 poslato: April 14, 2009, 07:06:57 posle podne »
U pravu si Mikice ali se plasim da nesto ne krene po zlu,sto predsednik MASa ne dade petak kad je njegov skup,mislim licni primer i td ili ponedeljak posle skupa,samo se plasim kakva nam je drzava da nesto ne nahuskaju policiju pa da nam pravi problema,a i vola smo planirali da okrenemo u subotu,nemam pojma,sta ce biti bice.

Van mreže zagidr

• Vozac
  • *
« Odgovor #7 poslato: April 14, 2009, 07:10:27 posle podne »
Pošto sam primetio da se bavite politikom i deljenjem na vojvodjane i neznam ni ja koga još,to bi bilo dobro da radite na nekom drugom mestu. Što se tiče Venca i dalje je neprohodan u tom smeru,ali zato na istok,zapad i sever itekako se ide.
Neznam zbog čega bi me bilo ko opominjao zbog skupa u Vojvodini? Zato što nismo članovi MAS-a? Ako je to u pitanju skinucu temu sam,nemora niko da me opominje ili banuje.
Kad ste tako dobri domaćini nema razloga za brigu o posećenosti skupa zbog protesta ili skupa u Vojvodini.

Van mreže zagidr

• Vozac
  • *
« Odgovor #8 poslato: April 14, 2009, 07:17:21 posle podne »
Ja se nisam pitao ni za termin skupa niti za bilo šta u vezi toga.
Bilo bi mi drago da uspe skup i da bude velika posećenost i u Smederevu i u Novom Sadu.
Nebi hteo da me pogrešno shvatite. ;)

• Ultimate Biker
« Odgovor #9 poslato: April 14, 2009, 07:22:26 posle podne »
Malo se tripujes prijatelju,niko tebe licno ne proziva niti vojvodjane,bas mi je milo sto si se nasao tu da mi drzis predavanje o zapadu i "severu' i nas gedze poducis malo tome,ostasmo glupi bez vasih zapada i teorija o bajku i voznji,a uglavno vozite superbajkove od po 250 kubika.
Pametniji si bio kad si citao one patkove gluposti koje ovde svesrdno hvalite ti i jos par sakrivenih pod nikovima koji lice na heroglife.
Ne sekiraj se ti za nase gostoprimstvo ono je tradicionalno i pokazacemo da smo dobri domacini ,a sve ovo sto pisem je iz bojaznosti da se ne obrukamo,sto za vase "ZAPADNE" skupove (svaka cast pojedincima) ne bi se moglo reci,jer vec par godina se brukate ko niko svoj,a drzite predavanje svima u krug.
I u principu treba da obrises oglas za zurku ,koji ce k... ovde kad niste clanovi MASa i jednako pljujete na svim ostalim forumima po MASu.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #10 poslato: April 14, 2009, 07:28:37 posle podne »
 Ajde ljudi da malo spustimo loptu  >:(
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže zagidr

• Vozac
  • *
« Odgovor #11 poslato: April 14, 2009, 07:51:13 posle podne »
Oglas neću brisati,ako smeta neka ga urednik obriše.
Nedržim nikome predavanja,samo sam rekao svoje mišljenje na Iriški Venac i nepremostivost istog. Moj nik nije skriven niti lažan,ja jesam Zagi a "dr" je oznaka motora kog trenutno vozim.
Mislim da ste me dosta izvredjali ???

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #12 poslato: April 14, 2009, 08:21:25 posle podne »
Oglas neću brisati,ako smeta neka ga urednik obriše.
Nedržim nikome predavanja,samo sam rekao svoje mišljenje na Iriški Venac i nepremostivost istog. Moj nik nije skriven niti lažan,ja jesam Zagi a "dr" je oznaka motora kog trenutno vozim.
Mislim da ste me dosta izvredjali ???

Ne znam sto si se nasao uvredjenim kada sam samo izneo cinjenicno stanje!?!
 I dalje stojim iza toga da je za 99% vojvodjana Iriski nepremostiva planina!!!
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #13 poslato: April 14, 2009, 11:55:49 posle podne »
Mikice bravo *302 *302 *605 *605 *605

olja

• Gost
« Odgovor #14 poslato: April 15, 2009, 09:58:44 pre podne »
Možda ću malo offovati temu ali evo ovde ću da se izvinim u ime LMC Ladies NS što se naša žurka poklapa sa moto susretom u Smederevu. Sledeći put ćemo voditi računa o tome, ali ovog puta nismo imale kud, jer je pravosl.Uskrs ovaj vikend, a vikend pre je bio katolički. S obzirom na to da je ovo multinacionalna sredina i da imamo dosta katolika i u klubu, a i dosta gostiju nam dolazi iz HR, BiH i SLO, morale smo poštovati praznike i iz tog razloga smo zakazale žurku 25.04.
Ipak mislim da će ljudi moći da ispoštuju i SD i NS (šta je za bajkere tako mala kilometraža:)? :)

Van mreže shorty

• Moto Manijak
« Odgovor #15 poslato: April 15, 2009, 03:28:46 posle podne »
u smederevu se tradicionalno otvara sezona i licno mislim da je previshe drsko da se bilo shta pravi tog datuma.....

Bravo grunfe
ili zivish rock `n` roll ili ne znah shta je to

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #16 poslato: April 16, 2009, 02:27:43 pre podne »
Ma kakve zurke idemo svi u Smederevo pocetak sezone.Vudu moraces da intervenises. *70 *302 *302

olja

• Gost
« Odgovor #17 poslato: April 16, 2009, 07:44:23 pre podne »
Praznici (tj. Uskrs) su iznad bilo kog skupa, žurke itd. A ko ide tradicionalno u SD ići će i ovog puta, nemamo nameru da ''otimamo''nečije goste, taman posla. A ko hoće može stići na oba mesta. Da smo u MASU sigurno se ovo poklapanje ne bi desilo.

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #18 poslato: April 16, 2009, 01:26:37 posle podne »
 A sto se tice mene, mislim da bi 1.maj bio ''odlican'' dan za protest ( tada je skup mog kluba)...

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #19 poslato: April 16, 2009, 01:55:31 posle podne »
Praznici (tj. Uskrs) su iznad bilo kog skupa, žurke itd. A ko ide tradicionalno u SD ići će i ovog puta, nemamo nameru da ''otimamo''nečije goste, taman posla. A ko hoće može stići na oba mesta. Da smo u MASU sigurno se ovo poklapanje ne bi desilo.
Ma nema tu otimanje nego nije lepo reklamirati se u necijem terminu za skup.